• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
8 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; normal (8:00 - 14:00); prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita Ada Kindergarten

Gradinita Ada Kindergarten ofera copiilor posibilitatea invatarii limbii engleze, aproape in egala masura cu cea materna, activitati matematice, dezvoltarea limbajului, cunoasterea mediului, educatie plastica si estetica, initiere calculator, gimnastica, dans modern, pian, muzica, actorie.<br><br>Copiii studiaza muzica cu Crina Mardare...

Gradinita Ada Kindergarten ofera copiilor posibilitatea invatarii limbii engleze, aproape in egala masura cu cea materna, activitati matematice, dezvoltarea limbajului, cunoasterea mediului, educatie plastica si estetica, initiere calculator, gimnastica, dans modern, pian, muzica, actorie.<br><br>Copiii studiaza muzica cu Crina Mardare si actoria cu Andreea Sofron Macelaru. Copiii au spatiu amenajat in curte, intreprind activitati in natura, plimbari in parc, excursii, drumetii, program de teatru, spectacole pentru copii. Gradinita functioneaza pe toata perioada anului.

incepand cu vasta de 2 ani pana la 7 ani

program scurt 08:00 - 13:00
program mediu 08:00 - 14:00
program lung 08:00 - 18:00

tot anul

intre 800 RON si 1100 RON in functie de programul ales

se asigura transport catre si de la gradinita optional

troleibuz 60, 61, 69, 90, 91, 168, metrou Eroilor

bucatarie proprie si sala de mese

da

engleza

spatiu amenajat in curte

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

plimbari in parc, excursii, drumetii, program de teatru, spectacole pentru copii

actorie, informatica, dansuri sportive, tenis, inot, karate, pictura, pian, muzica, actorie, vizionari de spectacole, teatre, filme de desene animate, circ vizite la muzee, gradina botanica, gradina zoologica excursii la munte

asistenta medicala permanenta, psiholog

cadre didactice specializate

supraveghere permanenta, sistem de supraveghere online

maxim 12 copii

maxim 60 de copii

grupa mica de la 2 ani pana la 3 ani
grupa mijlocie de la 3 ani pana la 5 ani<gr>grupa mare de la 5 ani pana la 6 ani<gr>grupa pregatitoare de la 6 ani pana la 7 ani

Opinii utilizatori

recomand ada
De Rosianu andra pe 30 Aprilie 2018

Recomand gradinita Ada! Am ajuns la Ada dupa ce am vazut alte 2 gradinite din Cotroceni. La inceput mi s-a parut cam scump fata de alte gradinite. Isi merita banii. Este locul in care timp de 1 an fetita mea a scapat de suzeta, pampers, numara in engleza, stie cateva legume, animale, cuvinte in engleza, unde a invatat sa manance singura fara sa se murdareasca, sa picteze, sa danseze, sa foloseasca ,"te rog" atunci cand vrea ceva, etc. Am toata apreciera pt Miss Florenta si Miss Mariana care mi-au facut copilul sa vina de placere la gradinita si sa se supere ca nu merge atunci cand e bolnava. Aceste doame sunt mununate! Dl Paul, directorul, este un om deosebit. Eu nu am mai auzit director care sa mearga in timpul mesei copiilor sa stea cu ei, sa ii imbratiseze, sa vorbeasca cu ei si sa ii cunoasca pe toti. Imi pare foatre rau ca a trebuit sa renuntam , dar ne_am mutat la 40 km de gradinita si ajungeam sa facem si 2 ore pana acasa. Ne-am chinuit cateva luni bune dar era prea mult timp petrecut in masina pt copil. Miss Florenta lucreaza de 12 ani in aceasta gradinita, adora copii. Gradinita are camere de supraveghere, ma uitam pe telefon oricand vroiam, mai mult sa vad cand termina activitatea sa merg sa o iau. Are o curte frumoasa, mare, cu jucarii. Cladirea este curata. In fiecare saptamana se primeste meniul pe toata sapramana si la final raportul de activitate. In concluzie recomand cu drag gradinita Ada.

De evitat
De Andreea pe 10 Mai 2017

Ada Kindergarten nu este o gradinita unde sa iti poti lasa copilul cu incredere. Una se promoveaza si cu totul altceva gasesti la fata locului.
In primul rand educatoarele sunt foarte autoritare, nu sunt blande cu cei mici, foarte rar sunt luati in brate cand plang.
Activitatile nu sunt adaptate varstei.
Spun ca accepta acomodarea blanda si treptata, dar de fapt vor sa lasi copilul sa planga, ca asa se acomodeaza.
Am frecventat doar 5 zile gradinita cu copilul si am cerut rezilierea contractului. Directorul nu a fost curios de ce plec.

Recomandare
De Camelia Bucur pe 03 Iulie 2014

Am intalnit la Ada Kindergarten, o echipa de profesionisti, oameni dedicati muncii lor, care inainte de toate, iubesc copiii. In cei aproape patru ani, m-am bucurat de toata disponibilitatea intregii echipe, incepand cu cea a managerului gradinitei, dl Paul Stefanescu.


Am avut sansa de a cunoaste un om minunat-educatoarea Sorina Ene-pedagog cu vocatie, care cu rabdare si maiestrie, a imbracat in vesminte alese mintea si sufletul copiilor nostri. Toata pretuirea noastra!

Camelia Bucur

Gradinita Ada Kindergarten
De Camelia petrescu pe 10 Aprilie 2013

Recomand gradinita Ada pentru toti parintii care isi doresc cu adevarat ceva bun pentru copii lor. Acolo sunt persoane care chiar isi dau interesul pentru copiii nostrii. Va felicit pentru efort, rabdare si realizari.

Este o gradinita excelenta
De Alina_bulina pe 29 Mai 2012

Mi-am inscris copilul de 6 ani la gradinita Ada, dupa 2 ani de experiente nefericite la gradinita de stat Apaca.

Sunt extraordinar de multumita de rezultat, de evolutia baiatului, de grija pe care o acorda. Recomand din toata inima aceasta gradinita si ca dovada ca sunt extrem de multumita mi-am inscris si fetita mica la gradinita iar pe baiat l-am inscris la scoala Ada.

Nici nu stiti ce usurare este sa-ti stii copilul bine ingrijit, bine educat. In felul acesta tu ca parinte poti sta linistit la servici. Stii ca copilul tau e pe maini bune.

Si pentru asta multumesc mult Domnului director si Educatoarei care a facut minuni cu copilul meu. Alina

Gradinita Ada Kindergarten
De Ionut pe 14 Decembrie 2010

Oamenii acestia muncesc enorm, nu stiu daca Delia are vreo legatura cu gradinita. Eu am fost impresionat de rezultatele obtinute de copiii Ada si este o bucurie enorma pentru noi sa vedem cum micutii cresc avand tot ce este mai bun pentru ei: bun simt, educatie de nivel inalt, disciplina, un set de valori impecabil ales. Va felicit si va multumesc pentru viitorul pe care-l construiti pentru pitici.

Gradinita Ada Kindergarten
De Delia pe 13 Mai 2010

Ce poate oferi un fotbalist si sotia acestuia? Cel mai important lucru pentru aceasta familie = bani si jecmanirea parintilor!

Gradinita Ada Kindergarten
De Mircea Muraru pe 07 Martie 2010

Toate serviciile oferite de aceastra gradinita sunt de cea mai buna calitate si la cel mai inalt nivel. Tin sa multumesc conducerii prin intermediul acesta.

Contact Gradinita Ada Kindergarten

Adresa

Ernest Juvara , 10 , Bucuresti, Sectorul 5

Reper Langa Gradina Botanica
Site www.adakindergarten.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.