• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
15 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; prelungit (8:00 - 18:00); de VARA

Gradinita Academia Piticilor

Gradinita Academia Piticilor dispune de un spatiu generos de 380 mp compus din 5 sali de curs, 4 grupuri sanitare, bucatarie si spatiu de servit masa.

Gradinita Academia Piticilor este situata intr-o zona ferita de poluarea si praful cotidian si totusi, nu departe de mijloacele de transport in comun.

Gradinita Academia Piticilor dispune de un spatiu generos de 380 mp compus din 5 sali de curs, 4 grupuri sanitare, bucatarie si spatiu de servit masa.

Gradinita Academia Piticilor este situata intr-o zona ferita de poluarea si praful cotidian si totusi, nu departe de mijloacele de transport in comun.

incepand cu varsta de 1,5 ani pana la 6 ani;

program scurt: 07:30 - 13:00;
program mediu: 07:30 - 16:30;
program lung: 07:30 – 18:30;
program prelungit: 07:30 - 19:30;

program scurt: 750 RON;
program mediu: 850 RON;
program lung: 1.000 RON;
program prelungit: 1.100 R0N;

bucatarie proprie;

in intervalul orar: 13:30 -16:00;

engleza;
germana;

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative;

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

vizite la gradina zoologica;
vizite tematice la ferma animalelor, mesterul olar, muzeul satului, teatru pentru copii si teatru de papusi;
plimbari in gradina botanica;

limba engleza, limba germana, dans, muzica, pictura, mind lab., inot, tenis de camp;

asistenta medicala permanenta;
vizite medic pediatru;
asistenta psihologica si servicii de logopedie prin personal specializat;

cadre didactice calificate;

sistem propriu de supraveghere video cu posibilitate de monitorizare on-line;

organizarea de petreceri pentru copii;

Opinii utilizatori

Recomandare
De Andraionescu pe 21 Ianuarie 2016

Mi-am inscris de curand fetita la aceasta gradinita si sunt foarte incantat de activitatile de acolo, mai ales ca ea se simte minunat.

Recomandare Gradinita Academia Piticilor
De Tudora pe 13 Ianuarie 2016

Sunt incantata de serviciile oferite de gradinita.Oamenii de acolo chiar pun suflet in educarea micutilor. Chiar daca anul asta devenim academicieni, din toamna,cu siguranta vom reveni, la clubul de after. recomand cu multa caldura aceasta gradinita.

Gradinita Sector 6
De Florentina pe 17 Aprilie 2015

Oamenii cu adevarat importanti sunt cei pe mana carora iti lasi copiii cu toata increderea. Multumesc Academia Piticilor - cea mai indragita gradinita particulara din sectorul 6

Raspuns pentru d-na Codruta
De Academia Piticilor pe 10 Noiembrie 2014

Buna ziua!

Sunt directoarea acestei gradinite si ma vad nevoita sa va raspund, stimata doamna Codruta:
Recenzia dvs. se refera, dupa cum ati si mentionat, la Happy Tweety si nu la Academia Piticilor.

Sunt doua gradinite diferite, iar noi, Academia Piticilor avem sediul unde inainte a functionat Happy Tweety.

In mod cert ca raspuns al intrebarii dvs. finale,noi nu ne numim Happy Tweety, pentru ca suntem Academia Piticilor, avem alt personal, alte obiective si alt mod de lucru fata de cel descries de dvs.

As aprecia foarte mult daca ne-ati vizita sa va convingeti ca vorbiti despre o alta gradinita.

Asa da
De Anca pe 10 Noiembrie 2014

Nota 10! Am adus fata din primavara, transferand o de la o alta gradinita. Sunt mult mai multimita decat la gradinita precedenta. Ancuta a invatat o multime de lucruri noi, o iubeste pe Miss, iubeste gradinita

Am recomandat o si o recomand cu caldura oricui.

Recomand gradinita
De Ramona Tudor pe 10 Noiembrie 2014

Sunt super multumita de aceasta gradinita. Copilul meu merge incantat, iar progresele se vad de la zi la zi. Multumesc Academia Piticilor!

O gradinita frumoasa
De Andreea pe 12 Octombrie 2013

Sunt foarte multumita de aceasta gradinita, personalul chiar este competent, calificat si copilul meu a facut progrese. Atat educatorele, cat si la optionale se joaca cu ei si le explica cu rabdare din cate am vazut. Altfel copiii nu le-ar indragi atat de tare. Este o gradinita curata si pe mine ma ajuta foarte mult, va spun sincer. In ceea ce priveste tariful, mi se pare chiar accesibil avand in vedere ca la programul lung ofera si cina, lucru pe care nu l-am mai intalnit pana acum.

Gradinita Academia Piticilor
De Raluca pe 05 Octombrie 2013

Copiii sunt tratati foarte urat, meniul nu este niciodata cel care le este comunicat parintilor, personalul nu este calificat, sunt o mana de studenti care isi fac mana pe acesti copilasi, iar patronii se folosesc de ei pentru a nu plati. Nu va inscrieti copilul aici!

Merita incercata
De Camelia pe 15 Octombrie 2012

Gradinita este ok, personalul de bun simt, ce ma incanta este faptul ca nu sunt multi copilasi in grupa, riscul de imbolnavire fiind mai scazut decat in alte gradinite. In rest, consider ca este loc de mai bine oriunde!

Gradinita Academia Piticilor
De Codruta pe 31 Iulie 2012

Aveti grija, ca nu-i ceea ce pare; in fata voastra, educatoarele si intreg personalul sunt numai lapte si miere si dupa ce plecati, e cu totul altceva; Din curiozitate, stati cateva ore pe zi, in fiecare zi, langa gard, evident fara stirea educatoarelor; sa auziti cum se poarta cu copii si cum tipa la ei; am numai lucruri urate de spus despre aceasta gradinita (din trista experienta personala); stiti cum se dezvata copii de pampers? de ex...; "sofia, sa-ti fie rusine! astazi nici un copil nu se va juca cu tine, pentru ca ai facut pipi pe tine!!!, iar acum sa stai langa gard, nu la jucarii, ca nu meriti!! Sa te inveti minte!!! (copii erau afara in curte, la joaca) Imi pare rau, sunt cuvinte auzite de mine, anul trecut in toamna, fiind vorba de una dintre cele surori gemene care erau la atunci la grupa mica; Daca vi se pare in regula, ok; mergeti acolo;, dar mai stati si pe la colturi ca sa trageti cu urechea. Si oare de ce nu se mai numesc happy tweeety?! cum se numeau in toamna anului trecut.

Contact Gradinita Academia Piticilor

Adresa

Drumul Valea Cricovului, 85, Bucuresti, Sectorul 6

Reper La 700 m de str. Valea Oltului;
Site www.gradinitaacademiapiticilor.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.