• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
7 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; normal (8:00 - 14:00); prelungit (8:00 - 18:00); de VARA

Gradinita ABC Kindergarten

Gradinita ABC Kindergarten a creat o programa educational complex ce are drept scop dezvoltarea armonioasa a copilului dumneavoastra. Se asigura educatie prescolarilor intr-un mediu placut, propice dezvoltarii la maxim a deprinderilor si aptitudinilor fiecarui copil.

Gradinita este deschisa pe perioada verii.

Gradinita ABC Kindergarten a creat o programa educational complex ce are drept scop dezvoltarea armonioasa a copilului dumneavoastra. Se asigura educatie prescolarilor intr-un mediu placut, propice dezvoltarii la maxim a deprinderilor si aptitudinilor fiecarui copil.

Gradinita este deschisa pe perioada verii.

program scurt: 08:00 - 13:00;
program lung: 08:00 - 19:00;

program de vara 2011

inscrierile se fac pe tot parcursul anului, in limita locurilor disponibile, apoi se sisteaza

program scurt: 680 RON;
program lung: 1020 RON;

cinci mese, mic dejun si pranz cald, plus 3 gustari, meniul fiind stabilit de un medic nutritionist iar mancarea pregatita in bucataria proprie

da

engleza, germana

curte de 75 mp- dotat cu echipamente specifice

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului,educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala , educatie plastica , educatie fizica

plimbari in parcurile bucurestene, vizite la muzee, la teatru, la circ

lectii de informatica, dans sportiv, club de arte frumoase, modelaj, origami, picture, teatru, gimnastica, tenis,inot

asistenta medicala zilnica, colaborarea cu un medic pediatru, medic logoped, medic stomatolog, psiholog

educatori, invatatori, profesori de specialitate, psiholog, medic si personal auxiliar

acces la sistemul de supraveghere video din incinta gradinitei, ce permite accesarea la orice moment si vizualizarea in direct a copilului 10 RON / luna

grupa buburuzelor;
grupa fluturasilor;
grupa albinutelor - pregatitoare;

2 spatii comune de joaca, sali de clasa aferente fiecarei grupe, dormitoare, grupuri sanitare, bucatarie, sala de mese, sala de sport, sala de gimnastica si dans sportiv, cabinet medical, o gama variata de jucarii si materiale educationale, selectionate astfel incat sa contribuie la dezvoltarea intelectuala a micutilor, biblioteca de carti si reviste de desenat, calculatoare, videoteca

Opinii utilizatori

Ok
De Nitu Eugenia pe 02 Februarie 2012

Am copilul la aceasta gradinita si pot spune, ca la cat sunt de grijulie fata de puiul meu, e singurul loc unde nu imi fac griji, e bine ingrijit, educatia primita si activitatile care le fac sunt in joaca; iar personalul e amabil, dragut. Sunt o echipa de profesionisti.

O gradinita extraordinara
De Gabriela pe 09 Noiembrie 2011

Sunt mamica unei fetite care frecventeaza aceasta gradinita si o recomandam din toata inima celor interesati. Inca din primele zile am ramas impresionata de profesionalismul cadrelor didactice din aceasta gradinita.Experienta dumnealor isi spune cuvantul si isi lasa amprenta asupra atitudinii copiilor din gradinita.

Gradinita ABC Kindergarten
De Maria pe 15 Ianuarie 2011

o gradinita nu va putea niciodata sa multumeasca pe toata lumea, de aceea sunt asa de multe!

Pentru Adela - cum este la aceasta gradi?
De Supermami pe 14 Ianuarie 2011

buna, vad ca sunteti multumita de aceasta gradi. Ma intereseaza si pe mine o gradinita buna pe aceasta zona. Ce puteti sa-mi spuneti despre ea?

Gradinita ABC Kindergarten
De Adela pe 12 Ianuarie 2011

Bun.

Gradinita ABC Kindergarten
De Pompiliu Buleu pe 15 Noiembrie 2010

Daca aveau si transport, nu as fi optat pentru alta gradinita niciodata.

Gradinita ABC Kindergarten
De Nik pe 04 Aprilie 2010

Cea mai buna!

Contact Gradinita ABC Kindergarten

Adresa

Randunelelor, 13, Bucuresti, Sectorul 3

Reper Piata Alba Iulia - B-dul Unirii
Site www.abckindergarten.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.