• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
3 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
prelungit (8:00 - 18:00)

Centrul Educational APMAMD - Otopeni / Germana / Franceza

Centrul Educational APMAMD va ofera posibilitatea de a alege intre cele 3 grupe, dupa cum urmeaza:

- grupa de germana;
- grupa de franceza;
- grupa pentru copii cu autism;

Grupa de franceza - programele educationale vor fi sustinute doar in limba franceza (educatoare, ingrijitoare - filipineza vorbitoare de limba...

Centrul Educational APMAMD va ofera posibilitatea de a alege intre cele 3 grupe, dupa cum urmeaza:

- grupa de germana;
- grupa de franceza;
- grupa pentru copii cu autism;

Grupa de franceza - programele educationale vor fi sustinute doar in limba franceza (educatoare, ingrijitoare - filipineza vorbitoare de limba franceza).

Grupa de germana - tot personalul care deserveste aceasta grupa, este vorbitor de limba germana (educatoare, ingrijitoare - filipeneza vorbitoare doar de limba germana), astfel incat asimilarea unei limbi straine sa se faca in mod natural.


De ce o astfel de structura?

Raspunsul este unul foarte simplu - ne-am obisnuit sa incarcam timpul copiilor cu activitati pe care noi parintii am fi vrut sa le facem dar nu le-am facut. Ne-am obisnuit sa alegem "optionale" care nu fac altceva decat sa oboseasca copilul, pentru ca in final sa nu reuseasca sa acumuleze nimic.

Orele de laborator - Copiii sunt stimulati sa experimenteze toate fenomenele intalnite in natura, experimente care sa-i ajute sa inteleaga si sa retina partea teoretica predata la orele de scoala. Vor realiza impreuna cu personalul centrului ierbare, insectare, vor analiza la microscop si vor intocmi fise de observatii. Toate aceste lucruri fiind posibile datorita existentei unui laborator performant in cadrul Centrului Apmamd.

Ore de lectura - Biblioteca centrului este amenajata special pentru o lecturare in liniste a cartii preferate. Un loc plin de mister si personaje de basm care sa ii faca sa iubeasca cartile, un loc pentru care multi copii, adolescenti, tineri si-au pierdut respectul, iar noi vrem sa ii ajutam sa redescopere placerea rasfoirii paginilor pline de povesti ce alina sufletul si mintea.

Mancarea

In cadrul centrului va functiona o bucatarie moderna, dotata cu aparatura necesara pregatirii zilnice a sortimentelor de mancare specifice varstei.

Bucataria noastra moderna va fi completata cu "bucataria traditionala", copiii dumneavoastra beneficiind de pregatirea mancarurilor la aparatele de gatiti la aburi, dar si coacerea painii in fiecare zi pe vatra, la cuptorul aflat in curtea Centrului Apmamd. Astfel, cozonacii, painea, placintele noastre romanesti, traditia noastra culinara va fi readusa la importanta pe care o avea candva.

Sintagma "sa mancam sanatos" o intalnim la tot pasul, dar nimeni nu ne invata ce inseamna de fapt, aici asta facem, hranim trupul, hranim mintea, mentinem acel echilibru atat de necesar intre trup, suflet si minte, intre noi ca indivizi si mediul inconjurator, intre noi ca indivizi si societate. Invatam sa facem fata ispitelor nesanatoase si din domeniul culinar, dar si din domeniul socio-uman, care ne ingrijoreaza pe noi parintii in relatia cu copiii nostrii sau cu anturajul copiilor nostrii.

Misiune

Ce inseamna Apmamd?

Apmamd este locul in care copiii invata sa se accepte asa cum sunt, in care copiii diagnosticati cu autism sunt primiti cu bratele deschise alaturi de copii fara astfel de afectiuni. Aici ii invatam sa fie copii, sa aiba vise si mentalitate, curajul de a le indeplini. La noi, copiii dumneavoastra, invata cine am fost, suntem si cine putem fi. Ii invatam sa spuna ce gandesc si sa "priveasca viitorul drept in ochi". Ii invatam cum sa impleteasca traditia cu prezentul, pentru a-si cladi viitorul. Ii invatam sa-si descopere sufletul, mintea si ce pot realiza cu ajutorul lor. Ii invatam sa aiba curajul sa simta, sa miroasa, sa fie fericti, idealisti, pragmatici. Ii invatam sa fie copii intr-o lume in care adultii au uitat ca si ei au fost copii.

Bucuria, tristetea, fericirea, lacrimile, zambetul, succesul, dezamagirea, bogatia, saracia, boala, pentru toate trebuie sa ai atitudine, caracter..asta inseamna Apmamd pentru copiii dumneavoastra, locul in care sa se pregateasca pentru viata si cu tot ce inseamna ea. Sa castigi este usor, dar sa faci fata esecurilor stim cu totii ca este foarte greu. Vedem in fiecare zi gesturile disperate ale unor copii in fata dezamagirilor, suferite la scoala, in relatiile cu prietenii lor si ne gandim cu teama la copiii nostrii. Asta vrem sa facem in cadrul acestor centre, sa pregatim copiii pentru momentele in care vor trebui sa vada mai departe de dezamagirea de moment, care le sfasaie sufletul, sa vada frumusetea vietii chiar si atunci cand ea este grea sau urata, sa-si acorde lor insasi inca o sansa, pentru ca indiferent de cat de grea este viata, copiii nostrii trebuie sa inteleaga ca "Viata merita traita" ca indiferent de cine le inseala asteptarile, cu siguranta exista persoane care au nevoie de increderea lor.

De ce Apmamd?

Pentru ca trebuia sa fie un loc in care copiii sa invete sa se accepte asa cum sunt, in care copiii sa invete sa nu rada de problemele altora, un loc in care tuturor copiilor li se acorda dreptul la educatie.

Jim Sinclair - persoana cu autism, spunea.. "Sa fii autist nu inseamna sa fii neuman. Insa inseamna sa fii un strain. Inseamna ca ceea ce este normal pentru mine, nu este normal pentru alti oameni. Sub anumite aspecte, eu sunt foarte prost echipat pentru a putea supravietui in aceasta lume, precum un extraterestru esuat fara un manual de orientare... Acordati-mi demnitatea de a ma cunoaste in termenii mei- recunoasteti faptul ca suntem in mod egal straini unii fata de ceilalti, ca felul meu de a fi nu este doar o versiune defecta a felului vostru de a fi. Suspendati pentru o clipa propriile voastre prezumtii. Definiti-va propriii termeni. Lucrati cu mine pentru a construi punti intre noi."

Normalitatea

A devenit obisnuinta sa folosim termeni de genul "normal", "copil normal", respectiv "handicapat", "ciudat", etc. Ce inseamna "normal"? Nu cumva normalul este ceea ce traieste fiecare dintre noi? Nu cumva normalul este ceea ce vedem in oglinda si nu in reviste? De cate ori vi s-a intamplat sa mergeti pe strada si sa vedeti copii altfel decat ai dumneavoastra si sa va uitati lung la el, fara sa va puneti intrebarea ce simte acel parinte, cum resimte acel parinte privirea dumneavoastra? De cate ori ati privit reportaje la televizor cu copii diagnosticati cu autism, hemofilie, v-ati bucurat ca ai dumneavoastra nu trebuie sa treaca prin transfuzii, injectii regulate, tratamente indelungate si dureroase, sedinte de terapie...? Nu v-ati intrebat ce ati face daca ati fi in locul parintilor care trebuie in fiecare zi sa-si ascunda lacrimile pentru ca ce au ei mai de pret pe lume sa nu vada tristetea mamei sau a tatalui? Acum aveti ocazia lasandu-va copiii sa invete in cadrul Centrului Apmamd sa contribuiti si la fericirea altor copii, a copiilor diagnosticati cu autism, aveti ocazia sa le acordati dreptul la a se juca, invata, descoperi lumea alaturi de copiii dumneavoastra..

Va asteptam intr-o lume altfel.

3 ani - 6 ani;

program complet: 07:30 - 19:30;
program scurt: 07:30 - 13:30

in toata perioada anului, in functie de locurile disponibile;

program scurt / lung: 600 RON (3 / 4 mese incluse) - tarif fix indiferent de program;
program complet: 07:30 – 20:00 – 1800 RON (4 mese incluse);
program scurt: 07:30 – 12:30 - 1100 RON ( 3 mese incluse);

nu

bucatarie proprie;

da

germana intensiv;
franceza intensiv

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative;

incepand cu 17 septembrie 2012 programa va cuprinde si urmatoarele ore saptamanale:

1. ore de arta teatrala / mima / pantonima
2. ore de fotbal
3. ore de inot - Rin Hotel

la noi educatia nu este optionala.....toti copiiii trebuie sa beneficieze de programele special create pentru o buna evolutie;

asistenta medicala permanenta;
contract de asistenta medicala cu Clinica Pop de Basesti;
analize gratuite complete de 2 ori / an;

educatoare vorbitoare de limba germana;
profesoara de pian;
personal specializat pentru terapii ABBA;
educatoare vorbitoare de limba franceza;
ingrijitoare filipineze vorbitoare delimba germana / limba franceza

10 - 15 copii;

10 - 15 copii / grupa

alimentele introduse in gradinita vor proveni de la "Ferma micilor gospodari" - o ferma special creata pentru a asigura legume,fructe si produse de origine animala BIO, copiilor dumneavoastra;
in cadrul acestei ferme, care este amenajata in Otopeni, copiii vor merge saptamanal, vor da de mancare pasarilor, se vor juca cu ele, vor hrani iepurii, vor avea placerea de a uda legumele si culege roadele. Vor participa totodata la producerea conservelor, vor savura painea coapta in cuptorul pe lemne din cadrul fermei, invatand sa iubeasca natura, animalele, pasarile;

Opinii utilizatori

Printare poze
De Stancu.Niculae999 pe 30 Noiembrie 2019

Prinde oferta de poze la Stancu Print, cu livrare oriunde în lume gratis. www.stancuprint.com :)

O gradinita altfel
De Sergiu cornel pe 21 Octombrie 2012

Felicitari pentru ca ati reusit ca in 6 luni sa-l faceti pe Mihnea sa poarte conversatii minime in franceza, n-am crezut ca se poate, dar ati avut dreptate. Se poate. Felicitari colectivului!

Felicitari pentru curajul de a nu face discriminare
De Stoica Ana pe 02 Mai 2012

Va felicit pentru ca le oferiti si copiilor cu autism o sansa, poate vor avea si altii curajul dumneavoastra, poate se vor gandi si altii la acesti copii care nu constituie "un pericol pentru ceilalti copii". Iar ideea cu uniformele este extraordinara, bravo, un detaliu la care putini se gandesc.

Contact Centrul Educational APMAMD - Otopeni / Germana / Franceza

Adresa

Intrarea Izvoarelor, 23, Ilfov, 1 Decembrie

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.