• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
26 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; normal (8:00 - 14:00); prelungit (8:00 - 18:00); de VARA

Casuta Strumfilor Militari - scoala de vara / gradinita / after school

Sunteti siguri de serviciile oferite prin supravegherea video online, prin comunicarea cu cadrele didactice de la grupa, prin rapoarte saptamanale si periodice care vizeaza evolutia individuala a copilului.

Adresa:

Cresa, Gradinita si After School Casuta Strumfilor se afla la granita dintre Drumul Taberei si Militari, in...

Sunteti siguri de serviciile oferite prin supravegherea video online, prin comunicarea cu cadrele didactice de la grupa, prin rapoarte saptamanale si periodice care vizeaza evolutia individuala a copilului. Adresa: Cresa, Gradinita si After School Casuta Strumfilor se afla la granita dintre Drumul Taberei si Militari, in apropiere de bulevardele Timisoara si Iuliu Maniu, pe Str.Acvariului nr.3, Sector 6. Puncte de reper: Scoala 309, Str.Moinesti Mijloace de transport: dinspre Bvd.Timisoara: autobuzele 137, 138, tramvaiele 8, 25, 35; dinspre Bvd. Iuliu Maniu: metrou Gorjului, autobuzele 136, 137, 138, 178, 236, 336, troleibuzele 61, 62.

Opinii utilizatori

Experienta
De Irina pe 12 Mai 2018

Noi am avut parte de o acomodare treptata. La inceput am stat cu ea. Am observat indeaproape grija personalului fata de copii...cum ii ajutau la masa si ii indrumau sa manance. Am observat ca dna director este nu zahar , nu sare ,nu multa paine, nu cereale bobite, insa copiiii nu sunt obisnuiti sa manance fulgi de ovaz, musli, etc....am vazut cu ochii mei. Ei pun la dispozitie ambele, in functie de preferintele parintilor. Cei mici (2-3 ani mai mancau, probabil nu au dat de gustul celorlalte).Mi a placut ca eucatoarele mancau si ele cu copiii, astfel ei acceptau mai usor sa pape. Sala de clasa este mai micuta la grupa mica, in comparatie cu celelalte, dar nu ma deranjeaza pentru ca stau mult afara. Au tot felul de jucarii. Ce am mai observat eu....dupa ce merge un copil la baie folosesc un dezinfectant cu actiune rapida, au prosoape de hartie de unica folosinte ptr manute....se vede ca nu se zgarcesc cand vine vorba de sanatatea copiilor, baile sunt curate (aveam eu pitici mei cu baia), este o adevarata casuta a strumfilor. O recomand cu mare drag!

Recomand
De Anca pe 17 Aprilie 2018

Doamneeee...In 3 ani cat am fost la after eu nu am vazut "goliciunea" picioarelor la fata aia,ce oameni!!!! Sa avem grija de fetele noastre cu baietii astia...multa carne cu hormoni...uite unde se ajunge Copilul meu nu s-a plans niciodata la mine de mancare, am gasit la ei colaboratorul ideal noua in educatie. Daca am avut ceva de lamurit, s-a rezolvat prin comunicare. Mergeti cu incredere! Mamica Alexiei

Gradi
De Ioana pe 15 Aprilie 2018

Nu credeam ca puiuțul meu se va acomoda în 3 zile. O adora pe educatoarea lui, toată ziua îmi vorbește de Ana. Am stat și eu cu el, și la masa. Mâncarea este foarte ok ca astfel nu ar fi mâncat aproape toți copiii.

Recomand
De Alina pe 14 Aprilie 2018

Bună, Noi suntem de 4 ani la Casuta Strumfilor cu 3 copii. inca de la grădiniță, acum suntem în clasa 0,2 și 4. Copiii mei mănâncă zilnic, într adevăr fructe nu au în meniu. Legat de carne, trebuie sa respecte gramajul impus de sănătate, însă carnea moderata nu face rău la nimeni. Sincer, cum sa se uite un copil de clasa 2 sau a 3 a la picioare.... Pai in clasa 8 ce mai fac??? Și fustele deasupra genunchiului nu reprezinta o ținută indecenta,mai ales la o persoana de aproximativ 30 de ani. Bravo ei dacă arata bine!

nu sunt multumita
De Ana maria pe 13 Aprilie 2018

Doua zile la rand aceeasi ciorba, saraca in legume, copilul meu spune ca parca e pentru saraci, ciorba a fost calda si cu gust, insa felul 2 a fost adus rece, carne foarte putina, la fel si salata, fructe deloc.
Engleza desi este inclusa, nu a facut-o pe motiv ca s-au lungit mult cu temele.
In casa nu-i lasa sa se joace .... Dna directoare poarta deseori o tinuta indecenta, de i se vede toate cele, isi expune goliciunea picioarelor pana sus, inadmisibil , ce educatie ofera ... sta copilul meu sa se uite la .... urat !!!

Recomand
De Cosmina pe 18 Februarie 2018

Noi suntem mulțumiți, acum depinde și de pretențiile fiecăruia.

Recomand
De Cristina pe 15 Decembrie 2017

Si noi suntem de 3 ani si suntem foarte multumiti, ne simtim ca acasa.

Foarte bine
De Anca pe 30 August 2017

O recomand cu incredere. Noul sediu este superb,copilului ii place de educatoare.Imi place ca personalul este stabil, nu se schimba des cum ni s-a mai intamplat.

Incantat
De Popa Marius pe 27 Iunie 2017

Suntem in a treia luna de gradi si ne bucuram ca am ales strumfi. Baiatul nostru s-a obisnuit si o adora pe educatoare. Recomand

After School
De Alexandra pe 12 Ianuarie 2017

Noi suntem aici la after si va recomand cu incredere. In cei doi ani de after nu s-a intamplat ca baiatul sa vina cu temele nefacute sau gresite, se vede ca isi dau interesul si copilului meu ii place sa mearga cu drag.

Contact Casuta Strumfilor Militari - scoala de vara / gradinita / after school

Adresa

Acvariului, 3, Bucuresti, Sectorul 6

Reper la 5 minute de Piata Gorjului / 3 minute de Bvd. Timisoara
Site www.gradinitacasutastrumfilor.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.