• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
13 opinii
Varsta copil:
7 - 10 ani
; 10 - 12 ani; 12 - 15 ani
Genul filmului:
comedie
; familie

Bratz

Celebrele papusi Bratz prind viata in mult-asteptatul film Bratz, prima ecranizare produsa vreodata dupa cel mai chic model de papusi din lume.

Pe masura ce actiunea avanseaza, le vom putea admira pe minunatele fete Bratz luptand pentru lucrurile in care cred: sinceritate, camaraderie si nu in ultimul rand prietenie.

De cand se...

Celebrele papusi Bratz prind viata in mult-asteptatul film Bratz, prima ecranizare produsa vreodata dupa cel mai chic model de papusi din lume.

Pe masura ce actiunea avanseaza, le vom putea admira pe minunatele fete Bratz luptand pentru lucrurile in care cred: sinceritate, camaraderie si nu in ultimul rand prietenie.

De cand se stiu, Yasmin (Nathalia Ramos), Jade (Janel Parrish), Sasha (Logan Browning) si Cloe (Skyler Shaye) au fost cele mai bune prietene, Bff, Best Friends Forever.

Desi foarte diferite ca personalitate, talente si chiar stil vestimentar, fetele au devenit inseparabile inca din prima clipa si s-au sustinut reciproc in orice situatie.

Acum cele patru au de infruntat o noua lume: adevarata jungla a clasei, unde pentru prima data vor descoperi ce inseamna viata de adolescente. Nevoite sa se supuna acum unui sistem impus de catre cea mai populara tipa din liceu, Meredith, fetele risca sa-si strice prietenia si asta tocmai din cauza noilor reguli.

Dar cele patru adolescente gasesc o solutie, deloc simpla, ci dimpotriva, una extrem de curajoasa. De acum vor fi inseparabile pentru ca s-au reunit si sunt mai puternice ca niciodata, sub noua lor denumire: Bratz

comedie, familie

pentru copii de peste 8 ani

13 iunie 2008

2007

110 minute

romana

35.90 - 44.90 RON

provideo.ro / cartiabc.ro / mymovie.ro

Opinii utilizatori

Nasturel
De Crstina pe 29 Noiembrie 2015

10

bratz
De Calestru pe 26 Octombrie 2015

este un film interesant

bratz
De Raluca1736 pe 28 Aprilie 2015

cum sa-l vad?

Frumos
De CARLA pe 08 Iunie 2013

Fain!

Bratz
De Andra pe 29 Decembrie 2010

Cand l-am vazut, a fost super.

laddy
De Francesca hrab ioana pe 01 August 2010

tu ai vazut filmu cu bratz?

Bratz
De Anastasia pe 26 Mai 2010

A fost destul de bine.

Bratz
De Ramonix'uUu pe 08 Mai 2010

Este frumos.

Bratz
De Ane pe 12 Decembrie 2009

Frumos.

Bratz
De Elena pe 12 Decembrie 2009

Cel mai fain.

Contact Bratz

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.