• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Farmacia Dona Magheru

In anul 1993 a fost deschisa prima farmacie din actuala retea Farmaciile DONA, care insumeaza astazi 131 farmacii in toata tara si care pana la sfarsitul anului urmeaza sa detina 135 puncte de lucru.

Principalul nostru obiectiv a fost si este imbunatatirea continua a calitatii serviciilor farmaceutice oferite celor peste 900.000 de...

In anul 1993 a fost deschisa prima farmacie din actuala retea Farmaciile DONA, care insumeaza astazi 131 farmacii in toata tara si care pana la sfarsitul anului urmeaza sa detina 135 puncte de lucru. Principalul nostru obiectiv a fost si este imbunatatirea continua a calitatii serviciilor farmaceutice oferite celor peste 900.000 de pacienti ce trec pragul farmaciilor noastre lunar. Am ajuns aici pentru ca am tinut sa ne respectam deviza, aceea de a va conduce pe "Drumul spre Sanatate!". Consideram ca forta noastra consta in faptul ca am vrut, si dumneavoastra veti decide daca am reusit, sa fim tot timpul aproape de oameni.

Medicamente; Cosmetice; Suplimente alimentare; Dispozitive.

Eliberarea de retete compensate si gratuite pentru CASMB, CASAOPSNAJ, CASMTCT, CASJ Arges, CASJ Alba, CASJ Bistrita, CASJ Buzau, CASJ Constanta, CASJ Bacau, CASJ Brasov, CASJ Cluj, CASJ Vrancea, CASJ Galati, CASJ Harghita, CASJ Covasna, CASJ Giurgiu, CASJ Iasi, CASJ Bihor, CASJ Prahova, CASJ Valcea, CASJ Sibiu, CASJ Suceava, CASJ Dambovita, CASJ Mures, CASJ Salaj (pentru detalii vezi Retea Farmacii); Eliberarea de preparate magistrale si oficinale; Peste 7.000 de medicamente care pot fi eliberate cu sau fara prescriptie medicala; Peste 30.000 de produse dintr-o gama larga de cosmetice, dermato-cosmetice, articole pentru igiena, articole pentru copii, produse dietetice, suplimenti nutritivi, articole tehnico-sanitare etc; Program Non Stop pentru 5 farmacii; Personal calificat si amabil, atmosfera placuta, ambianta primitoare.

Masurarea tensiunii arteriale; Masurarea greutatii si a tesutului adipos; Masurarea glicemiei.

Da

Revista DONA Info

Opinii utilizatori

Farmacia Dona Magheru
De Sadar pe 17 Martie 2010

Nu sunt multumita de felul cum se comporta cu clientii.

Contact Farmacia Dona Magheru

Adresa

Magheru, 32 - 34, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.farmaciiledona.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.