• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
9 opinii
Program:
non-stop

Calivita Magazin Online Produse Naturiste

De ce sa alegi produsele Calivita?

Pentru ca aceasta firma are o gama remarcabila de produse de o calitate deosebita, produse unicat (vezi gama Vital pe grupe sanguine), produse cu atribute speciale (cum ar fi produsele cu tehnologia delayed release - eliberare lenta in organism pentru o absorbtie mai eficienta, sau Coenzima Q10...

De ce sa alegi produsele Calivita?

Pentru ca aceasta firma are o gama remarcabila de produse de o calitate deosebita, produse unicat (vezi gama Vital pe grupe sanguine), produse cu atribute speciale (cum ar fi produsele cu tehnologia delayed release - eliberare lenta in organism pentru o absorbtie mai eficienta, sau Coenzima Q10 sublingual care permite de asemenea o absorbtie mult mai buna), combinatii unice de plante in amestecuri patentate (de exemplu, Samburex).

telefon: zilnic intre orele 09:00 - 21:00;
on-line: non-stop;

oferim o gama larga de produse, cum ar fi: Omega 3, Noni Sirop Organic, Rhodiolin, Resveratrol si multe alte produse a caror calitate e atestata de Ministerul Sanatatii din Romania;

livrare produse prin curier rapid (2 zile lucratoare) sau Posta Romana (3-4 zile) oriunde in tara;

la inscriere, primiti un card de membru care va asigura o reducere de 10% plus transport gratuit!

revista primita gratuit prin Posta Romana o data la 2 luni;

Opinii utilizatori

Vaccinul la 2 luni
De Cretu Andreea pe 27 Martie 2015

Buna ziua.As dori daca se poate sa imi comunicati un pret pentru vaccinul care se face la 2 luni,ca medicul de familie nu il are si as dori sa il achizitionez.Astept rspunsul dumneavoastra.Va multumesc.

Produse foarte bune
De Consantin Adriana pe 08 Septembrie 2014

Iau pentru copil Infant Formula si noni organic de mai bine de 2 ani de la ei. Sunt foarte ok.

Despre produse si servicii
De Mariana Dobre pe 08 Iunie 2014

M-au impresionat placut si pe mine. Sunt foarte amabili si draguti. In ceea ce priveste produsele, inca nu mi-am format o parere exacta, pentru ca folosesc produsele de numai 2 saptamani. Dupa o luna o sa revin cu o concluzie.

Produse foarte bune
De Mioara Paun pe 13 Ianuarie 2014

Produse excelente. Eu consum Noni Organic. are un gust excelent si este fantastic pentru anotimpul rece.

Infant formula pentru copil
De Comanescu marcela pe 18 Noiembrie 2012

Mirabela si eu am luat infant fomula, este excelent pentru copil, are o energie fantastica. Al meu are 2 ani si aproape am terminat prima sticluta.

Infant formula
De Mira_mirabela pe 25 Aprilie 2012

Buna, eu am luat o sticluta de Infant formula pentru bebelul meu. Prin posta a ajuns in 3 zile, dar a patra zi am fost sa il iau fiindca nu imi venise avizul. Oricum produsul a fost impachetat ermetic (abia l-am desfacut) e recipient de sticla si era pus in punga din aia cu bule. Cat despre produs nu dati copilului vitaminele seara, o sa aiba pre multa energie. Cel mai bine in prima parte a zilei.

Produsele lor
De Daiana Letea pe 11 Februarie 2012

Am comandat zilele trecute un Noni sirop pentru copilul meu de 4 ani. Produsul este excelent, cu un an in urma sora-mea mi-a adus unul din Ungaria. Mi-a ajuns in 2 zile prin curier (pe vremea de afara credeam ca nu mai ajung).
Cei de la www.suplimente-naturiste.com mi-au confirmat prin telefon inregistrarea comenzii, iar produsul este exact cel comandat. Sunt ok, si sunt din Timisoara.

Calivita
De Pavel George pe 08 Ianuarie 2011

Tocmai am comandat Noni de la calivita de pe site ul asta al lor www.suplimente-naturiste.com, imediat la cateva secunde am primit confirmarea comenzii! Mi se par foarte seriosi!
Felicitari pentru respectul adresat clientului!

Calivita Magazin Online Produse Naturiste
De Marian serbanoiu pe 28 Noiembrie 2010

Eu una tot aici am gasit anuntul, si fiindaca aveam nevoie de niste produse naturiste am hotarat sa-i sun, insa nu aveam mari asteptari pentru ca am mai facut comanda de la alte situ-uri si ba nu mi-au expediat comanda, ba mi-au trimis produse aiurea. Asa ca am decis sa apelez si la cest site si pur si simplu am ramas uimita de promtitudinea cu care au raspuns, si de faptul ca au fost foarte rabdatori si intelegatori, asa ca daca aveti nevoie de ceva apelati cu incredere. Eu le multumesc din tot sufletul!

Contact Calivita Magazin Online Produse Naturiste

Adresa

Bucuresti, Sectorul 1

Site www.vitaclub.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.