• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Taberele Tumba

Propunerile Taberelor Tumba pentru o vacanta de vara educativa

Ce au in comun o tabara, vorbitori nativi de germana, engleza, franceza, ateliere de creatie, teatru si gatit, activitati sportive si un curs de limbi straine

<a class="nav"href="http://www.tumba.ro/" target="_blank">Tabere...

Propunerile Taberelor Tumba pentru o vacanta de vara educativa

Ce au in comun o tabara, vorbitori nativi de germana, engleza, franceza, ateliere de creatie, teatru si gatit, activitati sportive si un curs de limbi straine

<a class="nav"href="http://www.tumba.ro/" target="_blank">Tabere Tumba</a> raman fidele conceptului de invatare prin distractie si invita copiii cu varsta intre 7 - 15 ani sa deprinda limba germana, engleza sau franceza, la alegere, intr-un mod placut si interactiv. indrumatorii sunt instructori vorbitori nativi din Austria, Germania, SUA, Anglia si Franta, iar cursul corespunde nivelurilor A1-C1. insotind copiii la toate activitatile si conversand cu ei in limba nativa, acestia creeaza premisele aprofundarii cunostintelor prin aplicarea practica si exersarea notiunilor invatate pe intreg parcursul zilei.

Cele doua sesiuni zilnice de curs, de cate 60 de minute, se desfasoara sub forma de activitati interactive, dialoguri, teme de lucru in echipe, jocuri de vocabular si de rol, prezentari, dezbateri, concursuri. Se aprofundeaza notiunile de cultura si civilizatie in cadrul atelierelor de creatie, teatru si gatit care urmeaza sesiunilor de curs.

"Consider ca taberele de limbi straine cu vorbitori nativi au un efect pozitiv asupra copiilor in primul rand pentru ca astfel ei sunt motivati sa comunice mai mult in limba respectiva. in al doilea rand muzicalitatea limbii si accentul nu se pot invata corect decat de la un profesor vorbitor nativ al limbii respective." spune Ioana Saidel, mama a doi copii vorbitori de limba germana, cel mai mare dintre ei si de engleza si franceza.

Grupele sunt formate de regula din 7 - 10 copii, iar tabara debuteaza cu o evaluare a cunostintelor de limba straina. in taberele de germana si franceza sunt acceptati si copii de nivel A0, fara un contact anterior cu limba de studiu, care au terminat clasa I.

Invatarea prin distractie continua si dupa -masa, in taberele de germana si franceza pe carari de munte, implica activitati creative si sportive la alegere, Olimpiada Sportivilor, vizite la Paradisul Acvatic si la Parc Aventura, urmand a se finaliza cu seri multiculturale si de petrecere. in tabara de limba engleza si arta copiii participa si la ateliere de arta fotografica, land-art, teatru de umbre, pictura si constructia unor masini simple. in tabara de echitatie in limba germana copiii care vorbesc limba la nivel matern au sansa sa-si perfectioneze tehnica de calarie si sa converseze in aceasta limba. Obiectivul principal al Taberelor Tumba este acela de a dezvolta competenta de comunicare in limba germana, engleza sau franceza folosind metode bazate pe educatia nonformala.

Cazarea este asigurata de pensiunea agroturistica Casa Manitiu, in Vulcan, judetul Brasov, iar masa este preparata preponderent din produse naturale obtinute din gospodaria proprie sau de la producatori locali. Animalele sunt hranite natural, fara concentrate, hormoni de crestere sau antibiotice.

Copiii beneficiaza de pensiune completa in camere cu 3-5 locuri, cu baie, apa calda, curte si gradina de 2500 mp, durata taberelor fiind de 7 zile/6 nopti.

Costul variaza intre 1160 lei si 1200 lei. Copiii care au mai participat la Taberele Tumba primesc o reducere de 50 lei/participant, iar fratii si surorile de 70 lei/participant.

"Taberele Tumba au un caracter formativ, de la dezvoltarea diferitelor abilitati si acumularea de noi cunostinte si pana la modul in care copilul reuseste sa gestioneze evenimentele si intamplarile de zi cu zi, de unul singur, fara sprijinul parintilor. O astfel de experienta dezvolta interrelationarea cu ceilalti copii si adulti, comportamentul social, capacitatea de adaptare, gandirea decizionala, creste increderea in sine, responsabilitatea si motivatia personala" spune Ana Manitiu Özmen, managing partner Tumba.

Pentru inscrieri si detalii suplimentare puteti trimite un mesaj pe adresa office@tumba.ro.

Pentru fotografii de la editiile anterioare puteti accesa http://www.tumba.ro/galerie-foto.html.

Lista completa a Taberelor Tumba o regasiti aici http://www.tumba.ro/taberele-noastre.html

Tabere de Vara 2014

Tabere in Turcia
La mare, la soare (copii)
Croazier&#227; cu goeleta (copii si adulti)

Tabere de Echitatie
Calare la poalele muntilor

Tabere de Biciclete
Descopera Romania pe 2 roti!

Tabara de Supravietuire
Aventurierii din Carpati

Tabere de Limba Germana
Deutsch lernen macht viieeellllll Spass!
Calare la poalele muntilor

Tabara de Limba Engleza si Arta
Do you paint English?

Tabere de Limba Franceza
Apprendre le francais avec Francois!

Opinii utilizatori

Contact Taberele Tumba

Adresa

Principala, 310, Brasov, Vulcan

Site www.tumba.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.