• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

La Monitori - tabere pentru copii in Sinaia

Taberele pentru copii La Monitori au loc in Sinaia si se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 6 si 18 ani.

Organizam tabere pe tot parcursul anului:
vara 2010: tabere outdoor multisport, tabere creatie and outdoor
iarna 2010 / 2011: tabere de ski
www.lamonitori.ro

Tabere de vara, vacanta 2010: servicii...

Taberele pentru copii La Monitori au loc in Sinaia si se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 6 si 18 ani.

Organizam tabere pe tot parcursul anului:
vara 2010: tabere outdoor multisport, tabere creatie and outdoor
iarna 2010 / 2011: tabere de ski
www.lamonitori.ro

Tabere de vara, vacanta 2010: servicii incluse:
7 zile / 6 nopti, cazare in camera dubla in pensiune 3*** in Sinaia (camera cu 2 - 3 locuri, grup sanitar propriu)
3 mese pe zi + suplimente nutritive intre mese; fructe, apa minerala, sucuri – la discretie.
transport Bucuresti – Sinaia – Bucuresti

Activitati sportive and outdoor: drumetii montane, orientare turistica, prezentare flora si fauna Parcului National Bucegi, bicicleta, catarare si alpinism, tiroliana, piscina, tir cu arcul, echitatie

Activitati recreative and educative: vizita Castel Peles, muzeul cinegetic Posada (fosta resedinta a principesei Martha Bibescu).
- Foc de tabara
- DVD cu filmari si fotografii din tabara

Taberele de creatie imbina activitati outdoor (drumetii montane usoare, vizita la Paradis Acvatic Brasov) cu ateliere de creatie (pictura, grafica, desen,colaj) atat in natura, cat si indoor.

Participanti: 6-18 ani, 16 participanti / serie.
1300 RON / participant.

Pentru detalii si inscrieri, va rugam sa ne contactati:
Email: office@skiromania.ro
Telefon: 0723.575.874
www.lamonitori.ro

tabere outdoor multisport: drumetii montane, orientare turistica, prezentare flora si fauna Parcului National Bucegi, bicicleta, catarare si alpinism, tiroliana, piscina, tir cu arcul, echitatie, foc de tabara, vizita Castel Peles, vizita muzeul cinegetic Posada (fosta resedinta a principesei Martha Bibescu);

tabere creatie and outdoor: ateliere pictura, desen si grafica, drumetii montane usoare, piscina (paradis acvatic Brasov), foc de tabara, vizita Castel Peles, vizita casa memoriala George Enescu

taberele pentru copii La Monitori sunt organizate in Sinaia, cu instructori profesionisti de sporturi si agrement montan, certificati si experimentati in lucrul cu copiii;

coordonator ateliere creatie: Mirela Ivanciu.
Studii - Universitatea Nationala de Arte, Bucureºti, Jan van Eyck Academy, Maastricht, Olanda, SUNY at Buffalo, Buffalo, SUA. Specializare-arta contemporana. A predat anterior in Romania, SUA si China. A expus anterior in Romania, Marea Britanie, Olanda, SUA si China;

Opinii utilizatori

La Monitori - tabere pentru copii in Sinaia
De Raducu lucia pe 11 Mai 2010

Fetita mea a fost incantata in tabara de schi,iar eu de aasemenea, pentru ca mi-au placut si conditiile si felul in care se ocupa de copii. Sunt convinsa ca va fi la fel de bine si in tabara de vara.

La Monitori Tabara de ski Learn to carve
De Olivia pe 10 Martie 2010

Super!

Contact La Monitori - tabere pentru copii in Sinaia

Adresa

Aosta, 16, Prahova, Sinaia

Reper Sinaia
Site www.lamonitori.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.