• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Children Tour. Tabara de echitatie

Perioade de desfasurare:
Tabara se va desfasura în serii de cate 6 zile/5 nopti, dupa cum urmeaza: 04-09 noiembrie 2012

Costuri tabara
Costul taberei este de 800 RON/copil si include: 5 nopti cazare in camere de 2-5 locuri, cu baie proprie, la Pensiune de 3*** din Avrig, judetul Sibiu, masa pe perioada taberei (pensiune...

Perioade de desfasurare:
Tabara se va desfasura în serii de cate 6 zile/5 nopti, dupa cum urmeaza: 04-09 noiembrie 2012

Costuri tabara
Costul taberei este de 800 RON/copil si include: 5 nopti cazare in camere de 2-5 locuri, cu baie proprie, la Pensiune de 3*** din Avrig, judetul Sibiu, masa pe perioada taberei (pensiune completa si gustare de fructe), instructori specializati, echipamente si materiale pentru activitatile outdoor si pentru atelierele de creatie, animatori, diplome de participare. Pentru adultii insotitori (parinti, bunici, bone etc.) tariful este de 875 RON/persoana. La cerere, se poate asigura si transportul, contra cost. Sunt disponibile 40 de locuri.

Copiii care provin din aceeasi familie, in aceeasi perioada de tabara, au 35 RON reducere/participant; copiii care participa la mai multe tabere au 35 RON reducere, incepand cu a doua tabara; la fiecare 10 copii participanti, un cadru didactic insotitor beneficiaza de gratuitate; membrii familiilor cadrelor didactice insotitoare au tarife preferentiale (platesc numai cazarea si masa).

Tabara de la Avrig cuprinde activitati de echitatie, cunoastere si ingrijire a cailor, plimbari cu trasura trasa de cai si cu caruta, dar si organizarea unor ateliere de creatie (work-shop-uri), organizarea unor seri tematice distractive, precum si a traditionalului foc de tabara. Se va lucra in echipe, prin exercitii de sudare a colectivului, pentru a obisnui copiii cu ideea de competie fair-play, de munca pentru un tel comun, de responsabilizare reciproca, pentru a-i invata sa comunice, sa se implice si sa capete incredere in capacitatea lor de a depasi obstacolele. Vor fi premiate atat echipele, cat si membrii individuali ai lor.

La activitatile outdoor gen echitatie se vor utiliza echipamente de protectie adecvate (harnasament, casti de protectie), iar copiii vor fi indrumati, supravegheati si ajutati de specialisti; orele de calarie se fac in manej sau pe trasee din imprejurimile pensiunii; se doreste initierea in astfel de activitati, imprietenirea cu natura si petrecerea timpului in aer liber, nu performanta. Pe toata durata taberei se asigura asistenta medicala. Cazarea se face in prima zi de tabara incepand cu ora 15,00 (prima masa este cina), iar predarea camerei se face in ultima zi de tabara incepand cu ora 14.00 (ultima masa este pranzul).

Programul taberei:
- 08,00 - trezirea si igiena personala;
- 09,00-09,30 - micul dejun;
- 10,00-13,00 - activitati outdoor (cursuri de initiere si perfectionare in arta echitatiei, in manej sau pe traseu - pentru avansati), pe cai de rasa, obisnuiti cu copiii, activitati de cunoastere, ingrijire si hranire a cailor; plimbari cu trasura trasa de cai si cu caruta;
- 13,15-14,00 - dejunul;
- 14,00-16,00 - odihna/timp liber;
- 16,00-18,00 - organizare ateliere de creatie;
- 18.15-19.15 – fotbal, volei, sarit coarda, elastecul, badminton, ping-pong, sarituri la trambulina, joaca in aer liber; mulsul vacutelor din ferma;
- 19,30-20,15 - cina;
- 20,30-21,30 - Seara Talentelor; Disco Fever; Pijama`s Party; foc de tabara; program de animatie, jocuri si concursuri;
- ora 22,00 - igiena personala si stingerea.

Participanti: copii cu varsta intre 4-10 ani; numarul minim de copii pentru care se poate organiza o tabara este de 20. Pentru inscrierea in tabara se plateste un avans de 250 RON/copil maxim pana la data de 10 octombrie 2012, diferenta urmand a se plati in ziua inceperii taberei. Locurile sunt limitate si se ocupa in ordinea inscrierilor. Copiii vor sta in camere separati pe sexe, dar tinand cont de varsta si de preferintele lor.

Pentru detalii si inscrieri:
Giliola Puscasu - 0741.736.412 (Vodafone); 0754.491.711 (Orange)
E-mail: giliolap@yahoo.com
http://childrentourforeducation.blogspot.com/
https://www.facebook.com/children.tour

cursuri de calarie
plimbari cu trasura si cu caruta
mulsul vacutelor
potcovitul cailor
mici drumetii
ateliere de creatie
seri tematice
foc de tabara

animatori instruiti pentru tabara

excursie la Sibiu

vizita la Fabrica de sticla

Opinii utilizatori

Contact Children Tour. Tabara de echitatie

Adresa

-

Site childrentourforeducation.blogspot.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.