• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
0 opinii
Evenimente:
ateliere
; activitati de recreere

Fabrica Spiridusilor

Spiridusii vin la Hotel Caro!

Hotel Caro a decis sa isi asume in acest an rolul de a aduce joaca in peisajul bucurestean, lansand inedita idee a deschiderii Fabricii Spiridusilor - un proiect deosebit, aflat la prima manifestare.
Organizatorii si-au propus ca pentru aceasta editie inaugurala sa lanseze participantilor provocarea de a...

Spiridusii vin la Hotel Caro!

Hotel Caro a decis sa isi asume in acest an rolul de a aduce joaca in peisajul bucurestean, lansand inedita idee a deschiderii Fabricii Spiridusilor - un proiect deosebit, aflat la prima manifestare.
Organizatorii si-au propus ca pentru aceasta editie inaugurala sa lanseze participantilor provocarea de a experimenta cateva obiceiuri specifice perioadei sarbatorilor de iarna, dar isi de a oferi modalitati de calitate de petrecere a timpului liber.

Astfel, pe parcursul intregii saptamani, 05 Dec - 13 Dec 2009, Fabrica Spiridusilor deschide ateliere de creativitate si manufactura pentru copiii cu varste cuprinse intre patru si 12 ani, gazduieste reprezentatii teatrale si ateliere literare. Mai mult decat atat, serviciul de ambulanta Smurd, a avut initiativa de a organiza ateliere cu tematici legata de acordarea primului ajutor si notiuni de igiena personala, la sfarsitul carora participantii vor putea vizita o ambulanta, o masina de pompieri si una de politie, iar in mod exceptional chiar si unul din elicopterele de interventie folosite in mod curent. De asemenea, la eveniment si-a anuntat participarea si Brigada de Politie Rutiera, care va organiza sesiuni de educatie in acest domeniu si va prezenta o motocicleta si un spider. Copiilor li se va explica importanta numarului 112 si li se va prezenta aparatura medicala folosita in mijloacele de interventie ale Smurd. Accesul in aceste ateliere este gratuit.

Printre celelalte activitati la care sunt invitati copiii se numara decorarea unor torturi de martipan, confectionarea de figurine din plus, de machete de trenulete sau accesorii teatrale, olarit sau pictura pe ipsos si rame foto. Atelierele sunt interactive, invatarea se realizeaza prin joaca, iar pentru unele dintre acestea, participantii vor putea participa la tombole cu premii sau parade cu lucrarile realizate.

Fiecare activitate dureazã 30 de minute, in cazul reprezentatiilor de teatru si al atelierelor literare, durata ajungand pana la o ora. Fabrica Spiridusilor este deschisã de luni pana vineri intre orele 17:00 si 21:00, sambata si duminica intre 12:00 si 21:00, iar accesul se face prin achizitionarea jetoanelor de acces numite Spiridoni, in valoare de 5 RON.

Insotitorii copiilor vor putea degusta bunatati specifice sezonului rece: cozonac, vin fiert, vor socializa si vor putea fotografia lucrarile celor mici, subliniind latura comunitara a acestui proiect. Initiativa lansata de Hotel Caro a fost sustinuta de parteneri recunoscuti care au trimis reprezentanti in Fabrica Spiridusilor: Casa trenuletelor, Itsy Bitsy, Adrika Design, Carturesti, Damacom si National Geographic Channel.

Anul acesta, Hotel Caro implineste 15 ani, practic a devenit adolescent. Am considerat potrivit sa fugim putin in copilarie, sa creem o lume de basm pentru noi si pentru ceilalti, atat ca o celebrare a acestei perioade, cat si ca element de diferentiere a aniversarii noastre. Am fost placut impresionati de deschiderea pe care am regasit-o la partenerii nostri si am constatat ca nu intotdeauna problema este lipsa resurselor materiale, ci, de cele mai multe ori, aceea a lipsei de curaj. Toti cei care ni s-au alaturat au facut-o cu entuziasm, astfel incat suntem siguri cã evenimentul va fi un succes pentru toti cei implicati.

Fabrica Spiridusilor isi deschide portile pe 5 decembrie si va asteapta sa lucrati impreuna pentru a construi buna dispozitie care sa va insoteasca in timpul Sarbatorilor de iarna.

Va asteptam!

in incinta Hotel Caro

luni - vineri 17:00 - 21:00;
weekend: 12:00 - 21:00

pentru majoritatea atelierelor intrarea este 5 RON

pictura pe ipsos si pe rame foto;
roata olarului;
confectii de plus;
machete de trenulete;
brutarie si martipan;
kinder Room;
creatie accesorii teatrale;
in lumea lui Mos Craciun;
teatru de papusi;
coltul povestilor;
masini de salvare, politie, pompieri;
vizitare elicopter Smurd;
atelier educatie rutiera;
atelierul spiridusilor bijutieri

Opinii utilizatori

Contact Fabrica Spiridusilor

Adresa

Barbu Vacarescu, 164, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Statia de metrou Aurel Vlaicu;
Intersectia Barbu Vacarescu - Fabrica de Glucoza
Site www.fabricaspiridusilor.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.