• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
1 opinie
Evenimente:
activitati de recreere
;

AFI Palace Cotroceni mall-ul distractiei pentru copii, de 1 Iunie!

AFI Palace Cotroceni se transforma de 1 Iunie in mall-ul distractiei pentru copii!

Pentru ca vrem sa-ti amintesti de copilarie si sa te bucuri din nou de micile placeri ale vietii, te invitam sa vii in AFI Palace Cotroceni in perioada 1 - 3 iunie si "sa dai in mintea copiilor" impreuna cu cei mici.

Ateliere practice si...

AFI Palace Cotroceni se transforma de 1 Iunie in mall-ul distractiei pentru copii!

Pentru ca vrem sa-ti amintesti de copilarie si sa te bucuri din nou de micile placeri ale vietii, te invitam sa vii in AFI Palace Cotroceni in perioada 1 - 3 iunie si "sa dai in mintea copiilor" impreuna cu cei mici.

Ateliere practice si creative, spectacole cu premii, povesti, dans, muzica si premii te asteapta in AFI Palace Cotroceni incepand cu 1 Iunie pentru ca mall-ul distractiei se va transforma timp de trei zile consecutiv in mall-ul distractiei pentru copii.

Vino si redescopera gustul copilariei impreuna cu AFI Palace Cotroceni!

AFI Palace Cotroceni

1 iunie

Casuta cu Surprize te provoaca sa fii creativ

Pe 1 Iunie, intre orele 12:00 - 20:00, Casuta cu Surprize ofera celor mici ocazia de a-si demonstra talentele si a se face remarcati in cadrul unor ateliere spectaculoase de kineto, actorie si jucarii handmade.

SincretismulArtelor te invita la atelierul "Arta reciclabila"

Tot pe 1 Iunie, incepand cu ora 12:00, vino sa afli cum iti poti confectiona singur diverse obiecte decorative din simple sticle, borcane, servetele si alte materiale aflate la indemana oricui. SincretismulArtelor ti-a pregatit "Arta reciclabila", un atelier original creat cu scopul de a proteja mediul inconjurator si de a spori imaginatia nemarginita a copiilor.

Zorky Planet iti pregateste o multime de surprize

Zorky Planet organizeaza in AFI Palace Cotroceni, incepand cu ora 11:00, un eveniment cu totul special pentru cei mici in cadrul caruia vor fi prezenti animatori, iar copiii vor avea parte de face painting si de vata de zahar. Mai mult, intre orele 16:00 – 17:00, Zorky Planet a pregatit un spectacol cu premii, MC si animatie pentru toti doritorii de distractie.

DoReMi te invita la un megaspectacol

DoReMi va desfasura intre orele 13:00 - 18:00 un concurs de miss pentru toate fetitele cochete, dar si un spectacol de zile mari cu muzica si dans unde copiii vor primi o multime de cadouri.

Gymboland te surprinde din nou!

Gymboland ti-a pregatit un adevarat maraton de dans intre orele 18:00 – 20:30, in incinta AFI Palace Cotroceni unde toti copilasii sunt invitati sa ia parte la o seara energica pentru a-si dovedi pasiunea pentru dans.

2 iunie

Babyblioteca revine cu povesti celebre in varianta 3D

Pentru ca stim foarte bine ca micutii adora povestile, Babyblioteca impreuna cu revista "Baby" organizeaza sambata, 2 iunie, intre orele 11:00 – 13:00, o dupa-amiaza in care binecunoscuta actrita Stefana Samfira le va citi copiilor o multime de povesti care mai de care mai interesante si mai amuzante. Mai mult, acestia vor putea invata in joaca multe lucruri noi si interesante dintr-o serie de carti educative si interactive editate de Corint Junior, partener al evenimentului.

1-3 iunie

Dremel organizeaza Atelierul de Bricolaj

Dremel iti stimuleaza imaginatia printr-un interesant Atelier de Bricolaj destinat copilasilor pasionati de arta si de diverse accesorii handmade! Intre 1 si 3 iunie toti copiii cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani insotiti de parinti sunt invitati sa participe la o multime de activitati si concursuri care le vor dezvolta creativitatea si originalitatea! Impreuna cu parintii lor, cei mici vor realiza in cadrul atelierelor diverse obiecte decorative si jucarii, picturi si desene pe diverse materiale, toate acestea intr-o atmosfera placuta si relaxanta.

intrare libera

organizarea de evenimente pentru copii

Opinii utilizatori

Felicitari!
De Dinu emilia pe 01 Iunie 2012

Nu cred ca este nevoie de prea multa vorba. Toate evenimentele care s-au petrecut la AFI PALACE COTROCENI, au fost nu de 5 stele, ci de mult mai multe! Inca odata felicitari!

Contact AFI Palace Cotroceni mall-ul distractiei pentru copii, de 1 Iunie!

Adresa

Bulevardul Vasilea Milea, 4, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.aficotroceni.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.