• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Zvanca Elena Mona
21 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Zvanca Elena Mona

Dr. Zvanca Elena Mona - medic specialist obstetrica ginecologie.

Dr. Zvanca Elena Mona - medic specialist obstetrica ginecologie.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie I

Spitalul Universitar de Urgenta Elias

Opinii utilizatori

De evitat !!!!
De Elena 2 pe 06 Februarie 2020

Toate ecografiile morfologice le-am făcut la Dr.Zvanca,o doctorita foarte rece ca persoana,nu explică nimic,la ultima ecografie soțul a intrebat-o daca totul este in regula si a devenit cam agitata ,a stat puțin să se gândească după care i-a răspuns că este totul bine.
Nu a fost atât de bine cum a scris în toate ecografiile,la 2 luni după ce am născut am fost cea ii facem o ecografie băiețelului pt că așa mi s-a pus mie ,aveam o presimțire că trebuie să fac asta,am fost la Clinica memormed acolo am întâlnit o doctorita drăguță care ne-a explicat că ar avea niste dilatați la rinichi.
La 4 luni am vrut sa cerem și părerea altui medic și am mers la Medlife la Dr.Stamate unde am aflat că băiețelul are o malformație din naște "rinichi potcoava" pe care de.Zvanca nu a văzut-o niciodată la ecografii.
Am mers la mai multi medici pt a ne informa despre aceasta malformație și de fiecare data mă întrebau dacă mi-am făcut morfologiile că imposibil sa nu se fi văzut.
Dr.Zvanca in toate ecografiile a spus că rinichii sunt normali.

De evitat!!!!!!

Foarte distanta
De Ela.ghe pe 13 Ianuarie 2020

Am ajuns la dr. Mona Zvanca pentru morfologia de trimestru 1 si morfologia de trimestru 2, la recomandarea doctorului care-mi monitorizeaza sarcina (Miu Georgeta. Regina Maria). Dr. Mona Zvanca, este un doctor distant, rece, foarte tehnic. Nu sunt in masura sa evaluez rapoartele primite, pentru ca nu am nascut inca. La ambele morfologii, atitudinea a fost una robotica: a dictat cu voce tare parametrii pentru a fi notati de asistenta. Fără să dea detalii sau explicații. Doar la insistențele mele, la morfologică de trimestru 2, a mai răspuns ca este normal ceea ce vede. In rest nu pare să vrea să își asume nimic din ce trece pe raport sau sa explice ceva. Sper doar sa fie buna dpdv profesional, deoarece dpdv uman lasa enorm de dorit.

De evitat
De Elena pe 11 Mai 2017

Eram însărcinată în 9 săptămâni. Am fost la această doctoriță pentru o ecografie. M-a analizat pe toate părțile ca să-mi spună că voi avea un copil cu sindrom Down. Nu mi-a recomandat nici o investigație/analiză suplimentară. Copilul meu este perfect sănătos. Are aproape 8 ani. Din cauza prostiei și lipsei de profesionalism, recomand să ocoliți această persoană.

5 stele
De Ana S pe 25 Ianuarie 2017

O cunosc pe dna doctor Zvanca de 10 ani. Totul este facut ca la carte, foarte atenta, pregatita, pozitiva si sigura pe ea si pe actul medical pe care-l ofera. Am numai experiente pozitive: controale, tratamente, sarcina urmarita si nastere naturala. Nota 10!

Dr. Mona Zvanca
De Carmen pe 11 August 2016

Ii sunt datoare domnei doctor 2 copii. Am nascut la distanta de 5 ani o fetita si un baietel cu ajutorul dansei. Am capatat incredere in profesionalismul dansei in timpul primei sarcini, am primit confirmarea odata cu prima nastere si nu am mai avut nicio ingrijorare privind cine sa fie vreodata doctorita mea de incredere. De-a lungul timpului am apelat atat pentru controalele periodice, micile probleme aparute dar si pentru o problema ginecologica a fetitei mele in varsta de 4 ani atunci; am mers cu mare incredere ca problema se va rezolva stiind-o pe dna doctor si am descoperit ce inima blnda are atunci cand a consultat-o pe micuta. Un om exceptional: bun profesionist, serioasa si atenta la primele priviri si cu intense sclipiri de blandete. Am un respectuos salut pentru doamna doctor si o recomandare pentru cele ce sunt in cautare de medici buni.

Am nascut cu Dr. Zvanca
De Mihaela pe 26 Iulie 2016

Am cuvinte de lauda pt dna dr. Am ajuns la dansa intr-un tarziu, dupa multe si indelungate si costisitoare si stresante incercari de a ramane insarcinata asistata de numerosi doctori. M-a ascultat din prima, nu stiu cum sa explic mai bine faptul ca a fost primul dr care nu a abordat problema la modul: sa nu mai fiti stresata, mai facem zilioane de teste, mai asteptam zilioane de luni. Monitorizarea a inceput din secunda aia, in cateva zile aveam testele facute si un plan de atac in functiune. Tratament rapid si observat la cateva zile de dr. A durat cateva luni dar asteptarea nu mai era ca pe vremuri pentru ca simteam ca eu lupt, dr lupta si , in mod concret, se face ceva pt a rezolva problema. Am ramas insarcinata ! 100% datorita medicului si lui Dumnezeu. Am nascut cu dna dr, a fost usor, frumos, curat. O recomand si altor dne care au sau nu au probleme.

I had a baby in Romania
De Cibyl pe 26 Iulie 2016

and it was a very pampering experience. I want to share with you some of it, so here goes: I moved here due to my husband's work commitments 2 years ago and when we found out we were going to have a baby it was time for a difficult decision: to give birth here or not to...I read a lot of comments on forums about the hospitals in Romania and I was terrified. But I listened to a friend and I tried a doctor that she had met while the doctor was working abroad. It was a very good recommendation and I'm glad I took it. All of my check-ups were held in a calm and very informing manner. The dr addressed all of my worries and gave me excellent suggestions. She was always open to all my concerns; I had a few bumps on the road to having my baby girl but , again, the dr was excellent, I couldn't have been in better hands. I am grateful to her and the hospital were I gave birth and I'm writing too encourage other expecting ladies who are, maybe, just as worried as I was back then. There is a dr who can make this experience life-changing.

Superficiala si aroganta
De Cold soul pe 25 Iunie 2016

Am stat luni întregi gandindu-ma daca sa impartasesc experienta mea cu aceasta doamna doctor. La prima vedere este o persoana foarte draguta, foarte prietenoasa. La ecografii explica in detaliu ceea ce vede, spre deosebire de multi alti doctori ursuzi si scumpi la vorba. Insa in cazul in care apar probleme doamna doctor devine extrem de agitata, schimba tonul și incearca un fel si chip sa determine pacientul sa se orienteze spre altcineva. Eu din pacate am avut probleme foarte grave si am reușit sa realizez cata superficialitate si aroganta se ascunde in spatele acestei fete zambitoare. Cel mai grav a fost sa imi dau seama ca chiar nu ii pasa de nimic altceva decat sa-si apere fundul de eventuale reclamatii sau procese. Cand totul e bine, e minunat. Insa la cea mai mica problema s-a terminat. Din punct de vedere tehnic acest doctor este unul mediocru. Nu a fost capabila sa vada la ecografie problemele despre care alti doctori mi-au spus ca erau vizibile si nu e capabila sa dea un sfat medical coerent unui pacient intr-o situatie dificila. Credeti-ma acest doctor dragut si zambitor nu merita nici macar sa-i dati buna ziua.

Un medic excepțional!
De Cristina anghelescu pe 21 Ianuarie 2016

Recomand din toată inima, am născut cu d na doctor, m am simțit în siguranta pe toată perioada sarcinii datorita dânsei. Acorda mare atentie pacientului si explica fiecare amanunt.Răspunde la telefon și la mesaje.tot respectul, avem nevoie de astfel de medici.

De evitat!!
De Andreea pe 11 Septembrie 2014

In luna mai 2014 am pierdut o sarcina 22 sapt - sarcina urmarita de dna dr. Zvanca, zeci de controale, ecografii, dna doctor afirma ca totul este ok, ca totul decurge foarte bine. Pana cand la 16 sapt am inceput sa sangerez, am mers direct la spital, la cabinetul particular, placenta joasa...totul va fi bine.

Am sangerat timp de 5 saptamani in fiecare zi, am fost internata in Spital la Elias unde mi-a facut Gynipral, toate analizele ok, vorba aceea operatia a reusit pacientul este mort.

La morfologia de sem II dna dr masura, se uita pe ecograf si zicea ca totul e in parametri normali, la sfarsit zicand ca copilul nu prea are lichid, sa vin luni la Elias sa imi faca un test sa vada daca s-au rupt membranele.

Merg vineri seara la Regina Maria pt ca eram agitata si nu puteam astepta un weekend sa vad ce se intampla.

Am facut testul de membrane, erau rupte, mi-au zis ca nu are practic nicio sansa sarcina si ca trebuie sa ma internez de urgenta pentru ca risc sa fac septicemie. O sun pe Dr Zvanca si imi zice sa iau un Augumentin la 8 ore pana luni.

M-am internat la alt spital unde am fost tratata cu antibiotic, sarcina am pierdut-o intr-adevar intr-o saptamana (experienta de cosmar cu risc de hemoragie, ceva traumatizant).
M-am externat, mi-am revenit si am facut analizele pt trombofile, aveam trombofilie mostenita genetic.

Cum e posibil ca dr Zvanca sa nu aiba nici cea mai mica banuiala despre asta tinand cont ca am mai pierdut o sarcina in 2013 la 6 saptamani si fusesem tot la ea? Inainte de a ramane insarcinata am fost la control si mi-a zis ca totul e ok.

Cand am primit biopsia am sunat-o si am intrebat-o ce parere are despre faptul ca doctorii au zis ca cordonul ombilical avea un aspect atipic raspunsul ei: banuiam eu ceva! Am ramas socata: de ce nu a zis nimic? de ce nu a zis ca e depasita de situatie? sincera sa fiu ma gandesc ca as putea sa o dau in judecata pt malpraxis, dar are noroc ca nu sunt procesomana si ca vreau sa trec peste situatia asta si sa uit.

Daca stiti ca aveti orice alte probleme de sanatate, sarcini pierdute evitati sa mergeti la acest doctor zambitor intelegator, dar fara prea mare experienta. Trateaza orice problema cu prea multa relaxare.

In luna septembrie ar trebuit sa nasc un copil sanatos, dar nu s-a putut.
Si cand te gandesti ca niste injectii cu Clexane ar fi rezolvat problema, dar dr. Zvanca a zis ca totul e ok si a mai avut cazuri in care au sangerat toata sarcina si ca au nascut copii sanatosi.

Evitati-o!

Contact Dr. Zvanca Elena Mona

Adresa

Bulevardul Marasesti, 17, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.spitalul-elias.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.