• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Zorzan Georgeta
6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Zorzan Georgeta

Dr. Zorzan Georgeta medic obstetrica - ginecologie.

Dr. Zorzan Georgeta medic obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

sectia II ginecologie

maternitatea Polizu

Opinii utilizatori

O opinie din suflet
De Craiu paula pe 11 Noiembrie 2012

Am citit fel si fel de pareri despre doamna doctor Zorzan, nu stiu ce sa spun, dar am citit foarte multe rautati la adresa doamnei doctor. Pentru mine, doamna doctor a fost si este ca o mana cereasca, aveam 31 ani si nu ramasesem niciodata insarcinata si mersesem la diversi doctori, dar nici unul nu imi gasea leacul. Eram foarte racita jos, luasem fel si fel de medicamente si degeaba. Pana intr-o zi cand cineva mi-a recomandat-o pe dr. Zorzan. Imi doream foarte mult un copil, foarte mult eram disperata. Datorita doamnei doctor am un baietel de 6 ani si toata viata mea ii multumesc. Nu este adevarat ca este ciubucareasa este o femeie cu un foarte bun simt in comparatie cu multi medici, si daca comunici cu doamna sigur nu te ignora. Sanatate multa.

Doctorita Zorzan - mi-a daruit minunea mea - fetita mea!
De Adina pe 19 Decembrie 2011

Aceasta doctorita m-a salvat atat pe mine cat si pe fetita mea. Acum doi ani am ramas gravida sub supravegherea unui medic din Spitalul Universitar. Aveam incredere in el, mergeam la cabinetul lui particular la consultatii. Cand sarcina implinise 25 saptamani, am fost la eco unde mi s-a transmis ca sarcina era oprita din evolutie. Nimeni nu stia ce s-a intamplat. Am asteptat medicul care mi-a spus sa ma duc la spital la camera de garda unde urma sa avortez cu medicul de garda (nu conteaza cine este). Am plecat si m-am dus la Spitalul Caritas unde m-a preluat un medic caruia ii datorez viata, si am avortat in maxim 5 ore. Nu am vrut sa mai aud de Spitalul Universitar. Ulterior am facut analize si am aflat de ce a murit fatul:eram infectata cu listeria, analiza care nu a fost verificata de asa zisul meu medic. M-am tratat cu antibiotice si m-am vindecat. La un an de zile am ramas gravida din nou cu o fetita. Listeria s-a reactivat pe sarcina, dar am stiut de ea si m-am tratat. La 26 de saptamani am inceput sa am contractii, colul era deschis si foarte aproape sa nasc. In aceasta sarcina am fost urmarita de un medic din Spitalul Caritas. Intre timp spitalul s-a desfiintat (exact cand am inceput sa am probleme). Atunci m-am dus de urgenta la Polizu noaptea, iar doctora Zorzan era de garda. M-a internat de urgenta, am stat 2 luni in spital, dar m-a ajutat si am reusit sa nasc un copil sanatos, la 36 de saptamani, cat de cat aproape de termen. Dansei ii datorez toata fericirea mea!Este o doctora extraordinara, intotdeauna langa pacient, gata sa ajute!

Dr. Zorzan Georgeta
De Negoita Luminita-Gabriela pe 11 Aprilie 2011

Ma numesc Negoita Luminita-Gabriela. In anul 2009 am incercat sa raman gravida si am constatat ca nu se poate. La sfarsitul anului 2009 si inceputul anului 2010 am facut aproape toate analizele prescrise de doctora Pelin Indiana. In urma rezultatelor a reiesit ca nu exista nicio problema. In acea perioada mi-a recomandat sa iau stimulant ovarian (Orgametril), am urmat 3 luni acest tratament fara nici un rezultat. La indrumarea unei cunostinte, am mers la spitalul Polizu la doctora Adriana Ciuvica si am facut histerosalpinografie, fara anestezie cu toate ca am cerut. A reiesit ca trompele nu erau infundate si mi-a prescris sa iau clostibegyt doza maxima (100 mg) timp de 5 zile. Cu toate ca am informat-o ca am ovare polichistice a zis sa iau acest tratament. Am urmat tratamentul, iar in a XII-a zi de la menstruatie a avut loc ovulatia si am ramas gravida.
In saptamana a VI-a de sarcina am facut un consult ecografic, unde doctora Pelin Indiana a ramas uimita de cat de stimulate erau ovarele, a specificat ca daca apar probleme sa ma prezint de urgenta la orice spital. Mi-a recomandat pentru fixarea copilului in uter sa iau Duphaston. In saptamana a VII-a (vineri 17 septembrie 2010) au aparut dureri puternice care se confundau cu dureri de rinichi (am crezut ca elimin nisip). Sambata au aparut pe langa dureri si stari de voma. Am luat decizia de a ma prezenta la Spitalul Sf. Ioan la o dr. pe care o cunosteam (pentru ca anterior chiar avusesem probleme cu rinichii). Mi-a facut o ecografie si mi-a zis ca am 2 chisturi cu diametru de aproximativ 10 cm si sa ma duc de urgenta la cea mai apropiata maternitate si ca nu am nici o problema la rinichi. Am mers la Polizu, unde era de garda dr. Zorzan Georgeta. A incercat sa o contacteze telefonic pe dr. A. Ciuvica (pentru ca fusesem pacienta dansei), iar ea a refuzat sa vina (ceea ce spune multe). Dr. Zorzan Georgeta m-a preluat in acea situatie, iar duminica dimineata la ora 7, m-a bagat in sala de operatie. Operatia trebuia facuta deoarece un chist se sparsese, iar viata mea si a copilului depindea de aceasta operatie. Am avut sanse foarte mici pentru pastrarea copilului si sanse putin mai mari ca sa supravietuiesc. Operatia a fost o reusita din toate punctele de vedere, dr. Zorzan nu a plecat acasa pana nu mi-am revenit din anestezie si a constatat ca totul e ok, cu toate ca iesise din garda si era in timpul ei liber. Din acel moment dr. Zorzan, a devenit doctora mea si nu a-si inlocui-o cu un alt doctor. M-a monitorizat toata sarcina, apreciez foarte mult ca isi viziteaza pacientii inclusiv in week-end si face meseria de doctor din suflet si responsabil, fara sa pretinda ceva de la pacient. Nu te face sa o astepti pe coridoare cum face dr. Ciuvica (am stat dupa dr. Ciuvica de la 8 dimineata pana la ora 15). Acum pot sa zic ca sunt fericita, am un baietel datorita dr. Zorzan Georgeta. Multumesc lui Dumnezeu ca am gasit omul potrivit la locul potrivit, o persoana responsabila si cu multa experienta.

Dr. Zorzan Georgeta
De Lia pe 21 Ianuarie 2011

De la ce te-a salvat?

Dr. Zorzan Georgeta
De Cristina pe 09 Ianuarie 2011

Eu am fost pacienta dansei si sunt in continuare si o voi recomanda ori de cate ori am ocazia. Mi-a salvat viata, daca o intrebi iti raspunde ok.

Dr. Zorzan Georgeta
De Miky pe 06 Aprilie 2010

Nu prea buna, cunosc pe cineva care a incercat sa ii fie pacienta si nu s-a putut. E cam scumpicica. Nu prea pune suflet, nu o simti aproape.

Contact Dr. Zorzan Georgeta

Adresa

Gheorghe Polizu, 38-52, Bucuresti, Sectorul 1

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.