• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Zaharia Maria
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Zaharia Maria

Dr. Zaharia Maria medic primar obstetrica - ginecologie, medic primar anatomie patologica, c. st. gr. I, dr. in st. med.

Dr. Zaharia Maria medic primar obstetrica - ginecologie, medic primar anatomie patologica, c. st. gr. I, dr. in st. med.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Cabinet Colposcopie - Spitalul Clinic Filantropia

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.318.89.30 / 021.318.89.37;
interioare sala de nasteri: 259, sala de operatii: 244,
laborator central: 207, radiologie: 288, neonatologie: 215, ecografie: 262

Opinii utilizatori

Dr. Zaharia Maria
De Nidelcu niculina pe 12 Ianuarie 2012

Cel mai bun medic pe care-l cunosc. Doresc urgent sa o revad pe doctorita care acum 25 ani am avut marele noroc sa o cunosc la fostul spital brancovenesc si care mi-a redat din nou zambetul. O recomand tuturor femeilor cu probleme ginecologice. Cinci stele.

Dr. Zaharia Maria
De Petcu pe 13 Mai 2011

Unde acorda consultatii dna dr. Zaharia?

Dr. Zaharia Maria
De Mona pe 23 Martie 2011

Am avut o rana pe col, motiv pentru care alti medici m-au sfatui sa-mi fac conizatie. Doamna doctor a fost de parere ca nu este necesar si am facut o cauterizare. Asta acum cativa ani buni. Totul este in regula si acum. Intr-adevar un deci profesionist, foarte apropiata de pacienti, un om de mare caracter

Dr. Zaharia Maria
De Anca pe 30 August 2010

Cel mai bun diagnostician in viata din Romania, profesoara tuturor numelor mari enumerate pe listele anterioare. Dr. in medicina, conferentiar si un om de exceptie, cu o modestie exemplara. Sa-i dea Dumnezeu sanatate!

Contact Dr. Zaharia Maria

Adresa

Bulevardul Ion Mihalache, 11, Bucuresti, Pantelimon

Telefon 021.318.89.30 / 021.318.89.37
Site www.SpitalulFilantropia.ro
Email filantropia_2006@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.