• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Vultur Andreea
8 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Vultur Andreea

Dr. Vultur Andreea medic specialist obstetrica - ginecologie, Spitalul Clinic Obstetrica Ginecologie Prof Dr Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Vultur Andreea medic specialist obstetrica - ginecologie, Spitalul Clinic Obstetrica Ginecologie Prof Dr Panait Sarbu (Giulesti).

obstetrica - ginecologie

Departamentul de Reproducere Umana Asistata

Spitalul Clinic Obstetrica Ginecologie Prof Dr. Panait Sarbu (Giulesti)

pentru detalii si informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon 021.316.12.81, 021.316.12.83, 021.316.12.87, 021.316.12.88

Opinii utilizatori

Un om deosebit!
De Valentina D pe 14 Noiembrie 2013

Inainte de a fi medic este om! Mai rar asemenea medici in romania. Pur si simplu o ador!

Extraordinara!
De Daniela Paun pe 09 Octombrie 2012

Este un medic cum rar mai intalnesti in ziua de astazi: atenta, eficienta, dedicata! M-am operat pe 4 iunie si pe 25 iulie eram deja insarcinata. Asta dupa ce ma chinuisem la vreo catva medici care ma sfatuise sa apelez la FIV. In continuare, monitorizez sarcina la dumneaei si sunt foarte multumita. Are cabinet particular si in Baneasa, nu trebuie sa astepti cu orele, se respecta programarea.

Un medic deosebit
De Elena pe 06 Mai 2012

D-na dr Vultur este un om minunat un medic care stie sa te asculte si sa te linisteasca oricat de stresat ai fi. Mergeti cu tota increderea la d-na dr si veti avea aceeasi parere ca si mine. Nu pot decat sa-i multumesc pentru tot ce a facut pentru mine. Un medic extraordinar.

Dr. Vultur Andreea
De Jurubescu florentina claudia pe 10 Noiembrie 2011

Este o doctora super atenta cu pacientii, sincera si draguta. Mergeti cu incredere la dansa nu o sa va para rau.

Doctor de nota 10
De Amalia Coculescu pe 25 Octombrie 2011

M-a operat pe 7 octombrie de fibrom subseros, iar pe 9 am mers la serviciu. Nota 10.

Dr. Vultur Andreea
De Roxana pe 09 Iunie 2011

E o doctorita extraordinara, si un om deosebit!

Dr. Vultur Andreea
De Mihaela_m pe 08 Martie 2011

Buna ziua, poate cineva sa ma ajute cu un numar de telefon unde pot sa fac o programare la doamna doctor, va rog.

Dr. Vultur Andreea
De IRINA pe 25 Februarie 2011

Este o doctora extraordinara, care-ti inspira incredere si este alaturi de tine, desi este foarte tanara. Daca toti doctorii ar fi ca ea, sa-si faca meseria fara un interes anume, lumea ar fi mult mai buna! Mergeti cu incredere la dansa. Eu m-am operat in 3 feb.2011 si operatia a fost un succes.

Contact Dr. Vultur Andreea

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon 021.316.12.81 / 021.316.12.83
021.316.12.87 / 021.316.12.88
Site www.spitalpsarbu.ro
Email fiv@spitalpsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.