• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Voicila Carmen
1 opinie
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Voicila Carmen

Dr. Voicila Carmen medic specialist obstetrica - ginecologie, Institutul Pentru Ocrotirea Mamei si Copilului prof. dr. Alfred Rusescu - Spitalul Clinic Gheorghe Polizu.

Dr. Voicila Carmen medic specialist obstetrica - ginecologie, Institutul Pentru Ocrotirea Mamei si Copilului prof. dr. Alfred Rusescu - Spitalul Clinic Gheorghe Polizu.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Institutul Pentru Ocrotirea Mamei si Copilului prof. dr. Alfred Rusescu - Spitalul Clinic Gheorghe Polizu

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.316.89.12

Opinii utilizatori

feedback tratament postnatal
De Andreicut Ana-Maria pe 18 Ianuarie 2017

In data de 5 ianuarie 2017, ora 1:30 am, fiind insarcinata in saptamana 39, avand dureri foarte mari de spate, m-am prezentat la spitalul Sanador, la urgente, ulterior afland ca am suferit o criza de colica renala. Mi-au fost administrate calmante si recoltate probe de urina si sange, fara urocultura.

Dupa 4 ore petrecute la urgente si analizele iesite, Medicul Matei Marcela ne-a trimis la Spitalul de stat, Sf. Ioan, urologie, pentru tratament, sugerand ca este o infectie urinara. Totodata ne-a spus ca nici un ginecolog nu este disponibil pentru consult (timp de 4 ore nu am fost consultata de ginecolog si medicul a mentionat ca va fi disponibil dupa alte 2 ore) dar nu am fost internata desi aveam pachetul de nastere la Sanador si eram in stare grava.
Am primit tratament de la spitalul Sf. Ioan si am plecat spre casa, in continuare cu dureri insuportabile.
In aceeasi zi la ora 11 am, medicul care imi urmarea sarcina a recomandat internarea si operatia prin cezariana, lichidul amniotic fiind verde.
Dupa recoltarea analizelor la 24 h de la nastere, medicul neonatolog Voicila Carmen recomanda tratament cu antibiotic, desi la prima recoltare proteina C reactiva este in limite. Hotaraste sa faca o noua recoltare si recomanda tratament de 3 zile cu ampicilina si amikacin si ulterior alte 4 zile cu gentamicina. Atentie!! Recomanda inca 3 zile de gentamicina desi perioada maxima permisa este de tratament de 5 zile la nounascuti!
Am consultat alti doi neonatologi si ne-au transmis faptul ca tratamentul a fost administrat degeaba, pentru ca analizele erau bune!
Nemultumirea mea este ca nu am fost internata de urgenta cand m-am prezentat la spital, la urgente, nu am fost consultata de ginecolog si nu mi-au fost recoltate probe de urocultura.
A doua nemultumire este ca nou-nascutului i-au fost administrate antibiotice fara rost, probabil motivul fiind de suprataxare prin extinderea perioadei de spitalizare, atat a mea cat si a bebelusului.
A treia nemultumire este ca analizele ne-au fost date doar la externare si nu au fost discutate pe loc. La decont primesc initial doar bon fiscal, fara afisarea cheltuielilor. Deloc transparenti la acest capitol! DOAR la cerere se emite si desfasuratorul cu cheltuielile.
Mentionez ca e prima si ultima oara cand interactionez cu Sanador, fiind per total o experienta negativa si in nici un caz nu voi recomanda altor persoane aceasta clinica privata. Dupa toate cele intamplate, tind sa cred ca obiectivul principal este de suprataxarea pacientilor, prin orice mijloace si pe un plan mult indepartat este si sanatatea lor.
Dezamagita de medicul de la urgente si neonatologul din spital, recomandarile date si deciziile luate.
Voi transmite acelasi feedback catre directiunea spitalului,
Ana-Maria ANDREICUT

Contact Dr. Voicila Carmen

Adresa

Gheorghe Polizu, 38-52, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.316.89.12
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.