• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Vexler Genu
5 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Vexler Genu

Dr. Vexler Genu medic primar obstetrica - ginecologie, Spitalul Judetean Suceava.

Dr. Vexler Genu medic primar obstetrica - ginecologie, Spitalul Judetean Suceava.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Judetean Suceava

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0230.222.098 / 0230.520.412

Opinii utilizatori

Pozitiv
De Erika pe 28 Februarie 2015

Multumesc domnului dr Vexler Genu, sunteti cel mai bun.

un doctor minunat!
De Victoria pe 08 Ianuarie 2015

Un medic apropiat de pacient

Un medic extraordinar!
De MARIANA COZMA PASINCOVSCHI pe 08 Iunie 2012

Un medic extraordinar: inteligent, rafinat, cu demnitate, principii, stil, caracter, disponibilitate, un specialist si un intelectual in adevaratul sens al cuvantului. Cu siguranta cel mai bun!

Dr. Vexler Genu - pozitiva
De Alexandru- pe 27 Noiembrie 2011

Da, intr-adevar este unul din cei mai buni dr. din zona Moldovei, isi face meseria cu toata responsabilitatea, am vazut atat de multi medici care lucreaza superficial si doar pt. buzunarul propriu incat stiu despre ce vorbesc, dl dr. Vexler mi-a salvat viata. Vreau sa-i multumesc desi i-am multumit si personal de cate ori am avut ocazia! Cand aveti probleme fetelor cautati-l pe dr. Vexler!

Dr. Vexler Genu
De Mirela pe 12 Aprilie 2011

Ii multumesc pentru ca m-a facut bine.

Contact Dr. Vexler Genu

Adresa

Bulevardul 1 Decembrie 1918, 21, Suceava, Suceava

Telefon 0230.222.098 / 0230.520.412
Site web.clicknet.ro/sjusv/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.