• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Vesa Ioan
3 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Vesa Ioan

Dr. Vesa Ioan medic primar obstetrica - ginecologie, Cabinetul de obstetrica ginecologie, Societatea Civila Medicala Radusan.

Dr. Vesa Ioan medic primar obstetrica - ginecologie, Cabinetul de obstetrica ginecologie, Societatea Civila Medicala Radusan.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Cabinetul de obstetrica ginecologie, Societatea Civila Medicala Radusan

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0264.433.345 / 0727.732.733

Opinii utilizatori

EXCEPTIONAL !
De Monica pe 10 Decembrie 2015

Cu o "istorie medicala" bogata in ultimii ani, am trecut prin mainile multor medici, dar unul ca Dr. Vesa, rar mai poate fi gasit ! Apelati cu incredere, este un OM si MEDIC MINUNAT! Ieri m-a consultat si sper sa-i raman pacienta fidela.

Foarte bun
De Ralu pe 19 Decembrie 2011

Domnul Vesa e un medic extraordinar. Are rabdarea si calmul de a explica absolut orice problema, se implica, nu da tratamente fara doar ca sa scape de tine, ci analizeaza si discuta efectele pe termen lung. Este un profesionist, dand in acelasi timp dovada si de calitati morale foarte dezvoltate.

Dr. Vesa Ioan
De Cami pe 19 Ianuarie 2011

Ok.

Contact Dr. Vesa Ioan

Adresa

Constanta, 8, Cluj, Cluj Napoca

Telefon 0264.433.345 / 0727.732.733
Site www.radusan.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.