• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Velixar Tamara
10 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Velixar Tamara

Dr. Velixar Tamara medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Velixar Tamara medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Discovery Clinic

marti, joi: 15.00 - 20.00, cu programare telefonica in prealabil;
luni, miercuri: 10:30 - 12:30, cu programare telefonica in prealabil;

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.335.12.48

Opinii utilizatori

Dr. Velixar
De Mirela Tanase pe 19 Octombrie 2018

Lucrează la Pro in Life, langa gara de Nord.
Gasesti pe internet numerele de telefon. 0318055650. 0751214853.

contact dr Velixar
De Mirela Tanase pe 17 Octombrie 2018

buna ziua. va rog stie cineva unde o pot gasi pe dna. doctor Velixar Tamara? Am fost de cateva ori la dumneaei la Discovery Clinic dar nu mai lucreaza acolo. Mergeam acolo doar pentru ea. Va rog, ajutati-ma sa dau de ea. O minunatie de doctor.

Dr. Velixar
De AnaDinca pe 13 Octombrie 2018

Dna. doctor vă mulțumesc enorm pentru căldura, calmul și profesionalismul dvs.

Dna Dr Velixar
De Manu Anamaria pe 30 Ianuarie 2014

Caracterizare intr-un singur cuvant profesionalism.

Un medic foarte bun
De Maria nistor pe 26 Noiembrie 2012

Am fost pacienta dansei cu ani in urma. Pentru mine, a fost un noroc nesperat sa o gasesc acum, nu stiam unde sa o mai caut, un medic excelent, placuta, are rabdare si explica pe intelesul tau. Nu am cuvinte, sunt foarte bucuroasa.

Dr. Velixar Tamara
De Serban ioana pe 12 Aprilie 2011

Draga Nidia, te aprob in totalitate. Sunt pacienta doctoritei Velixar de ani buni si de fiecare data a stiut sa atraga pacientii prin atitudinea dumneaei.

Dr. Velixar Tamara
De Stanciu Nidia pe 12 Aprilie 2011

D-na dr Velixar este atat un specialist foarte bun cat si o persoana deosebita. Este speciala. Are un har. Am mers prin multi medici ginecologi si nici unul nu a reusit sa-mi descopere adevarata problema. D-na dr a reusit si ii sunt foarte recunoscatoare. Este singura care a stiut sa se comporte asa cum trebuie cu pacientii si sa ii asculte pana la capat. O recomand cu cea mai mare incredere.

Dr. Velixar Tamara
De Varsa monica pe 16 Iunie 2010

Am fost si eu la doctorita Velixar. Mi-a placut foarte mult de ea. Are foarte multa rabdare, este foarte explicita, foarte delicata. O recomand tuturor si ca medic si ca prieten. Un medic deosebit, cu o atitudine corecta, cum rar mai gasesti astazi in Romania.

Dr. Velixar Tamara
De Tanase Andreea pe 14 Iunie 2010

Eu am nascut la doamna doctor Velixar ambii copii inca pe vremea cand era medic rezident. Mi-a placut foarte mult de dumneaei. Are o mana foarte usoara.

Domna doctor Velixar
De Paraschiv Andrada pe 14 Iunie 2010

Doamna doctor Velixar este un medic excelent.Este foarte placuta si calda.

Contact Dr. Velixar Tamara

Adresa

Corneliu Popeia, 43, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.discoveryclinic.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.