• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Vele Claudiu
12 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Vele Claudiu

Dr. Vele Claudiu medic specialist obstetrica - ginecologie, Centrul Medical Dr. Luca.

Dr. Vele Claudiu medic specialist obstetrica - ginecologie, Centrul Medical Dr. Luca.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical Dr. Luca

luni - marti: 14:00 - 18:30

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0248.222.282 / 0348.800.002 / 0348.800.003

Opinii utilizatori

O părere josnică
De Dayana1997 pe 15 Mai 2020

O părere josnică pot spune decât că acest medic după părerea mea ar avea nevoie de un control oftalmologic nu este o jignire dar nefiind pacienta dumnealui trimisă de către medicul meu obstetrician către dânsul pentru o verificare a lichidului amniotic făcând un ecograf dânsul mea spus că nivelul lichidului amniotic este ok numai că ia sus cu copilașul ar avea un femur mai scurt plus o malformație mai exact un sindrom dumb blonde se în considerare decât faptul că copilașul are o față perfectul rotunjoara după 24 de ore state în stress continuu am sesizat că copilașul este de fapt bine mergând la un alt medic și făcând un alt ecograf plus o morfologie fetala realizată cu greu având sarcina 39 de saptamani ! Nu recomand nici o secunda , poate este medic bun dacă îți urmărește sarcina de la început dar pt un control de rutina , o adora părere despre sarcina nu recomand sub nici o forma !

un doctor foarte bun
De Lisa.Maria847 pe 03 Februarie 2020

Bună ziua! Am născut cu domnul doctor Vele Claudiu în data de 17 ianuarie 2020, natural și mi-a plăcut foarte mult comportamentul dânsului și ca este foarte calm și explica totul în detaliu. Recomand cu încredere și mare drag!!!

Buna seara
De Luminita.Bergher716 pe 27 Iunie 2019

Am nascut cu domnul doctor în decembrie 2017, prin cezariană la cerere. Toate controalele le-am făcut la doctor Luca in Pitesti ,tot la dansul,de la 9 săptămâni de sarcina. Totul a decurs f.bn, am nascut o fetita sanatoasa de 3500 g. Operatia abia se mai vede, f.frumos a lucrat. Din punctul meu de vedere e un profesionist,un medic nemaipomenit. Il recomand cu incredere!

suparata
De Florentina pe 05 Mai 2018

Am fost la dr.Vele Claudiu pt morfologia de trim 2,aveam 5 luni jum.Nu am fost pacienta dansului,am fost doar pt aceasta morfologie.In principiu mi-a spus ca este totul perfect,ca am o fetita sanatoasa,dezvoltata bine,nu avea nici o problema..eram cea mai fericita mamica.Asta s-a intamplat intr-o zi de joi,iar eu sambata am pierdut acea sarcina,la spital spunandu-mi ca mi s-a deschis colul,eu nefacand nimic care sa ma fortez.Cum se poate ca acel col sa se deschida dintr-o data?? Oare chiar nu s-a vazut nimic la acea ecografie?sau acea eco a fost facuta la repezeala,la misto? Nu va dati seama prin ce am trecut,prin ce dureri,si suferinta mea ca mi-am pierdut copilul.daca nu am fost pacienta dansului de la inceput,trebuie sa faca lucrurile astea in joaca??a fost viata unui copil la mijloc,unui copil care acum il puteam tine in brate... Spuneti-mi,este normal sa se deschida colul dintr-o data?Eu nu cred asa ceva 😥

Un doctor foarte bun
De Manea pe 05 Februarie 2018

Am nascut in ianuarie 2018 cu el prin cezariana o fetita si am fost foarte multumita de dansul.Un adevarat profesionist si interesat de pacientele dansului.

Un doctor foarte bun
De Arion pe 08 Mai 2017

Am născut în octombrie 2016,este un doctor foarte bun,răspunde la tel când ai nevoie .îl recomand,este un adevărat profesionist.

Un om deosebit
De Badea andreea pe 18 Noiembrie 2016

Am nascut in mai 2016 la Filantropia cu dr.Vele Claudiu, este un om exceptional, un profesionist, il recomand din tot sufletul, am nascut prin cezariana, cicatricea abia daca se observa. Un medic foarte bun si cu suflet.

un medic foarte bun
De Daniela pe 03 Octombrie 2015

Am nascut natural cu epidurtala, iar domnul dr Vele a fost medicul care m-a supravegheat de la inceput. Am fost foarte multumita de dansul.un medic profi cu multa rabdare care a raspuns fara ezitare la ora 1noaptea cand mi s-a rupt mie apa.il revomand cu incredere!

un doctor foarte bun
De Madalina pe 10 Martie 2015

Buna ziua,
Am născut cu Dl doctor in iunie2013 la Buftea si totul a decurs foarte bine.Consultațiile toate cu dansul le-am făcut din luna a doua de sarcina si toate analizele si ecografele necesare in sarcina.La 39 de săptămâni m-a programat pt cezariana pt ca nu mai aveam suficient lichid ,totul a decurs foarte bine atât la naștere cat si după aceea.Il recomand cu mare drag pe dl doctor!

Medic exceptional
De Alina pe 20 August 2014

Buna ziua,

Am nascut in luna mai 2014 cu dl. dr. Vele Claudiu la Spitalul Filantropia. Pot spune ca atat sarcina cat si nasterea au fost o experienta placuta si de neuitat. Mentionez ca am nascut natural fara anestezie. Il recomand cu tot dragul pe dl. dr.

Contact Dr. Vele Claudiu

Adresa

Eroilor, 30, Arges, Pitesti

Site www.drluca.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.