• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Vasile Mihaela Mariana
21 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual

Dr. Vasile Mihaela Mariana

Dr. Vasile Mihaela Mariana, medic obstetrica-ginecologie, Craiova.

Dr. Vasile Mihaela Mariana, medic obstetrica-ginecologie, Craiova.

Obstetrica-ginecologie

Spitalul Judetean Craiova;
CMI Dr. Vasile Mihaela Mariana, Craiova;

Opinii utilizatori

MEDIC PROFESIONIST DE 5*****
De Nastasoiu Mihaela Simona pe 26 Iunie 2017

Va multumesc ca demostrati de fiecare data ca exista perfectionisti si profesionisti in fiecare specializare si ca sunteti OM.

Bataie de joc ! Bani, bani si iar bani...
De Dan pe 15 Mai 2017

O experienta groaznica ! Am fost la cabinet la aceasta parsiva, fiind trimisa de alta doctorita. Mi-a spus a trebuie sa ma opereze de o tumora la san, ca am probleme. M-am speriat, (si m-a speriat) crezand ca am altceva. Am platit consultatie, ecogragfie, analize si apoi m-a operat la spital. Alti bani, alta distractie (am fost informata de tarif de fata de la cabinet). Dupa o luna cand am fost la control am aflat ca am tumora tot acolo. Norocul meu a fost ca mi-a fost recomandat altcineva care m-a operat a doua oara si mi-a spus ca nu am avut ceva grav. Multumesc tuturor ingerilor care au fost langa mine, iar dr. V. sa-si pastreze banii. Poate isi ia ceva de ei.

Un medic de nota 10
De Dabelea elena pe 17 Aprilie 2017

Un medic de nota 10!
Am nascut cu dna vasile anul trecut si nu am decat cuvinte de lauda si recunostiinta la adresa dumneaei.este un medic exigent dar tocmai aceasta exigenta ii pune in valoare profesionalismul si dragostea fata de minunile din viata mamicilor.nu m a interesat niciodata sa mi vorbeasca cu "mama" asa cum fac alti medici,ci sa ma ajute sa aduc pe lume un bebe sanatos.din partea mea si a fiicei mele,toata stima si respectul pt dna doctor!

alegeti alt doctor!
De Dana pe 25 Ianuarie 2016

Vreau decat sa va rog sa va interesati cate dosare de nasteri naturale nereusite, de cezariana(a taiat copilul pe sold si a facut septicemie)sau chiar de inlaturare fibrom (a taiat uretra pacientei), are in instanta acesta doctora. Nenoroceste vietile oamenilor si nu are bunul simt sa se opreasca din a practica aceasta meserie! Eu am avut parte de o experienta oribila din cauza ei,am avut de suferit si eu si copilul, din fericire ne-am transferat la timp la Bucuresti si suntem bine. As dori ca cineva sa ma fi informat despre ea la timp si sa nu fi trecut prin asa o experienta groaznica. Imi doresc in continuare un al doilea copil, dar trauma de la prima nastere m-a descurajat cumplit!

dr.vasile mihaela
De Bianca pe 15 Aprilie 2015

un om si un medic extraordinar, la fel si sotul dumneai.numele fetitei mele este dat dupa doamna doctor sa nu uit niciodata minunea care a facut-o pentru noi.v-o recomand fetelor nu pentru giugiuleala si pupincureala ca nu aveti nevoie de asta pe sarcina, profesionalismul si promtitudinea de a fii la orice ora langa tine.

dr. Vasile Mihaela- un inger pazitor pentru ingeri
De Catana daniela pe 09 Octombrie 2014

Daca nu era doamna doctor poate nu aveam acum un ingers de fetita care este cel mai de pret lucru pe care mi l-a oferit viata. Doamna doctor ne-a fost alaturi de la 2 saptamani de sarcina si pana am nascut. Sfaturile ei si mai ales modul de abordare mi se par extraodinare. vorbeste putin si la obiect si iti spune exact ce ai de facut. In ceea ce priveste tarifele, eu zic ca sunt acceptabile, desi nu am o situatie financiara tocmai buna. Dai un ban, dar stii sigur ca il dai pentru sanatatea ta sau a copilasului pe care il astepti.

Medic Vasile Mihaela, un om si un profesionist extraordinar
De Lili Badea pe 18 Septembrie 2013

Buna,
Dupa cum va spuneam cu ceva timp in urma se apropia minunatul moment de a face cunostiinta cu bebita mea. Intr-adevar acest moment a fost minunat; si asta datorita echipei minunate de Oameni care m-au ajutat sa aduc pe lume o dulceata de fetita de 3600 g si 51 cm. Atat dna dr. Vasile cat si sotul dnei dr. au fost extraordinari. Va spun sincer, imi era foarte teama de acest moment, dar atunci cand am intrat in sala de opratie siguranta de sine pe care a aratat-o dna dr. m-a linistit foarte mult. Un om deosebit care a aratat mult interes, atat fata de mine cat si fata de bebe. Apropo de cei care spuneau ca se comporta dur cu pacientele sau tipa, nu stiu cum v-ati comportat voi de ati reusit sa o enervati, eu una nu am reusit. Insa, i-am respectat sfaturile, intr-adevar nu este un medic care iti vb cu "mama" sau "puiule", dar nu cred ca de asta avem nevoie, de lapte si miere si sinceritatea lasa de dorit. Va rog sa ma credeti ca a fost al treilea medic pe care l-am avut pe perioada sarcinii, am avut si medic care era numai zambet, insa nu mi-a prescris nici jumatate din analizele care trebuiau sau celalalt nu m-a consultat niciodata ginecologic, pana la 6 luni, sa nu mai spun de raspuns la tel.sau de timpul de asteptare la cabinet si de putinele min petrecute la consultatie.

Va recomand pe dna dr. Vasile cu toata incredrea din tot sufletul; lucrez cu publicul, cunosc zilnic oameni din toate clasele sociale, dna dr nu are nici o legatura cu rautatea sau bataia de joc, este doar Serioasa.

Apropo: mie mi-a fost recomandata de multe colege si cliente (m-am interesat mult avand in vedere esecul cu cei doi medici si luna mare in care eram, 6 si 2 sapt), dar dupa ce am citit aberatiile cu tipele de pe site-uri am ezitat sa merg ( fiind vb de ginecologie nici mie nu imi place sa mi se vb dur sau urat sa ma simt jenant) si intr-o zi m-am gandit sa merg la un consult sa vad cu ochii mei despre ce este vb si ma bucur mult ca am facut acest lucru.

Bafta tuturor si convingeti-va singure de felul de a fi al unui om.
Ps. Dpdv profesional, nu am aflat nimic de rau despre dansa, din nicio sursa, cred ca asta ar trebui sa intereseze.

Parere medic Vasile Mihaela Mariana
De Lili pe 01 Iunie 2013

Eu trebuie sa nasc peste o luna, insa pana acum nu a tipat sau vorbit mai dur cu mine niciodata. Nu am ce sa ii reprosez, inainte de dansa am mai fost la 2 medici destul de renumiti din Craiova, insa am renuntat datorita timpului de asteptare la consultatie si rapiditatii cu care ieseam din cabinet. Asteptam si 2 ore la usa, desi aveam programare ca stau 10 min in cabinet. Dansa isi arata mult interes de fiecare data si lucru pe care il consider foarte important este acela ca la orice ora si orice zi o poti suna si se va prezenta si la nastere.
Bafta tuturor.

Unul dntre ceii mai buni medici ginecologi!
De Voicinovschi Madlen Anca pe 19 Septembrie 2011

Daca dansa nu exista, probail ca eu nu aveam copil in ziua de astazi! Si acum urmeaza sa il nasc si pe al doilea, tot sub obladuirea dansei. Este un demic foarte bun, in opinia mea, care intelege femeia si nevoia de a fi mama. Nu pretinde nimic, decat sa fie ascultata si sa ii fie respectate sfaturile medicale. Ii voi multumi pentru faptul ca m-a sprijinit in lungul drum de a fi mama, toata viata mea.

Dr. Vasile Mihaela Mariana
De Dia pe 06 Februarie 2011

Vorbiti de dragul de a vorbi. Doamna doctor este un om deosebit.

Contact Dr. Vasile Mihaela Mariana

Adresa

Tabaci, 1, Dolj, Craiova

Site http://www.scjuc.ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.