• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Vasilache Cristina Daniela
11 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Vasilache Cristina Daniela

Dr. Vasilache Cristina Daniela - medic specialist obstetrica - ginecologie cu competenta in ecografie.

Dr. Vasilache Cristina Daniela - medic specialist obstetrica - ginecologie cu competenta in ecografie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Clinica Omini Clinic

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon 0232.216.260 / 0728 450 098

Opinii utilizatori

Dr. Vasilache Cristina
De Mekare pe 14 Martie 2019

Sunt de-a dreptul mirata sa aud atatea pareri pozitive despre aceasta doamna. Eu una am avut o experienta oribila cu ea. Este rece, distanta, plina de ea, te intrerupe, nu stie sa asculte, da diagnostice gresite si pe deasupra, iti recomanda si tratamente costisitoare care nu rezolva problema. M-am chinuit un an cu o problema, timp in care am fost la dansa, am cheltuit milioane pe tratamente si aceleasi consultatii si s-a mai comportat si urat pe deasupra. Un om care se simte vulnerabil si care se confrunta cu o problema, n-are nevoie de o astfel de doamna, sincer. Nu stiu de ce s-a mai facut medic pentru ca e evident ca nu suporta oamenii, femeile sau mai stiu eu ce. Pe langa acest lucru, nu-si da deloc interesul in a-ti rezolva problema. Un dezastru in aer!! Am avut noroc sa dau de un medic bun ,ulterior, care mi-a rezolvat problema in doar doua saptamani!!! Pe toate celelalte site-uri oamenii au pareri la fel de negative ca si mine, inclusiv pe sfatul medicului. Dati un search(cautare) pe mai multe site-uri, avand mai multa sursa de informare atunci cand vrei sa gasiti un medic bun!

Dr vasilache Cristina
De Mirela pe 28 Noiembrie 2016

Unde o poti gasi pe dr vasilache cristina inafara de ominiclinic?

Un dr. de nota 10+
De Durdureanu Roxana pe 05 Martie 2015

Am nascut cu doamna dr. Vasilache. Nu am ce sa-i reprosez. a fost indrumatoarea si sprijinul meu cel mai mare pe toata perioada sarcinii si in timpul nasterii. Cu drag o recomand!

Nota 10+
De Alina pe 09 Februarie 2015

De cand merg la dumneaei din luna aprilie 2014 mereu ma intampina cu un zambet calduros, e plina de optimism, rabdatoare si explica cu mare drag. Mi-e drag sa merg la control. Am ales-o sa imi urmareasca sarcina si sa nasc cu dumneaei. E un medic de nota 10+.

Profesionalism
De Delia pe 06 Ianuarie 2013

Toata stima pentru dr. Vasilache Cristina. Nu ai cum sa nu-i apreciezi profesionalismul si respectul cu care te trateaza de fiecare data. Nu mi-as schimba dr. ginecolog si l-as recomanda oricarei prietene care doreste sa devina mamica. Eu am reusit doar d-nei dr. Cristina Vasilache si am incredere in toate sfaturile si indicatiile ei.

Despre Dr.Vasilache
De Ciocoiu camelia pe 02 Aprilie 2012

Este o doctorita de nota 20. Am nascut cu ea, felicitari. Toata stima.

Dr. Vasilache Cristina Daniela
De Alice pe 16 Februarie 2011

E o persoana care e comunicativa, e interesata de pacient, iti ofera toata increderea si o recomand cu toata caldura.

Dr. Vasilache Cristina Daniela
De Mia pe 04 Ianuarie 2011

O doctorita tanara, comunicativa de toata increderea. Eu nu pot decat sa ii multumesc si sper sa ramana asa mereu.

Dr. Vasilache Cristina Daniela
De Elena pe 03 Decembrie 2010

Am apreciat la ea curajul si sinceritatea cu care mi-a vb. Atunci cand nu a tinut doar de ea o anumita problema si indrumarea spre alti specialisti, desi in lumea medicala de cele mai multe ori orgoliile inca exista.

Dr. Vasilache Cristina Daniela
De Alina pe 03 Iunie 2010

Este o doctorita foarte comunicativa si foarte explicita. Nu te repede, are foarte mare rabdare, iti da sfaturi foarte multe. E deosebita.

Contact Dr. Vasilache Cristina Daniela

Adresa

Grigore Ureche,, 2, Iasi, Iasi

Site www.ominiclinic.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.