• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ucenic Elena
7 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Ucenic Elena

Dr. Ucenic Elena medic primar obstetrica - ginecologie, Sibiu.

Dr. Ucenic Elena medic primar obstetrica - ginecologie, Sibiu.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

programul de lucru: luni - miercuri: 15:00 - 18:00;
marti - vineri: 09:00 - 12:00

Opinii utilizatori

Multumita
De Aurelia pe 20 Februarie 2018

Sunt foarte multumita de rezultate

Dr. Ucenic Elena
De Bleahu Carmen pe 17 August 2016

Astazi am avut programare pentru fiica mea la Dr.Ucenic Elena. Consultatia nu a durat mai mult de 10 min. incluzand reteta pentru un dianostic foarte putin explicat. Nu a uitat sa indice farmacia Polisano din vecinatatea cabinetului (probabil are cota parte din valoarea retetelor decontate aici). Concluzia : lipsa de profesionalism, dezinteres si interes pentu bani. Probabil se mizeaza pe vorba ca fraierii nu mor , doar se schimba. Nu recomand acest medic, nu incercati !!!!

4 sarcini
De Anita pe 23 Iunie 2015

Bai ce chestie...
Eu merg la d-na Ucenic tocmai pt ca descopera la ecograf lucruri, ce altii nu le vad. S-a intamplat unei prietene de-a mele. A mers la 2 medici la control, primul (dupa ce a stat mult cu ecograful pe burtica ei si au povestit de sarcina destul de lung, creand o stare de comfort placuta, un medic cautat in Sibiu) nu a descoperit ca placenta era cu probleme. Al 2lea control l-a facut la d-na dr care n-a zabovit prea mult pe burtica ei si a observat si problemele sus mentionate. Astfel a ramas la dumneaei pe durata sarcinii.
Eu am fost consulatata si intoarsa pe toate partile la ambele sarcini pe care le-am dus pana la capat, dar si la celelalte 2 sarcini pe care le-am pierdut. Este rapida, asta e drept. Vorbeste prea moale, dar o pun se repeta de multe ori ce spune si niciodata nu se incrunta la mine pt asta. In momentele grele mi-a fost alaturi, m-a tratat ca pe o mama ingrijorata si nu s-a grabit (ca de obicei cand nu sunt probleme). Toate sarcinile au fost cu risc si cu probleme, dar a stiut sa ma puna la punct cand a fost nevoie.
Daca altora nu le-a descoperit problemele din timp... este trist. Dar asta nu inseamna ca nu mai este un medic bun.
Sanatate tuturor!

Dr. Ucenic Elena
De Ana pe 14 Octombrie 2014

Eu sunt de acord cu ce a spus Oana, si mie mi-a facut 2 analize care nu erau necesare si nici nu mi-a dat rezultatul analizelor, desi a zis ca mi le da, in primul rand, iar in al doilea rand nu e deloc atenta cand face ecografia, eu din cauza ei am un copil bolnav pentru ca nu a facut ecografia anterioara atenta. Ca prestanta de doctor din punctul meu de vedere e jos.

Sanatatea ta conteaza!
De Diana pe 14 Februarie 2013

Sunt multumita de dr. Ucenic Elena o caracterizeaza profesionalismul, seriozitatetea, punctualitatea (spun din experienta mea cu d-na dr. de 10 ani ca pacienta).

Ai spus ca e un medic care cere analize - Foarte bine! E un medic specialist foarte bun, decat sa te trezesti la o forma avansat a unei boli, mai bine faci acele analize.
In primul rand acele analize sunt pentru sanatatea ta si nu a altuia! Daca nu esti multumita de prestatiile dr. doctor poti sa consulti alt medic. Dar sa spui ca stoarce clientele de bani, eu persoanl cred ca nu pui accent pe sanatatea ta!

Sper ca nu am suparat pe nimeni, iar daca da, sa ma ierte, a fost parerea mea personala.

Dr. Ucenic Elena
De Alina pe 14 August 2012

Nu este adevarat ce spui, eu merg la doamna dr. Ucenic de 12 ani si niciodata nu am avut astfel de probleme. Mai mult datorita d-nei dr. Ucenic am nascut o fetita sanatoasa. Asa ca nu mai vorbiti prosti.

Dr. Ucenic Elena
De Oana pe 24 Februarie 2011

Medic de care sa te feresti! Asa cum mai preciza cineva este obsedata de HPV. Te face sa crezi ca ai asa ceva, desi stie foarte bine ca nu ai. Totul numai pentru bani. Iti cere sa faci tot felul de analize foarte, foarte scumpe, care le deconteaza pe la vreo societate, poate chiar a dansei. Eu cred ca pur si simplu nici nu le face, numai pentru a stoarce de bani clientele. Ne pacaleste, doar zambind si vorbind frumos dar din punct de vedere profesional si moral, decideti voi.

Contact Dr. Ucenic Elena

Adresa

Eschile, 48A, Sibiu, Sibiu

Site www.ginecologie-sibiu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.