• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Tufan Aurelia
6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Tufan Aurelia

Dr. Tufan Aurelia medic primar, competenta in colposcopie, echografie obstetricala si ginecologica, histeroscopie.

Dr. Tufan Aurelia medic primar, competenta in colposcopie, echografie obstetricala si ginecologica, histeroscopie.

competenta in colposcopie, echografie obstetricala si ginecologica, histeroscopie

sectia clinica obstetrica - ginecologie I

Spitalul Universitar Bucuresti

Opinii utilizatori

Un medic de exceptie
De Camelia pe 08 Februarie 2016

Am avut doua sarcini duse cu bine la capat sub supravegherea doamnei doctor Tufan. Nu am decat cuvinte de lauda si multumire. Am doi copii minunati si sunt foarte mandra de ei. Am recomandat-o si o recomand ca un mare medic si om. Cu mine s-a purtat ca o adevarata mama. Am recomandat-o unei prietene care avea o situatie materiala precara si pe deasupra fusese traumatizata la prima nastere de catre o echipa de "medici" si "asistente" din alta maternitate, care au adus-o intr-o depresie atat de severa ca a trebuit internata 2 saptamani la terapie. Doamna doctor, care a supraveghiat-o la a doua sarina, nu numai ca a ajutat-o sa nasca un baietel minunat si ca a avut o grija deosebita de ea, dar a si refuzat orice forma de multumire financiara. Ma doare sufletul cand aud comentarii de genul "am fost uimita de tupeul ei, cerea niste BANI". O cunosc pe doamna doctor din timpul primei mele sarcini de acum 5 ani si niciodata mie sau prietenelor care au nascut cu dansa nu le-au fost ceruti bani. Daca s-au dat au fost ca semn de gratitudine pentru un om minunat care salveaza si aduce vieti pe lume. Dumnezeu sa va binecuvinteze doamna doctor Tufan !

Dr. Tufan Aurelia
De Alina pe 28 Octombrie 2013

Doamna dr. Tufan mi-a facut cezariana la sfarsitul lunii septembrie 2012. S-a comportat exemplar cu mine, am dispus de unul dintre cele mai bune saloane si plus, nu am dat prea multi bani asistentelor prin maternitate, si am fost foarte bine tratata. In schimb, intr-adevar, este destul de scumpicel sa ai o sarcina urmarita de dansa. Dar cum tot ce este bun si de calitate costa. Din pacate, am facut sacrificii, dar am fost extrem de multumita dupa.

Dr. Tufan Aurelia
De Ana Agha pe 21 Noiembrie 2012

Buna ziua, Am citit atatea pareri despre dna dr. Tufan, sincer, eu am nascut prin cezariana la cerere in 31.10.2010 o fetita superba, toata sarcina am fost urmarita de dna dr. Tufan. Am numai cuvinte de lauda la adresa dansei, nu mi-a cerut spaga, din contra am intrebat pe toata lumea cat si cum sa i dau si toata lumea mi-a spus acelasi lucru, daca vrei dai cat ai si cat vrei, dansa opereaza la fel pe toata lumea indifierent daca ii dai sau nu spaga. N-am avut probleme cu cezariana, cu operatia dupa, n-am avut nimic, iar in spital venea la vizita si ma intreba ce am, daca m-am dat jos din pat, avea grija de mine si mentionez banii i-am dat dupa ce m-am externat, deci sincer nota 10 dnei dr. Tufan si acum sunt insarcinata, am fost tot la dansa la control, dar a trebuit sa plecam din tara si din pacate nu ma mai pot duce la dansa. Cu toata increderea am recomandat cabinetul Korona si pe dna dr. Tufan tuturor.

Dr. Tufan Aurelia
De Diana pe 14 Februarie 2011

Nu am sa inteleg niciodata de ce medicii depun un juramant, pentru ca oricum nu il respecta. Am nascut cu doamna doctor un baiat sanatos, dar dupa multe emotii. M-a lasat pana cand nu se mai auzeau bataile inimii copilului si apoi mi-a facut cezariana. Am avut noroc ca ma iubeste Dumnezeu. Dupa acestea, nu mi-am revenit bine din anestezie si m-am trezit cu dansa; Ai ceva pentru mine? Am fost uimita de tupeul ei, cerea niste bani pentru ca si-a facut meseria, pentru care are un salariu platit tot din banii nostri, oricum ii dadeam (mergea 300 euro atunci) dar mi s-a parut josnic sa vina sa ceara de la obraz. Rusine, este soarta pe care o meritam in tara in care traim.

Dr. Tufan Aurelia
De Stanciu Dana pe 17 Decembrie 2010

Doamna Tufan mi+a facut cezariana, nu am nici un repros la adresa dansei. Va recomand sa mergeti cu incredere la cabinetul dansei chiar daca costa putin mai mult!

Dr. Tufan Aurelia
De COTIGA ELENA pe 24 Octombrie 2010

Doamna dr. Aurelia Tufan este un ginecolog extraordinar, o raritate. Am un baiat de 28 ani, dansa mi-a facut un cerclaj de col uterin dupa un an de la o sarcina cu fat mort in luna a noua. Mii de multumiri.

Contact Dr. Tufan Aurelia

Adresa

Splaiul Independentei, 169, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.suub.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.