• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Trandafir Florica
8 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Trandafir Florica

Dr. Trandafir Florica medic ginecolog, Clinic Med Trand, Bucuresti.

Dr. Trandafir Florica medic ginecolog, Clinic Med Trand, Bucuresti.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Clinic Med Trand Bucuresti

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.430.33.01 / 0744.587.998

Opinii utilizatori

Mai "profeseaza" ?
De Mihaela pe 26 Iulie 2016

Eu am fost la ea in urma cu vreo 13 ani, cred, aveam vreo 33-34 de ani si vroiam cu disperare un copil. Nu numai ca nu l-am avut, dar m-a imbolnavit. Am facut , in urma 'tratamentelor ' ei un chist ovarian urias in numai 2-3 luni, imi dadea niste medicamente din niste pungute, practic nu stiai ce iei. Analizele pe care le plateam la ea , nici macar nu cred ca se faceau, le punea ea din burta pe buletinele medicale. E varza, fugiti de ea, nu are specialitatea ginecologie, nu stie nimic, se abereaza si ia bani la greu fara chitante , fara nici o jena profitand de dorinta cea mai scumpa a femeilor de a avea un copil. Fugiti de ea cat puteti si spuneti si altora va rog!

Un medic adevarat
De IRINA pe 13 Iunie 2012

Buna fetelor! Dna.doctor ginecolog Florica Trandafir din Bucuresti de la policlinca Med-Trand, de pe strada Veteranilor nr. 11 este un medic adevarat. Nu numai ca tratamentele sale dau rezultate, dar si cabinetul este dotat cu aparatura de ultima ora. Foloseste tratamente moderne, iar rezultatele nu intarzie sa apara. In urma cu 6 luni am inceput tratamentul la dna. dr., iar acum cateva zile tocmai am aflat ca sunt insarcinata. Va precizez faptul ca am 32 de ani, iar de cativa ani buni incercam sa raman insarcinata, dar fara niciun rezultat. Nu cred ca vreti sa stiti la cati medici am fost, cati bani am cheltuiti si prin ce stres am trecut pana acum. Se pare ca insa cosmarul a luat sfarsit si asta numai datorita acestei doctorite minunate, care m-a incurajat din prima clipa cand am intalnit-o si pe care o admir cu adevarat. Daca aveti aceleasi probleme ca si mine, va sfatuiesc s-o cautati si s-o cunoasteti si voi si va asigur ca veti avea aceeasi parere ca a mea si cu siguranta si aceleasi rezultate. Sper sa aveti multi bebelusi frumosi si sanatosi.

Seriozitate si eficienta maxima
De MARY pe 07 Iunie 2012

Sunt pacienta dnei.dr. Florica Trandafir si va spun sincer ca sunt incantata de seriozitatatea si eficienta cu care am fost tratata controlul ginecologic, analizele, rezultatul prompt si tratamentul adecvat pe care mi la prescris, sunt dovezi ca acest medic merita toata stima si aprecierea mea. Am o fetita pe care am nascut-o dupa lungi si nenumarate vizite la diferiti medici. Cand am intalnit-o pe dr. Trandafir aproape ca eram disperata. Nu mai credeam ca voi deveni vreodata mama. Dna. dr. mi-a zambit bland si mi-a spus sa am rabdare ca o sa fie bine, si asa a fost. Dupa cateva luni de tratament, rezultatul a aparut, iar acum fetita mea imi zambeste si curand astept sa-mi spuna si cuvantul mult asteptat "mama". O recomand din tot sufletul tuturor celor care-si doresc un bebelus.

Un medic admirabil
De D_elena pe 04 Iunie 2012

Am nascut un copil minunat in urma tratamentelor prescrise de dr. Florica Trandafir dupa ce am pierdut alte 3 sarcini in decursul a 5 ani si-mi pierdusem orice sperante in aceasta privinta, asa ca am numai cuvinte de lauda la adresa dansei. Am fost consultata si tratata cu cea mai mare atentie si consiliata in privinta problemelor de cuplu de care , multe dintre ele , nici nu banuiam cat de mare importanta au. Toate acestea m-au ajutat sa trec peste depresia care ma cuprinsese la un moment dat si problemele pe care le aveam si asa m-am trezit mamica atunci cand nu mai speram.Pretul platit in bani nu cred ca are relevanta atunci cand iti doresti cu ardoare un copil, dar pot spune ca nu este exorbitant, ci se situeaza in limita celor practicate de clinicile private. Am recomandat-o si altor cunostinte, care si ele au fost au fost multumite de rezultate si o voi face in continuare.Pentru mine aceasta doctora este persoana care mi-a dat sensul vietii, mi-a redat bucuria de a trai.

Florica Trandafir - MARE ESCROACA!!!!
De Lisa pe 03 Aprilie 2012

Buna fetelor! Multumesc tuturor celor care au postat adevarul despre asa-zisa "doctorita ginecolog" Florica Trandafir (fals medic), de la "policlinca" Med-Trand, de pe strada Veteranilor nr. 11 (un apartament amenajat).

Este o mare escroaca intr-adevar. Nu numai ca are niste tarife exorbitante, dar si da cele mai nepotrivite diagnostice si tratamente.
Te imbolnaveste decat te trateaza, sub aspectul nevinovat al celor mai bune intentii. Este cu totul pe langa meseria de ginecolog.

Este interesata de bani si doar atat!!

Mie mi-a gasit ca am rana pe col, cand nici nu se pune problema de asa ceva. Si infectie urinara ca la majoritatea dintre voi. Mi-a luat din prima sedinta 280 lei!!

Mi-a prescris apoi Gynipral, care am aflat ulterior ca se prescrie femeilor insarcinate din a 5-a luna. Mai sa fac o criza de tahicardie, plus ca tremuram extrem de tare. L-am luat 6 zile doar pentru ca am avut norocul sa o caut pe internet si sa citesc cele scrise de voi.

Multumesc pe aceasta cale tututror celor care au postat despre escroaca de Trandafir Florica (daca acesta o fi numele ei adevarat).

I-am cerut banii inapoi si mi i-a dat fara nicio vorba. Insista doar sa inchid usa, sa nu se auda pe hol (adica mai era o fata care astepta si 'asistenta' ei).

Macar de-ar fi fost generalist sau ceva, dar nici macar asta nu este.
M-am prins ca este ceva ciudat cu aceasta "doctorita" de cand mi-a zis sa iau ce era contraindicat pe prospect (de-asta este bine sa il cititi). In plus, se tot eschiva cand o intrebam si era ciudata si foaia de analize.

Bine ca m-am oprit la timp cu leacurile ei cu totul nepotrivite.

Mai incerc sa sun zilele astea la Protectia Consumatorului. Aveti idee? La Colegiul Medicilor a incercat cineva?

Multa sanatate!

Informati si fiti informate pentru a fi protejate!

Foarte bun
De Gabriela pe 28 Februarie 2012

Avand in vedere ca am fost pacienta domniei sale, iar in urma tratamentelor am doi copii minunati, o recomand si o consider un medic bun.

Dr. Trandafir Florica
De Angelisima pe 28 Iunie 2011

Dr Florica Trandafir este o escroaca. Are preturi exorbitante, e o palavragioaaca, dar rezultatele asa ziselor ei tratamente lasa de dorit. Profita de dorinta femeilor de a avea un bebe si le ia o gramada de bani pe niste tratamente inchipuite cu aparat Bioptron, ale caror rezultate nu se vad. Nu taie chitante pentru sumele incasate si te taxeaza si pentru ca respiri aerul de langa ea. Mai bine evitati-o! O sa va fie mult mai bine!

Dr. Trandafir Florica
De Olguta pe 28 Aprilie 2011

Este un medic foarte bun.

Contact Dr. Trandafir Florica

Adresa

Veteranilor, 11, Bucuresti, Sectorul 6

Reper Metrou Armata Poporului
Telefon 021.430.33.01 / 0744.587.998
Site www.med-trand.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.