• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Tovarnac Florin
15 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Tovarnac Florin

Dr. Tovarnac Florin medic ginecolog, Cabinet Medical Individual Dr. Tovarnac Florin.

Dr. Tovarnac Florin medic ginecolog, Cabinet Medical Individual Dr. Tovarnac Florin.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Cabinet Medical Individual Dr. Tovarnac Florin

Opinii utilizatori

Cel mai bun ginecolog
De Dragostin.Madalina843 pe 22 Iunie 2019

Cel mai bun domnu dr Tovarnac Florin mia salvat viața am fost la control la o doctorita nu dau nume oricum la ginecolog femeie sa nu mergeți sunt cele mai incapabile si mi sa spus ca am chisturi pe ovare intr-adevar asa era a fost primul control pt ca,menstruatia mea era din ce in ce mai neregulate întârzieri etc acea doctorita mia dat sa iau 3 luni duphaston si dupa o saptamana mia venit ciclul si am facut hemoragie am fost mor m-am dus la domnul doctor Tovarnac Florin mia dar tratament si vreau sa va spun de la primele pastile care le-am luat mi sa oprit hemoragia numai am nici chisturi in total am facut 1 luna jumate tratament fetelor atât va spus nu aveti incredere in femeie ginecolog au ura pe fetele tinere nu le intereseaza iti da tratament la mișto dar un bărbat nu este asa ci este cu adevărat medic.Eu am spus aici întâmplarea mea bine acum parerile sunt împărțite fiecare femeie are parerea ei eu însă ii multumesc domnului dr ma salvat sa ii Dea D-zeu sanatate este si va ramane medicul meu toata viata.

Criminal
De Efek Denisa pe 27 Aprilie 2018

Esti un criminal. Nu meriti sa porti halatul acela alb. Mi-ai luat fratele nou-nascut de langa mine si aproape mi-ai ucis mama. Ai trimis-o la Galati ca sa te speli tu pe maini de sangele pe care l-ai varsat. Esti un criminal!! Dar mama mea nu a murit si asta nu se termina aici. Tot ce stii sa faci este sa iei bani si sa spui 'Totul este in regula. Aveti incredere in mine.' Esti un om de nimic. Te joci cu vietile oamenilor. Cine te crezi? Dumnezeu? Ei bine, te inseli. Esti un criminal notoriu si un ciubucar infect care nu face fata camplicatiilor unei nasteri. De ce te-ai mai facut ginecolog? Asa-i ca banii sunt frumosi? Din cauza ta a facut mama infecia aia la burta. Nu te-a lasat orgoliul sa spui 'Nu sunt capabil de a schimba un pesar. Va recomand sa va duceti la alt doctor pentru a va schimba pesarul.' si unde unde s-a ajuns. Ne-ai distrus, dar sa stai linistit ca lucrurile nu vor ramane asa. Vei mai auzi de numele meu, Domnule Criminal Tovarnac.

Vasilica
De Simion pe 19 Noiembrie 2016

După nume pare a fi român, după profesionalism sigur este german. Dumnezeu să vă binecuvânteze pentru tot ceea ce faceţi.

groaznic
De Maia pe 13 August 2015

Am fost la el insarcinata in 8 saptamani si mi-a zis ca e oprita in evolutie si sa ma internez sa fac chiuretaj .Norocul meu ca in ultima clipa o prietena m-a sfatuit sa consult si alt medic si...acum o am pe Cristinuta mea de 10 luni.Nu sfatuiesc pe nimeni sa se duca la acest medic superficial si"foarte sigur pe el"

Dc Tovarnac Florin
De Mariana pe 10 Martie 2015

Nota 10 mii de mtumiri

Un medic de nota 10
De Cristina pe 11 Mai 2014

Am nascut acum 5 luni cu dl dr. Tovarnac am colaborat cu dansul inca din prima clipa cand am aflat ca sunt insarcinata. Toata stima si tot respctul pentru dansul mi-a pus la piept un copil sanatos si pentru asta am sa ii multumesc toata viata. Mii de multumiri, domnule doctor.

Doctor - specialist bun
De Bonciu antoneta pe 30 Martie 2014

Am fost tratata de dumnealui. Urmeaza rezultatul de biopsie. Am incredere in dumnealui.

Profesionalism
De Ciochina liliana pe 19 Noiembrie 2012

Pe 15 noiembrie 2011 am avut histerectomie totala. Dl. doctor Tovirnac un medic de nota 10 cu felicitari, a facut tot ce trebuia sa faca ca totul sa fie ok. Mii de multumiri.

Dr. Tovarnac Florin
De Ispas mariana pe 24 Aprilie 2012

Am nascut in urma cu 5 luni un baietel minunat. dr Tovarnac mi-a fost alaturi din prima clipa de cand am aflat ca sunt insarcinata si pana cand am nascut. Dupa operatie m-am simtit ok, nu am avut probleme. Este un medic super ok, poti discuta cu dansul orice si deschis. Cu ajutorul lui am adus pe lume acest copil. Nota 10.

Multumire
De Ana pe 02 Aprilie 2012

Am nascut de curand prin cezariana operata de domnul doctor Florin Tovarnac si am fost foarte multumita, s-a purtat frumos, mi-a vorbit frumos, a venit la vizita de 2 ori pe zi chiar si daca nu era la munca, venea de acasa, pana in ultima clipa cand am iesit in spital, pe perioada sarcinii la fel nu m-a chemat decat cand a fost nevoie. Nu mi-a inventat boli si probleme cum fac altii ca sa vii mai des, nu m-a indopat cu pastile, nu mi-a sugerat cezariana, ci eu am vrut si s-a facut cand am vrut eu. Nota 10 am fost foarte multumita. Si nu e ciubucar, ca altii.

Contact Dr. Tovarnac Florin

Adresa

Calea Galati, 49, Galati, Galati

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.