• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Topolog Constantin
17 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Topolog Constantin

Dr. Topolog Constantin medic primar obstetrica ginecologie, Cabinet planificare familiala / Ambulatoriu de specialitate / Spitalul obstetrica ginecologie Ploiesti.

Dr. Topolog Constantin medic primar obstetrica ginecologie, Cabinet planificare familiala / Ambulatoriu de specialitate / Spitalul obstetrica ginecologie Ploiesti.

obstetrica ginecologie

Cabinet planificare familiala / Ambulatoriu de specialitate / Spitalul obstetrica ginecologie Ploiesti

Opinii utilizatori

Cel mai bun medic!
De Catalina pe 09 Ianuarie 2018

Dupa 14 ore de chin mi-a salvat fetita cand toti ceilalti ma ignorau, desi au avut parte de atentii din partea mea. Nu el mi-a monitorizat sarcina, medicul meu nu a venit la spital. S-a nimerit sa fie de garda si ii multumesc si in ziua de azi ca am un copil sanatos.

Cel mai bun medic!
De Ionela pe 17 Februarie 2017

Este un OM special D-l doctor!Este asa cum putini medici mai sunt in ziua de azi!

Tot respectul, domnule doctor!
De Gheorghe Adela pe 21 Ianuarie 2016

Grija sI professionalism in total ce face. Pt acest doctor, nu exista paciente, ci numai prietene. In cazul lui pentru orice problema exista rezolvare.

Cel mai bun medic!
De Alexxa pe 30 Iulie 2014

Extraordinar medic. Foarte profi. Sunt foarte multumita.

Cel mai bun doctor ginecolog
De Elena pe 13 Mai 2014

Buna ziua.eu tocmai am nascut pe data de 16 aprilie. Toti doctorii care m-au consultat in acea zi imi spuneau ca nasc peste o zi. M-au lasat sa ma chinui de la 4 dimineata pana la 14 de era sa mor si eu si copilul. Am avut norocul sa apara dl doctor Topolog si ne-a salvat la timp. Iar doctora la care am urmat timp de 9 luni nici macar nu a venit sa ma vada. De acum o sa urmez numai la dl doctor.

Dr. Topolog Constantin
De O pacienta pe 08 Aprilie 2014

Desi, am nascut primul copil cu acest medic, am mari rezerve acum in a-l avea ca medic si pentru al doilea. Comunicare zero (la cabinetul sau particular poate mai ai o sansa, insa la spital, desi "am avut grija si acolo sa fie bine" nu am primit decat un mare ignore)!

Ajungi in situatia in care primesti un tratament si nu stii pentru ce sau, daca intrebi, risti sa fi repezita! In plus, nu mi se pare ok sa fie initiativa mea in urmarea unui anumit tratament sau recolatarea anumitor analize, altfel, pentru ce te mai numesti doctor?

Daca ai fler sa intrebi ce trebuie in primele 2 min. din ce impingi bine prin buzunare, iar esti norocoasa, altfel nu. Personal consider ca o atitudine de genul asta e de netolerat.

Cititi, informati-va, cereti si o a doua parere eventual si insistati sau, mai bine, schimbati medicul!

Dr. Topolog Constantin
De Anamaria pe 08 August 2013

Buna, sunt si eu o viitoare mamica si merg tot la domnul dr. Topolog si vreau sa fac cezariana. Tu cum ai nascut cu dansul si cum a fost?

Cel mai bun medic ginecolog
De Rosca Fangli Maria pe 30 Iulie 2013

Am nascut in martie 2013 iar dr care mi-a supravegheat sarcina a fost d-nul dr. Topolog. Am nascut cel de-al 2-lea copil al meu si consider ca doctorul Topolog este cel mai bun medic ginecolog din jud.Prahova. Inaintea dansului am avut un alt medic cu care am pierdut sarcina la 5 luni fara sa faca nimic pentru a evita acest lucru. Apoi, am apelat la dr. Topolog datorita caruia am adus pe lume un baietel minunat. Consider ca este un profesionist desavarsit si un om minunat. Multumesc domnul doctor Topolog.

Numar de telefon
De Alina55 pe 12 Martie 2013

Stie cineva, ce numar de mobil are domnul doctor Topolog? L-am avut, dar l-am pierdut.

Eu sunt la inceput, da pare promitzator
De Georgiana pe 26 Ianuarie 2012

Eu am fost la maternitate la urgente si am fost primita cu usa inchisa, mi s-a zs sa marg la particular ca doar asa se mai rezolva ceva. In maternitate primesc doar "urgente" nu stiu ce o insemna ca si eu aveam o hemoragie de 33 de zile si nimeni nu ma bagat in seama. Am aflat de la colegele de serviciu de domnul dr. Topolog si eu una momentan sunt multumita de cum sunt tratata si sper ca peste putin timp sa vina si bebe.

Contact Dr. Topolog Constantin

Adresa

Mihai Bravu, 116, Prahova, Ploiesti

Site www.maternitate-ploiesti.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.