• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Tomescu Andrei
12 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual
; centru medical; maternitate

Dr. Tomescu Andrei

Dr. Tomescu Andrei, medic primar obstetrica-ginecologie, Targoviste. Compententa ecografie. Consultatie obstetrica-ginecologie, ecografie, colposcopie.

Dr. Tomescu Andrei, medic primar obstetrica-ginecologie, Targoviste. Compententa ecografie. Consultatie obstetrica-ginecologie, ecografie, colposcopie.

Obstetrica-ginecologie;

Obstetrica-ginecologie;

Maternitatea Dambovita;
CMI Dr. Tomescu Andrei;
Clinica Polimed, Targoviste;

Polimed: miercuri 15:00-18:00;

Opinii utilizatori

Nu recomand - dezamagita profund
De Annynna2003 pe 07 Noiembrie 2018

Buna mamici,
Experienta mea cu doctorul Tomescu Andrei nu este una placuta. Am urmarit toata sarcina la dansul si desi am fost nemultumita de modul expeditiv si fara prea multe explicatii am sperat ca la nastere v-a fi ok. Am nascut natural la spitalul municipal Targoviste in 2016 (cu bani dati la medic)...dar nu si-a facut datoria de medic. Nasterea cu doctorul Tomescu Andrei a fost o experienta groaznica, si din cauza lui, pentru ca nu m-a cusut dupa nastere am facut prolaps genital la cateva luni dupa nastere si am fost nevoita sa fac operatie de prolaps. Nu mi-a oferit deloc suportul lui de medic si mai rau la controlul de 6 saptamani mi-a spus ca sunt in regula desi nu era deloc asa, lucru confirmat de alt medic la care am fost ulterior si m-a ajutat sa trec de toate problemele provocate de acest medic. Parerea mea proprie pe baza experientei mele este ca nu ar mai trebui sa practice aceasta meserie daca o face cu atata dezinteres....

Un nr.de telefon?
De Ungureanu Cerasela pe 21 Noiembrie 2016

As dori si eu un nr.de telefon al Dr.Tomescu Andrei.

Groaznic
De Ana pe 18 Noiembrie 2015

Poate ca pentru sarcini este un medic bun, dar pentru alte probleme ginecologice lasa de dorit. Am fost la 2 medici care mi-au gasit acelasi diagnostic, iar dansul, al3lea fiind de-abia dava s-a uitat la mine, era vorba de o candidoza in stadiu foarte avansat, iar dansul a spus ca este o secretie normala, desi era din abundenta, nu mi-a recoltat pt analize sau ceva, mi-a dat tantum rosa si practic m-a expediat.. Fara prea multe explicatii, si pe un ton nu chiar amabil.

Dr. Tomescu Andrei
De SIMION BOBARU ANA MARIA pe 31 August 2013

Buna ziua, ma numesc Ana Maria , am nascut prin cezariana in anul 2008 in decembrie, mai exact pe 5 o fetita sanatoasa de 3800 si 53 de centimetri. Domnul doctor a fost alaturi de mine, l-am sunat si a venit imediat la spital. Am o operatie de nici macar nu se mai cunoaste, finuta si foarte mica. Ii multumesc,iar acum sora mea este insarcinata si l-am recomandat cu drag, pe domnul Tomescu Andrei.

P.S nici bani nu am avut venisem sa nasc normal si nu am putut m-a operat fara bani,i-au dat parintii bani dupa ce a iesit din operatie.

Excelent
De SIMONA STANCULEANU pe 21 Ianuarie 2012

Am fost monitorizata de dl dr. Andrei Tomescu in 2008 pe parcursul sarcinii, totul a decurs foarte bine, este un profesionist desavarsit. Am nascut prin cezariana si m-am simtit extraordinar.

Nastere
De Carmen pe 02 Ianuarie 2012

Am nascut cu domnul dr. Tomescu acum 6 ani o fetita sanatoasa de 3.500g. Dansul m-a urmarit pe toata perioada sarcinii si am fost foarte multumita. Ii dorim multa sanatate.

Cel mai bun ginecolog
De Carmen pe 11 Decembrie 2011

Am nascut cu domnul doctor Tomescu, acum 6 luni, un baietel sanatos de 3.700g. Dansul m-a urmarit pe toata perioada sarcinii si am fost foarte multumita de precizia si eficienta tratamentelor prescrise. Este un adevarat profesionist adevarat. Sa ii dea Domnul multa sanatate!

Dr. Tomescu Andrei
De Adelina Cruceru pe 13 Iunie 2011

Am nascut acum 3 ani cu domnul doctor prin cezariana. Totul a decurs normal, nu am avut probleme, copilul este foarte bine. Domnul doctor a fost serios si a venit atunci cand trebuia. Intr-un cuvant un doctor de nota 10.

Dr. Tomescu Andrei
De Dinu gabriela pe 09 Mai 2011

Domnul doctor Tomescu Andrei m-a ajutat sa dau nastere a 2 copii frumosi si sanatosi, este un medic extraordinar, prin natura sa de medic este excelent, galant si tare simpatic, deci care doriti mergeti cu incredere la dumnealui.

caut medic
De Cristina eliza pe 23 Noiembrie 2010

Buna ziua. Am fost acum cativa ani la medicul Tomescu, la Policlinica 1 in Targoviste. Mi s-a parut un medic bun si cumsecade. Nu mi-a dat nici tratament scump, mi-a vorbit frumos, m-a incurajat. Nu stiu cum e sa nasti cu el. Poate cineva sa ma lamureasca? Trebuie sa nasc in aprilie si vreau sa stiu daca ma pot baza pe dumnealui la o nastere naturala. Va multumesc!

Contact Dr. Tomescu Andrei

Adresa

-

Reper CMI: Grigore Alexandrescu nr 7, Targoviste
Site www.polimed-targoviste.ro/ginecologie.html
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.