• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Toma Gabriela
18 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Toma Gabriela

Dr. Toma Gabriela, medic ginecolog, Maternitatea Cuza Voda Iasi.

Dr. Toma Gabriela, medic ginecolog, Maternitatea Cuza Voda Iasi.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Maternitatea Cuza Voda Iasi

Opinii utilizatori

Multumim
De Maria pe 15 Iunie 2013

Va multumim, doamna doctor, pentru tot ce ati facut pentru noi! Salutari din Suceava, fam.Popa.

Dr. Toma Gabriela
De Diala Loghin pe 05 Iulie 2012

La consultatie a fost destul de superficiala, nu mi-a dat prea multe detalii, dar am considerat ca n-are importanta atata timp cat stie ce face. In schimb, la interpretarea rezultatelor, a fost total neprofesionista. Nu-si amintea ce-mi prescrisese si uitase cu totul de o problema discutata anterior. Am fost nevoita sa-mi amintesc eu - ca sa-mi spuna sa revin la adoua consultatie. Evident ca nu m-am mai dus.

Ginecolog bun
De Adriana pe 05 August 2011

Fetelor, eu am avut probleme serioase pe timpul sarcinii, avand nevoie de multe internari si tratamente. Doamna doctor, desi este foarte ocupata ( lucreaza la spital si la trei cabinete), a gasit intotdeauna timp pentru mine, in afara de tratament am primit si cate o incurajare la momentul potrivit si acum ii suntem recunoscatori. Cred ca nu reuseam fara ea (am pierdut doua sarcini inainte).

Apreciere
De Sima pe 05 August 2011

Eu pot sa va spun ca mie si familiei mele ne-a rezolvat multe probleme si o cunoastem de vreo sase ani. Inclusiv operatia matusii mele (fibrom uterin gigant) a decurs foarte bine. Noi o apreciem foarte mult.

Dr. Toma Gabriela
De Pacienta Dezamagita pe 08 Martie 2011

Am mers la Dr. Toma Gabriela inainte de a ramane insarcinata, dar si in timpul sarcinei. Totul a fost bine si frumos pana cand a trebuit sa nasc (natural) si a picat intr-o sambata moment in care nu a mai raspuns la telefon si nici la mesaje. M-a lasat in mainile medicilor de garda! Totala lipsa de profesionalism!

Dr. Toma Gabriela
De Deea Deea pe 25 Februarie 2011

Aceasta doamna dr. Toma Gabriela este lipsita total de profesionalism. I-am fost pacienta la Omini Clinic, unde am platit o gramada de bani pe consultatii si analize fugind de fel de spitalele de stat. Totul a fost bine si frumos pana am ramas insarcinata. In luna a treia sarcina s-a oprit din evolutie. Mi-a recomandat chiuretaj pe care mi-a spus ca nu-l poate face acolo dar ca nu ar trebui sa-mi fac probleme prea mari cat timp nu am sangerat si nu am alte simptome. Cand am sunat-o dupa cateva zile sa programez operatia in loc de vocea calda cu care imi vorbea de obicei, m-a intampinat o voce rece si rautacioasa spunandu-mi ca sunt inconstienta si ca trebuie facuta imediat. M-am imbracat si m-am dus tremurand la ea la Cuza Voda unde am dat peste o cu totul alta persoana. Am acceptat sa aiba loc acolo interventia intrucat stia toata evolutia sarcinii, istoricul medical de vreo 4-5 ani si aveam incredere totala in ea. Conditiile in care a avut loc chiuretajul sunt greu de descris in cuvinte. A trebuit sa astept 2 ore numai intr-un halat intr-o camera congelata iar camera unde am fost chiuretata era de fapt un subsol care semana mai mult cu un wc public decat cu o sala sterila. Am realizat ca efectul anesteziei este foarte slab. Am simtit fiecare miscare si durerile au fost infricosatoare. Eram constienta dar nu puteam deschide ochii. Plangeam si ii spuneam ca ma doare ingrozitor de tare. Singurul lucru pe care il spunea era "Ai rabdare!Mai am putin". M-a trimis intr-o camera, mi-a dat o reteta cu 2 pastile si mi-a zis ca dupa o ora pot sa plec acasa. De atunci nu am mai auzit de ea. Dupa 3 zile de dureri si sangerari am mers la o alta clinica sa verific daca sunt in regula. Am descoperit ca mi-a lasat resturi din sarcina si nu a curatat bine. A trebuit sa fac un rechiuretaj. Asistentele au fost socate cate resturi a lasat in mine. Rusine! Degeaba va numiti doctori. Faceti bine lucrurile simple si cand va treziti cu o situatie mai dificila sunteti neputinciosi si total neprofesionali. Dragi paciente nu aveti nici o sansa sa va revoltati! Aveti foarte mare grija pe mana cui va lasati sanatatea.

Dr. Toma Gabriela
De Dea pe 22 Decembrie 2010

Echografie endovaginala facuta in 5 minute, "uite, asta-i uterul, astea sunt ovarele" si gata, nu mi-a spus marimea endometrului, a foliculilor de pe ovare(eram la ovulatie)! Concluzie:"La pomul laudat sa nu te duci cu sacul", multi bani, timp de asteptare foarte mare!

Dr. Toma Gabriela
De Eu pe 20 Octombrie 2010

Doamna dr. Toma Gabriela e dulcica la vorba, dar nu m-a convins total profesional, din pacate mi s-a parut putin cam superficiala din punct de vedere al actului medical.

Contact Dr. Toma Gabriela

Adresa

Cuza Voda, 34, Iasi, Iasi

Site www.obstetrics.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.