• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Toader Oana
8 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Toader Oana

Dr. Toader Oana medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Toader Oana medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

sectia obstetrica - ginecologie II

maternitatea Polizu

pentru detalii si programari puteti suna la nr. de telefon 021.6502.047 / 021.6507.095 / 021.2125.635

Opinii utilizatori

Oribila
De Kitten55 pe 01 August 2019

Nu o pot descrie pe aceasta femeie decat ca fiind o nemernica slab pregatita si total nedocumentata. Pe mine m-a nenorocit, mi-a distrus colul uterin cu o operatie total inutila. Tin sa mentionez ca am 24 de ani si probabil, multumita dansei, nu voi putea avea copii. Se comporta oribil cu pacientele si este o spagara infecta. De cand m-a operat aceasta creatura, om nu o pot numi, nu mai am liniste, nu ma mai simt om, nu ma mai simt femeie. Nici daca ar fi ultima ginecoloaga din lume nu m-as mai duce la ea.

Un inger
De Ioana anghel pe 21 Decembrie 2017

D na Doctor este un inger,Dumnezeu lucreaza prin mainile dansei,nu numai ca a operat o pe mama de cancer,operatie care a durat 5 ore si a fost f complicata,dar a operat o si pe cumnata mea,ambele fiind foarte bine in momentul e fata multuminta dansei,iar pe mine ma are acum ca pacienta,dupa ce la mine in oras mi au spus ca am placenta joasa si trebuie sa mi se scoata uterul la operatie(fiind insarcinata) d na doctor ma linistit imediat spunandu mi ca nu este adevarat,ii port respect maxim si o stimez...pentru mine este un inger!!!!

Un doctor bun
De POPESCU MARIANA pe 27 Martie 2014

Va iubesc, doamna doctor. Am nascut de doua ori cu dumneavoastra, am doua fete mari si frumoase. Va doresc tot ce e frumos si bun.

Un medic dedicat si un om deosebit
De H Rodica pe 07 Noiembrie 2012

O cunosc de vreo 6 ani, am nascut cu dumneaei, mi-a rezolvat o ectopica incipienta, o rana pe col, infertilitatea si ma pregatesc sa nasc a doua oara cu aceasta doamna. Am recomandat-o tuturor care au avut nevoie de ajutor, si am auzit numai cuvinte de lauda, de fiecare data.

Nota 10
De TANTI pe 26 Aprilie 2012

Este o doctorita de nota 10 plus. Am nascut in Maternitatea Polizu in 2009 cu D-na Dr. Toader Oana, dar am numai cuvinte de lauda.

Un om intre oameni
De Stefan Camelia Gabriela pe 03 Ianuarie 2012

Buna ziua, In 2007 din motive "profesionale" doctorul care mi-a monitorizat sarcina nu a putut sa monitorizeze si nasterea! Cu ajutorul unei prietetene am ajuns la dr. Toader Oana care a dat dovada de un inalt profesionalism si omenie! Mi-a fost alaturi in momentele grele prin care am trecut, m-a ajutat sa nasc o fetita frumoasa si sanatoasa si sa trec cu bine prin toate momentele grele si neplacute care vin dupa o cezariana. Ii multumesc din suflet si sper sa ramana vesnic acelasi om de un inalt profesionalism si omenie.
Multumesc,

Gabi Stefan

Dr. Toader Oana
De Voicu aurelia pe 05 Noiembrie 2010

Si eu am nascut cu dansa si a operat-o si pe soacra mea de cancer de col uterin, foarte buna si foarte miloasa cu toata lumea, intr-adevar medic adevarat.

Medic adevarat
De Mirela mihalache pe 07 Mai 2010

Am cunoscut-o intr-o imprejurarea nefericita pentru mine, insa m-a operat, si mi-a acordat toata atentia de care aveam nevoie. Este un medic adevarat.

Contact Dr. Toader Oana

Adresa

Gheorghe Polizu, 38-52, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.6502.047 / 021.6507.095 / 021.2125.635
Email sala_nasteri@polizu.ro
neonatologie@polizu.ro
office@polizu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.