• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Tirnovanu Mihaela
8 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Tirnovanu Mihaela

Dr. Tirnovanu Mihaela, medic primar ginecologie la MedCenter Iasi.

Dr. Tirnovanu Mihaela, medic primar ginecologie la MedCenter Iasi.

ginecologie

ginecologie

MedCenter Iasi

Luni, Miercuri:
17:00-19:00;
Sambata:
08:30-10:30;

Opinii utilizatori

Un mare NU
De Dorin pe 13 Decembrie 2017

Ostila cu sotia mea si superficiala. 5 minute o consultatie. Scurta, necomunicativa, mereu imbufnata.

Nu recomand
De Ina pe 12 Septembrie 2017

Am pierdut o sarcina cu gemeni si inca una cu aceasta doamna doctor. Am avut mare incredere in ea, dar nu am ramas decat cu o depresie ingrozitoare si cu intrebari fara raspuns. Desi imi stia istoricul, dupa pierderea celei de a doua sarcini am intrebat-o daca tr sa fac ceva analize. A spus ca nu este cazul, ca vedem la a treia sarcina, daca se intampla la fel, abia atunci ma trimite la analize. In sarcinile cu probleme feriti-va de ea! Trateaza totul cu superficialitate si indiferenta. Poate alte mamici au avut parte de experiente mai bune, eu am ramas marcata pe viata de aceasta femeie.

Tata
De Pascariu pe 27 Iulie 2017

Nu spun decat ca nu recomand nimanui sa aleaga aceasta femeie ca si medic pentru o viitoare nastere, are o atitudine ostila, tot timpul parca asteapta ceva de la tine desi mergi la o clinica privata unde platesti din buzunar pentru serviciile oferite. Nu a raspuns la telefon in ziua nasterii(poate fi inteleasa avea o urgenta nu putea), dar nici nu a interesat-o absolut deloc dupa nimic. Nu a reusit sa ii puna sotiei mele un diagnostic evident si ca atare din cauza ei era sa ramanem fara copil. Nu a raspuns

Am iesit din cabinet aproape plangand
De Paula pe 26 Mai 2017

Am mers de 6 ori la ea. De la inceput nu mi-a placut ca mi s-a parut dura, imbufnata si sictirita, dar am zis ca na, trecem peste, important e sa imi fac un consult, sa primesc o reteta...Nu explica cum sa iei medicamentele, care si pentru ce e, dar se asteapta sa stii data viitoare cand vii ce ai luat si pentru ce, iti scrie reteta si te expediaza foarte repede, ma rog am zis ca asta e, citesc eu prospectul acasa...De vreo doua ori mi-a anulat programarea, daca intarzii pa la revedere, dar daca stai pe hol jumatate de ora sa o astepti pe ea e ok, nu-si cere scuze sau ceva, Doamne fereste. Nu ma lamurea cu nimic, nu imi detalia nimic, daca intrebam eu cate ceva imi raspundea, sec, altfel parca era muta. Intotdeauna plecam de la consultatii nestiind ce s-a intamplat acolo, ajungeam acasa sau la farmacie cu nelamuriri, mi-a dat de-a ovule pana m-am plictisit si eu tot am inflamatie si altele, ma rog. Te face sa te simti ca ai venit acolo sa ceri de pomana si ca o deranjezi, si ca esti o proasta. Nu explica ce inseamna rezultatele analizelor, doar iti tranteste reteta si pa. Data trecuta nu aveam o foaie mai veche la mine si a ridicat capul din foi si mi-a zis foarte sictirita : sa stiti ca eu am nevoie de foile alea da?! Daca nu aveam nevoie nu le mai scriam, am nevoie de ele! De parca tare greu a fost sa se uite in hartiile ei si pe calculator sa vada acolo... O data am iesit din cabinet si imi venea sa plang de nervi, iubitul meu nu stia ce am de nu vorbesc cu el. Nu ma mai duc la ea. Nu inteleg cum poate fi un medic asa. Daca esti dura ok, dar macar explica-i omului ce are si ce trebuie sa faca.

Nu pot descrie
De Mihailescu pe 22 Mai 2015

Acest medic care are o atitudine ostila fata de paciente si le vorbeste cu dispret, nu cred ca poate fi numit medic.I se pare ca daca detine un halat alb trebuie sa te comporti ca un nimeni. Parere!!!!!! Nu stie sa relationeze cu oamenii cel putin sotia mea a avut un soc in discutiile cu acest asa zis medic? Asa se comporta si cu cei apropiati(rude, veri nepoti, etc)?

un medic foarte bun
De Raluca pe 18 Noiembrie 2010

eu am nascut cu acest medic in 2009 o fetita sanatoasa.Eu am avut o sarcina foarte grea cu cerclaj la 27 de sapt dar dna doctor ma incurajat si am putut duce la termen sarcina cu toate ca eu am vrut sa nasc normal nu am putut mam chinuit foarte mult si in final dna doctor a zis ca e un caz urgent era in risc viata mea sau a copilului si am facut de urgenta cezariana.eu ii dau nota 20 .Dar trbuie sa stii cum sa comunici cu dumneaei

Dr. Tirnovanu Mihaela
De Miruna pe 30 Iunie 2010

Eu am fost in 2009 la Medcenter si mi-a facut ecografie 4D, insarcinata. Mi-a spus ca nu are nici o malformatie copilul, este normal. Am nascut copilul mort la 9 luni si a iesit ca era plurimalformat: splina, ficat marit, hematon, ap.genital nedezvoltat. Daca nu le face placere meseria care o au si sunt atat de plictiste si de obosite sa stea acasa.
Ele nu se pot imparti intre maternitate, cabinet si alte clinici.

Dr. Tirnovanu Mihaela
De Mara pe 14 Aprilie 2010

Mama mea, in varsta de 50 de ani,a fost in luna decembrie 2009 la acest medic cu niste probleme mai vechi si cu dureri mari abdominale. Dupa o consultatie superficiala si o analiza HPV,i-a administrat niste banale ovule si recomandari de genul "nu aveti mari probleme, cateva spalaturi si va trece". Nu mai spun de atitudinea de superioritate cu care a tratat-o.
In concluzie, mama mea s-a operat de cancer in martie 2010 la Institutul Oncologic de la Cluj. Va rog sa ma credeti si sa reflectati l-a ce v-am spus cu sinceritate.
Din fericire situatia ei nu era foarte grava!

Contact Dr. Tirnovanu Mihaela

Adresa

Garii, 22, Iasi, Iasi

Site www.medcenter.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.