• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Tica Andrei Adrian
8 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Tica Andrei Adrian

Dr. Tica Andrei Adrian medic primar obstetrica – ginecologie, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova.

Dr. Tica Andrei Adrian medic primar obstetrica – ginecologie, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova.

competenta in colposcopie;
competenta in ecografie obstetricala si ginecologica;
competenta in chirurgie laporoscopica in obstetrica si ginecologie;
competenta in histeroscopie;

obstetrica – ginecologie

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova

Opinii utilizatori

Dr.Tica Andrei
De Oana B pe 17 Octombrie 2015

Am nascut la spitalul din Craiova, daca se poate numi spital, este ghetou si focar de infectie: gandaci, mucegai,sobolani...Am ramas cu traume si din cauza conditiilor si in special acestu om, doctor...Am nascut cu un medic bun, Amiri Shahram, dar dansul plecand in concediu, m-a lasat in grija acestui om,mda, om...Inca tresar uneori la cum s-a comportat cu mine, cum injura , parca eram ultima carpa..Chiar daca avem nevoie de ei, la urma urmei, ar trebui sa ne trateze ca oameni.Dar Dumnezeu nu doarme si pentru toate este o judecata!!! Nu vreau sa sperii pe nimeni, vad ca este si un medic recomandat, dar imi doresc sa nu mai treaca nicio viitoare mamica prin ce am trecut eu.Daca mai stateam o zi in infectia aia cred ca pierdeam si laptele de la stres...

!
De Codruta Dimieru pe 09 August 2015

Recomand cu caldura! Un medic extraordinar, un om sincer, si doctor si psiholog! Am mers doar pe recomandarile dansului si am nascut o fetita sanatoasa! Ii multumesc si pe aceasta cale! Nu am cheltuit mult, este printre putinii doctori care nu exagereaza in analize, medicamente etc!

Dr. Tica Andrei
De Catycojo pe 02 Februarie 2015

Domnul doctor Tica Andrei este un domn extraordinar. Daca nu ar fi fost dansul eu nu as mai fi fost. Am avut varice pe uter si pe trompele uterine, iar in timpul operatiei de cezariana , dansul a fost cel care a sustinut sa-mi pastrez uterul si astfel m-a salvat.
Il puteti gasi la cabinet Marti si Joi intre orele 16-19, la telefon: 0351.172.944 sau in afara orelor de program la tel: 0727.710.722.
Il recomand din tot sufletul.

Dr. Tica Andrei Adrian
De VLAD LILIANA pe 07 Decembrie 2011

Este un doctor minunat si ii multumesc foarte mult ca mi-a salvat viata si mi-a dat sansa sa mai am alti copii. Daca asi putea vreodata sa ii multumesc personal as face-o. Il recomand la toata lumea cu incredere. Asta este parerea mea pentru ca mi-a dat sansa la viata cand m-am dus la el era cu sanse mici sa mai scap cu viata de la un avort de peste 6 luni cu doctorul facut la Timisoara. Nu si-a dat seama ca am 6 luni si ma ciuretat si a inceput calvarul pentru mine dupa 2 zile am plecat din spital pe semnatura ca numai suportam durerile si rugam moartea, si-am plecat direct la Craiova la doctor Tica. Ma tratat de toate infectile si am stat ceva zile in perfuzi ca pierdusem foarte mult sange.

Dr. Tica Andrei Adrian
De - pe 11 Noiembrie 2011

Uitasem! Banii pregatiti pentru doctor, nu erau deloc putini, nu am mai apucat sa-i dau si bine am facut! Am plecat de acolo disperata, m-am intors in orasul meu si am nascut cu un alt medic, exceptional, o fetita de toata mandretea, acum in decembrie implineste 1 an. Nu mi-a venit sa cred ce am patit, Dumnezeu mi-a ajutat si nu m-a lasat pe mana acestui doctor, poate pentru unii o fi cum o fi, dar pentru mine si sotul meu, a fost un cosmar, pe care nu-l pot uita niciodata.

Dr. Tica Andrei Adrian
De - pe 11 Noiembrie 2011

As putea vorbi pana maine despre acest doctor, imi vine greata cand ma gandesc cum mi-a putut vorbi in ziua in care am ajuns la el in Craiova pentru cezariana, asa cum hotarasem de comun acord,pentru faptul ca am spus la inregistrare ca fac cezariana. Pe deasupra am mai asteptat si 4 ore, timp in care am stat la sala de travalii, fara ca el sa vina sa vada ce e cu mine,abia mai tarziu a venit cu sotia, m-a jignit si ca razbunarea sa fie pe deplin, mi-a facut fisa de internare pe inca 5 zile, a intors spatele si dus a fost. Sa nu mai vorbim despre lista cu medicamente care se face pentru operatie(atropina, efedrina, marcaina, 20 de oxitocine, oare ce facea cu atatea?),etc,etc, care nici nu le poti gasi in farmacii, doar acolo langa spitalul din Craiova, sala de nasteri, un jeg, focar de infectie, cu femei care nasc natural si nu au pic de intimitate, stau usile larg deschise si se uita toata lumea, rezidenti care casca gura si brancardieri care umbla pe hol de la un cap la altul al holului. Nu l-as mai cauta pe acest doctor, niciodata!

Dr. Tica Andrei Adrian
De Dd pe 16 Septembrie 2011

Este un doctor extraordinar, foarte corect si foarte bun in aceasta meserie, il recomand cu sinceritate.

Dr. Tica Andrei Adrian
De - pe 01 Martie 2011

Am o parere foarte proasta. Am patit-o pe pielea mea si nu pot uita niciodata comportamentul acestui doctor fata de un pacient.

Contact Dr. Tica Andrei Adrian

Adresa

Dolj, Craiova

Site www.scjuc.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.