• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Teodoru Cristian Niculai
3 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Teodoru Cristian Niculai

Dr. Teodoru Cristian Niculai, medic obstetrica-ginecologie, Tecuci.

Dr. Teodoru Cristian Niculai, medic obstetrica-ginecologie, Tecuci.

Obstetrica-ginecologie;

Obstetrica-ginecologie;

CMI Dr. Teodoru Cristian Niculai, Tecuci;

Opinii utilizatori

Profesionalism si daruire
De Sevastian florentina-elena pe 15 Decembrie 2014

Cuvintele sunt sarace pentru a-mi exprima recunostinta fata de acest OM. Datorita lui existam, atat eu, cat si copiii mei. Niciodata nu vom putea uita si rasplati tot ce am primit!

Daca isi va aminti de noi, ii sarutam mainile sfinte, noi: cei inca aici, Florentina Sevastian (Blanaru) - mama, Alexandru si Cezara-copiii pe care i-a adus pe lume, printr-o grea interventie si cei "plecati" de aici-Antoneta si Alec Blanaru-bunicii.

Domnule doctor Teodoru, totdeauna veti ramane in sufletele noastre!

Dr. Teodoru Cristian Niculai
De Mihaelaplesa pe 03 Februarie 2011

Intr-adevar sunteti un medic foarte bun, si eu am nascut baiatul cu dumneavoastra e foarte sanatos. Pacat ca rar mai gasesti medici buni in Tecuci ca dv. Sunteti mai invarsta si cine stie cat timp mai ne puteti ajuta. Sa va dea Dumnezeu multi ani de acum in colo si multi bebelusi de adus pe lume.

Dr. Teodoru Cristian Niculai
De Andriu rodica pe 16 Noiembrie 2010

V-am apreciat si va apreciez in continuare pentru ca sunteti un doctor fooarte bun. Am fost operata de dumneavoastra, am nascut doi copii sanatosi cu ajutorul dumneavoastra. Va multumesc si sa va dea Domnul putere sa faceti multi oameni bine.

Contact Dr. Teodoru Cristian Niculai

Adresa

1 Decembrie 1918, 29, Galati, Tecuci

Telefon 0236.810010
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.