• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Taut Alain Florin
20 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Taut Alain Florin

Dr. Taut Alain Florin, medic obstetrica ginecologie, Cabinet Medical Obsterica - Ginecologie.

Dr. Taut Alain Florin, medic obstetrica ginecologie, Cabinet Medical Obsterica - Ginecologie.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Cabinet Medical Obsterica - Ginecologie

luni: 16:00 – 19:00
marti: 16:00 – 19:00
miercuri: 16:00 – 19:00
joi: 16:00 – 19:00
vineri: 16:00 -19:00
sambata: 09:00 – 12:00
cu exceptia zilelor de garda

Opinii utilizatori

Dr. Taut
De Stoiculescu Liliana pe 02 Octombrie 2011

Dr. Taut - un medic deosebit in peisajul calarasean. La cabinetul dumnealui am fost tratata cu profesionalism si respect. Am avut emotii pentru ca eram la prima mea sarcina, dar dl. dr. mi-a asigurat tot sprijinul fizic si psihic posibil. Va suntem recunoscatori domnule doctor.

Dr. Taut Alain Florin
De Veronica pe 29 Iulie 2011

Am 36 ani si de 2 luni am o scurgere maro zilnica foarte urat mirositoare, ciclul imi vine lunar, dar de 2 luni imi curge foarte putin, mai mult durere simt. Am fost acum 3 luni la dr Taut si ma asigurat ca nu am nimic. Am avut o vaginita pe care am tratat-o cu meronizadol. Acum ma sperie acea scurgere maron zilnica si care miroase ingrozitor, ma interesat mereu igiena si foloseam zilnic irigatorul, acum am renuntat la el. Imi poate da cineva un raspuns? Multam anticipat.

Dr. Taut Alain Florin
De Iuliana pe 18 Iulie 2011

Buna ziua, daca am sub 18 ani, pot veni singura pentru o consulatie la domnul doctor Taut? (am 17 ani si 10 luni).

Dr. Taut Alain Florin
De Ganea mihaela pe 26 Iunie 2011

Un doctor foarte bun, am urmat toate sfaturile, indicatiile dansului si am avut o sarcina fara probleme. A fost alaturi de mine si in momentul nasterii aceasta fiind foarte usoara. Mii de multumiri si multa sanatate!

Dr. Taut Alain Florin
De Ioana pe 15 Iunie 2011

Un consult este 90 RON.

Dr. Taut Alain Florin
De Iuliana pe 01 Iunie 2011

Buna, numele meu este Iuliana si as dori daca se poate sa imi spuneti cat costa o consultatie la domnul doctor Taut Alain Florin?

Dr. Taut Alain Florin
De Elena pe 28 Mai 2011

Este un doctor excelent de bun, ii doresc multa sanatate.

Dr. Taut Alain Florin
De NANAU CORINA pe 05 Mai 2011

Domnul doctor Taut este o persoana deosebita care isi sprijina pacientele. Pe mine personal m-a sustinut si m-a facut sa inteleg tot ce se intampla cu organismul meu in cele 9 luni de sarcina, mi-a recomandat nasterea naturala si m-a incurajat atunci cand imi era teama. A fost alaturi de mine in momentul nasterii baietelului meu. Tot respectul meu si al familiei mele.
Corina Nanau

Dr. Taut Alain Florin
De Gorga veronica pe 22 Martie 2011

Din partea familiei Gorga multa sanatate, realizari profesionale si familiale din partea lui Andrei, in varsta de 4 ani si a parintilor.

Dr. Taut Alain Florin
De Petvio pe 23 Mai 2010

Eu sunt foarte multumita de dr. Taut Florin, am inceput o sarcina cu multe probleme, dar a avut foarte multa rabdare si cu ajutorul lui Dumnezeu si al d-lui doctor am ajuns pana in saptamana 28 si sper ca va fi bine pana la sfarsit.

Contact Dr. Taut Alain Florin

Adresa

Belsugului, Calarasi, Calarasi

Reper Bl.M20, sc.2, parter (vis-a-vis de "Hania")
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.