• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Tataru Mariana
16 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Tataru Mariana

Dr. Tataru Mariana medic primar obstetrica – ginecologie, doctor in stiinte medicale, Spitalul Judetean Piatra Neamt.

Dr. Tataru Mariana medic primar obstetrica – ginecologie, doctor in stiinte medicale, Spitalul Judetean Piatra Neamt.

obstetrica – ginecologie

obstetrica – ginecologie

Spitalul Judetean Piatra Neamt

Opinii utilizatori

Nota 10+
De Iuliana Vasiliu pe 24 Iulie 2016

In urma multor controale si tratamente am ramas cu o sarcina extrauterina. Dupa multe teste pozitive si beta hcg crescut ar fi trebuit sa se vada ceva bebe la eco. In schimb, nimic! Intr-o seara m-am simtit super rau si am plecat direct spre urgenta la Spitalul judetean Neamt. Acolo am fost preluata si internata pt suspiciune de extrauterina. Dimineata am fost preluata de doamna doctor Tataru care foarte corect, dupa ce mi-au trecut durerile, a zis ca nu pot fi operata pana nu se stie exact ce este, deoarece la eco nu se vedea nimic. Am mai stat cateva zeci de minute si m-a luat o durere si mai mare, la care doamna doctor a facut o punctie (sper sa fi zis corect) si si-a dat seama imediat ca este nevoie de interventie. De aici a pornit o operatie de sarcina extrauterina foarte usoara, cu doamna doctor mereu alaturi de mine si cu o sedere foarte confortabila si plina de grija pt mine din partea doamnei doctor! Vreau sa multumesc si doamnelor asistente si infirmiere care au fost extrem de dragute pe toata perioada internarii!

o recomand cu incredere pe dna dr tataru
De TATU OANA pe 16 Iunie 2016

Sunt mama a 2 fetite , amandoua aduse pe lume de dna doctor Tataru. De 7 ani este medicul meu ginecolog, ea m-a ajutat sa raman insarcinata cu prima fetita (dupa mai multe vizite facute la alti dr din oras, ea a fost singura care mi-a dat un diagnostic corect si mi-a recomandat un tratament potrivit pentru a ramane insarcinata).
O recomand cu incredere, este un medic implicat si bine pregatit.

Recunostinta!
De Munteanu Cristina pe 05 Iunie 2016

Cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simt.
O sa vă spun doar un sincer multumesc!

un medic exceptional
De Dana pe 24 Aprilie 2016

Dna doctor tataru este un medic ft bun si o profesionistă desăvîrsită.datorită ei am astazi un bebelus de care ma pot bucura si il pot tine in brate.stie sa si faca meseria dupa atitia de vechime diagnostichiaza corect si nu inteleg de ce sint atitea persoane fara pic de cultura medicala care si dau cu parerea intr un mod negativ la adresa dumneaei.mergeti doamnelor cu incredere la acest medic stie ce face e o persoana sufletista si stie sa asculte si e bun profesionist cum rar intilnesti.

Cea mai buna doctorita
De Andreea pe 22 Septembrie 2015

Un doctor de exceptie! Imi pare rau pentru toate comentariile rautacioase care apar despre doamna doctor Tataru dar sunt sigura ca acele persoane nici nu au ajuns vreodata la dansa si isi dau cu parerea in necunostinta de cauza inventand tot felul de povesti! Este o adevarata profesionista cu un suflet enorm care se implica sufleteste pentru fiecare pacient,care are grija ca totul sa decurga bine. Sunt cea mai fericita ca am ajuns pe mainile unui asemenea doctor si sper ca toata lumea sa aiba curaj sa mearga macar o data la cabinetul ei sa se convinga singur.

O doctor de exceptie
De Bordea Mariana pe 13 Noiembrie 2014

D-na dr. Tataru, o doamna distinsa, dedicata in totalitate meseriei sale. Din punctul meu de vedere, ca pacienta a dansei de peste 7-8 ani, sunt extrem de multumita si incantata de implicarea profesionala a dumneai in fiecare problema ce ma privea.

Anul acesta, timp de 9 luni, a vegheat la bunastarea sarcinii mele si datorita ei am adus pe lume un baietel sanatos.

Dupa nastere, operatia mea de cezariana a descurs extrem de bine, chiar in saptamana aceasta mergand la control, totul este foarte bine.

Nu am cuvinte de multumire pentru profesionalismul si prietenia fata de pacientii sai.
Asadar,ca in orice meserie, parerile sunt impartite, si de aceea rog pe toate fetele si femeile intai sa ajunga sa o cunoasca pe d-na dr. Tataru Mariana si sa nu bage in seama toate rautatile scrise intentionat la adresa dansei.

Un doctor deosebit
De Madalina.Tanase869 pe 12 Noiembrie 2014

Prima impresie a fost foarte ok, o doamna frumoasa deschisa si directa. I-am spus problemele mele si am inceput usor usor. In primul rand mi-a dat tratament pt niste probleme nu ff grave, dar care poate ma impedicau sa raman insarcinata. Dupa 3 luni de tratament minunea s-a intamplat AM RAMAS INSARCINATA DATORITA DOAMNEI DOCTOR reusind sa-mi dea un tratament potrivit.

Perioada sarcinii a fost grea. Am trecut de 2 ori prin iminenta de avort, internari in spital si repaus total la pat. Doamna doctor mi-a raspuns mereu la telefon indiferent de ora si zi. Nasterea a fost cea mai frumoasa, am adus pe lume un baietel perfect sanatos de 3250 g cu ajutorul doamnei doctor.

A avut grija de mine in spital foarte mult. Eu o respect foarte mult si familia mea la fel. Datorita ei sunt MAMA si eu sunt sigura ca cine spune ceva de rau o face doar din rautate.

Eu o recomand oricui. Mi-am trimis toate prietenele la ea,mama si chiar bunica. NUMAI CUVINTE DE LAUDA! Si nu va suparati mamicilor daca va duceti de 2 sau 3 ori la control pe timpul sarcinii sa nu aveti prea mari pretentii.

In primul rand dati vina pe voi, apoi pe doctori!

Dr. Tataru Mariana
De Dva rosie pe 11 Noiembrie 2014

O doctorita foarte buna, daca nu chiar cea mai buna, foarte apreciata de paciente, din pacate mult invidiata pentru ce a realizat in atatia ani de experienta, altfel nu imi pot explica comentariile negative la adresa dumneaei.

Este foarte deschisa si sufletista ca persoana, disponibila, si mai presus de toate foarte bine pregatita si cu o experienta solida ce iti da incredere.

Dr. Tataru Mariana
De Alexa pe 15 Iulie 2014

Eu nu as recomanda un asemenea medic nimanui nici daca ar fi ultimul de pe pamant,era sa mor acasa din cauza unei sarcini extra, am fost la dansa ma consultat si mi-a spus ca nu sunt insarcinata cu toate ca ma simteam rau, sangeram, mi-a facut 4 echografii 2 trasvaginale si 2 abdominale, 3 teste de sarcina pozitive si dansa sustinea ca nu sunt insarcinata, ca testele sunt slab pozitive!

Am sunat-o ca mie rau si nu pot sta in picioare, tensiune 8 cu 5 si m-a intrebat daca am lesinat i-am raspuns ca nu si mi-aa spus ca daca nu, sa stau acasa numai daca lesin sa merg la spital!

I-am platit cateva milioane bune pt ca atat mi sa cerut si pentru ce? Daca nu ascultam sfaturile celor din jur sa schimb medicul probabil nu mai eram azi Am fost imediat la alt medic si ma internat de urgenta! Care spuneti ca e un medic bun cred ca nu ati avut complicatii sau probleme grave!

Profesionalism
De Mariana pe 07 Iunie 2014

Un medic de nota 100,profesionalism nota 100, aparatura nota 100, preturi nota 100 cu toate acestea cred ca am spus totul este un medic de exceptie, sufletista si buna diagnosticiana.

Pe langa astea am fost toata sarcina monitorizata de dumneaeii, am nascut o fetita sanatoasa prin cezariana cu brio datorita manei de aur ai doamnei dr. am o operatie subtire cat un fir de ata este singura in Piatra Neamt care face operatii cu un singur fir sub piele. Eu o recomand cu toata increderea, incercati fara nicio ezitare.

Contact Dr. Tataru Mariana

Adresa

Bulevardul Traian, 1-3, Neamt, Piatra Neamt

Site sjuneamt.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.