• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr Szasz Florin
12 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr Szasz Florin

Dr Szasz Florin medic ginecolog, Cabinet Ginecologic Eurogin.

Dr Szasz Florin medic ginecolog, Cabinet Ginecologic Eurogin.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Cabinet Ginecologic Eurogin

Opinii utilizatori

Un tatic nemultumit
De Szabo.Attila260 pe 10 Ianuarie 2020

Cum se poate ca un medic cu experienta asa vasta, Nu a identificat o sarcina extrauterina de 6 sapt dupa 3 sedinte, 2 ecografii si 2 analize de sange si sa spuna sa mergeti acasa totul e ok. Dupa 2 zile la, pelikan sa spuna trebuie operát URGENT e o sarcina extrauterina!!!!!! ????????????

Un profesionist
De Viorela.Avram827 pe 04 Decembrie 2018

Am avut si eu o intrerupere de sarcina datorita faptului ca avea fatul malformatie incopatibila cu viata si am fost operata prin mica cezariana si sunt foarte multumita de domnul doctor Szasz Florin. Daca ar fi sa mai am ceva probleme tot la dansul apelez

Un profesionist
De Burdușa Ioana pe 04 Martie 2018

Am născut de curând cu dr Sasz Florin și am fost extrem de mulțumită de cum m-a ajutat sa aduc pe lume un băiețel minunat. Am născut natural, iar experiența și precizia acestui dr m-au impresionat profunde, nasterea decurgând astfel mult mai usor. Dacă ar fi sa nasc de încă 10 ori, tot la dumnealui as apela. Îi mulțumesc din suflet.

O mămica mulțumită 😀
De Lavinia pe 07 Iulie 2017

Sunt pacienta dr. Szasz de 6 ani.Dupa o nastere cu el,am fost foarte mulțumită. E un dr.foarte bun( e cam "sec"la vorbe) dar e ok. Recent am avut o sarcina extrauterina si am mers la urgente( duminica). L am sunat, si foarte prompt mi a răspuns la telefon.
Din relația mea cu el ca dr.- pacient , eu zic ca e un medic foarte bun.

Nota 10
De Popa Leontina pe 23 Octombrie 2016

Un medic exceptional! Il recomand cu incredere!

Un medic deosebit
De Bohus Marinela pe 21 Septembrie 2016

Am nascut cu dr Szasz Florin , pot sa spun ca este un medic deosebit , blandetea lui si timbrul cald miau dat incredere sa nasc . Fiind programata pt cezariana nasterea sa declansat mai devreme cu doua zile , totul decurgand normal dr Szasz a optat pt a naste natural sa comportat pe toata perioada de travaliu impecabil . Mia dat foarte mult curaj astfel am reusit sa nasc in timp scurt de o ora si fara probleme si eu si fetita suntem bine si sanatoase .
Multumim domnule doctor .

Un adept al cezarienelor
De Pseudomama pe 08 August 2016

Teoretic este de acord cand ii spui k vrei sa nasti natural, dar practic.. La 39 de saptamani imi spusese k deja as fi putut fi cu copilasul in brate..k de..doar toti bebelusii vin mai repede nu?! Dar cand am inceput sa depasesc termenul sa vezi..cum ca deja e prea mare (s-a nascut cu 3400 gr deci nu a fost iesit din comun).. k mai putem astepta - dar se subintelegea k el imi recomanda sa fac cezariana. La 40 sapt +4 zile m-a anuntat k pleca din localitate in week-end (asta fiind joia). Bineinteles..sambata dimineata m-au trezit contractiile..m-am dus la maternitate (si pt. ca stiam pe cineva de acolo care l-a anuntat) si medicul s-a catadicsit sa vina seara. Nu eram dilatata doar 2cm dar nici nu s-a facut nimic in privinta asta (nici macar nu mi s-a administrat nimic) desi unei prietene care a nascut in alt oras la privat si care a fost in aceeasi situatie i s-au efectuat unele tactici care ajuta dilatarea (ea a reusit sa nasca natural desi nici copilul nu era intr-o pozitie chiar optima). Si dupa ce mi-a spus ca el imi da mici sanse sa nasc natural, epuizata fiind si fara sprijin moral - am acceptat cezariana..(desi nici azi nu sunt convinsa ca nu s-ar fi putut altfel dar na..e mult mai comod sa iti faca cezariana decat sa se chinuie cu naturalul la care mai trebuie sa si astepte multe ore..). De la multe mamici am auzit k le-a facut cezariana (deci nu sunt un caz aparte) si doar una singura mi-a spus k a nascut natural cu el (desi era programata pt. cezariana) pt. c medicul nu era acolo cand a mers ea la spital, iar cand a ajuns el, era deja complet dilatata. :)) Deci, concluzia: pt. cine vrea cezariana si dispune de posibilitati financiare (consultatiile fiind scumpe) il recomand pt. k intr-adevar monitorizeaza cu atentie sarcina (desi am auzit mai nou, din mai multe surse k ar avea si un viciu (alc.) deci nu stiu cat se mai poate baza cineva pe el). Pacat..ca un medic care era bun profesionist a uitat de juramantul depus..si de moralitate..

Un dr. numai dupa bani, in ultimele luni un ecograf e 200 lei la dansul
De Lorena pe 15 Mai 2016

La inceput pare ok appi brusc parca e alta persoana. In ultimele luni de sarcina o vizita la cabinet la dansul unde face un ecograf ajunge la 200 lei cu tupeu fara bon chitanta. Odata zice una odata zice altceva total diferit. Imi pare rau ca nu l am schimbat de la inceput, nu il recomand la nimeni, mi am mancat timpul nervi si bani un un om lipsit de bun simt!

Dac-ar fi mai multi ca el bine-ar fi!
De Irina pe 02 Decembrie 2014

Domnul doctor Florin Szasz este medicul meu ginecolog de 8 ani. De fiecare data cand am avut nevoie m-a ajutat cu profesionalism. Dialogul doctor-pacient este foarte important. Ca pacienta apreciez tare mult faptul ca spune deschis tot ce are de spus, fara sa "indulceasca" diagnosticul si de aceea il recomand cu muta incredere oricui are nevoie de un profesionist intr-ale obstetricii si ginecologiei.

Bun profesionist
De Alina pe 09 Noiembrie 2013

Un bun profesionist, foarte atent la toate micile probleme ce pot aparea pe parcursul sarcinii. As putea sa spune ca este extrem de precaut si prompt in administrarea tratamentelor specifice problemlor de sarcina.

Contact Dr Szasz Florin

Adresa

Onestilor, 12, Bihor, Oradea

Site www.eurogin.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.