• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Szasz Felix Cristian
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Szasz Felix Cristian

Dr. Szasz Felix Cristian medic specialist obstetrica - ginecologie, Dora Medicals, Targu Mures.

Dr. Szasz Felix Cristian medic specialist obstetrica - ginecologie, Dora Medicals, Targu Mures.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Dora Medicals

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0265.212.971

Opinii utilizatori

Multumiri
De Ioana pe 11 Februarie 2016

Este cel mai bun doctor ginecolog pe care l-am intalnit, foarte sufletist , datorita incurajarilor lui am astazi o fetita sanatoasa. Un medic si un om deosebit!

Un medic profesionist
De Maria b pe 16 Decembrie 2014

Este un medic care in cazul meu a dat dovada de profesionalism, in urma cu 3 ani am ajuns la urgente cu o sarcina extrauterina, m-a tratat foarte bine, am fost operata si am ramas cu o singura trompa, eram descurajata in legatura cu sansele mele de a ramane insarcinata, iar el mi-a spus ca dupa 6 luni am mari sanse sa raman insarcinata, si asa a si fost, apoi la 15 sapt de sarcina mi-a descoperit o malformatie la fetita si m-a incurajat si ne-a sustinut foarte tare! Si azi, am o fetita de un an, problemele s-au rezolvat si asteptam si un baietel. Domnul sa il binecuvinteze! Un medic si un om deosebit!

Recomand acest medic
De Marika pe 10 Noiembrie 2014

Este cel mai bun medic ginecolog din Tg Mures. Spun acest lucru fiindca am cunoscut majoritatea medicilor din sectia de ginecologie.

Datorita d-lui dr.Szasz Felix am un baietel mare si frumos dupa 5 ani de incercari.

Multumiri
De Abrudan Eugenia -Oradea pe 10 Iunie 2012

Avand o matusa in varsta, singura, care se descurca greu in hatisurile civilizatiei, din com Gornesti-Mures, am fost surprinsa placut de sprijinul moral si profesional oferit de dl.dr Szasz Cristian Felix. Distanta mare intre bolnava si rudele acesteia nu au fost un impediment in tratarea cu responsabilitatea, profesionalism si omenie a unei bolnave neajutorate. Respect si multumiri d-lui dr. din partea familiei din Oradea si Cluj.

Contact Dr. Szasz Felix Cristian

Adresa

Piata Marasesti, 21, Mures, Tirgu Mures

Site www.doramedicals.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.