• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Surcel Mihai
35 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Surcel Mihai

Dr. Surcel Mihai medic specialist in specialitatea obstetrica ginecologie, Spitalul Clinic Judetean De Urgenta Cluj.

Dr. Surcel Mihai medic specialist in specialitatea obstetrica ginecologie, Spitalul Clinic Judetean De Urgenta Cluj.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic Judetean De Urgenta Cluj

Opinii utilizatori

Pacient
De Pura Sanda pe 10 Martie 2018

Eu nu am mai întâlnit un medic așa de dedicat meseriei pe care o face,explică foarte bine problemele și situațiile apărute în timpul tratamentului,cu stimă și respect domnului dr.Surcel Mihai

Nu recomand acest medic!
De Mihaela pe 02 Martie 2018

Nu recomand acest medic! Nu l-a primit pe sotul meu in cabinet. Nedovadå de profesionalism avand in vedere ca e vorba de cuplu. Daca ii spui ca ai facut IVF in alt oras din Romånia si analize nu-l intereseaza trebuie sa faci analize noi.

Un medic special
De Adina pe 11 Februarie 2018

Buna ziua.Doresc sa ma alatur si eu celor care doresc informati despre d l doctor Surcel.Am facut cu dansul tratamente dar din pacate au esuat deoarece corpul meu nu a rasp.pozitiv.D l doctor Surcel este in primul rand o persoana cu o verticalitate morala impecabila. Eu asa ceva nu am mai intalnit in Romania iar daruirea dansului in a ma ajuta sa aduc pe lume un copil cu tratamentele respective este UNICA.Iubeste ceea ce face!!!este un OM plin de daruire, profesionalism si verticalitate morala RARA si UNICA pentru vremurile in care noi traim.Toata stima si respectul pentru acest om special!!!nu am mai continuat sa merg la dansul dar am ramas cu aceasta frumusete a demnitati integrale nepatata a unui medic cu adevarat medic!!!toata stima din partea mea si a sotului!!!

Fiv
De Andreea pe 09 Februarie 2018

Calin s andreea cautama pe facebook pt mai multe informati daca doresti

Fiv
De Rostas Ancuta ioana pe 01 Februarie 2018

Buna ziua.si mie mia fost recomandat domnul.doctor mihai surcel.cele care ati facut fertilizare in vitro puteti sa imi spuneti cam cat costa toata treaba cu toate analizele tot.cam la cat se ridica.multumesc

Total dezamagita
De Joanna pe 09 Ianuarie 2018

Plina de speranta am mers si eu la dl doctor Surcel in urma comentariilor citite , dar am ramas profund dezamagita. La prima consultatie la spital a stat de vorba cu mine maxim 5 minute dupa care a zis ca trebuie sa-mi faca o ecografie , am tot asteptat si nu a mai venit. In cele din urma a venit o doctorita si m-a vazut ecografic, apoi l-am cautat pe doctor sa vedem ce este de facut , mi-a recomandat intre 3-6 inseminari intrauterine. Am facut 3 inseminari si la primele doua a trimis o rezidenta sau o stagiara iar la atreia IUI a venit el cu o doamna care nici macar nu stia cum sa faca inseminarea in uter, el atunci o invata . Dupa cele 3 IUI am renuntat pt ca vedeam ca cheltui banii degeaba si ovocitele si timpul, care e atat de pretios.
Discuta cu pacientele prin sms si daca ai o intrebare iti raspunde a doua sau a treia zi, e penibil cand tu nu stii ce sa faci .
Asta a fost intalnirea mea cu acest doctor, asta e , nu ne poate simpatiza pe toate, fiecare are simpatiile lui.
Voi mai cauta un alt doctor pentru ca imi doresc din toata inima copilasi.

Dezamagita
De Mellymel pe 15 Decembrie 2017

Am mers la dl doctor plina de speranta dupa ce am citit o multime de comentarii pozitive si laude la adresa acestui dr. Poate ca inainte a avut mai multa rabdare cu pacientele dar eu am avut un gust amar in urma felului cum am fost tratata.
Iata povestea:
M-am programat la dl.doctor la Cardiomed pentru un consult in vederea unei inseminari. Dl doctor a fost foarte dragut, mi-a facut ecograf, s-a iitat peste dosarul cu amalizele mele si ale sotului, urmand sa ma prezint la spital pentru IA. La spital, surpriza, parca era alt om: foarte grabit, mi-a facut ecograf si mi-a zis sa vin a treia zi dava ovulez la inseminare. Atat! A iesit si eu am ramas ca proasta pe masa. Am facut teste de ovulatie de capul meu fara sa ma monitorizeze el si m-am dus la inseminare. Acolo, nebunie, multe femei lipite de usa. Vroiam sa vada doctorul daca chiar ovulez sa nu dau banii aiurea si sa pierd o luna. Doctorul fugea pe hol si il vedeam doar o secunda pana disparea pe o usa. Nici nu statea la povesti. L-a luat asistenta pe sotul si l-a dus sa dea proba (nu trebuia sa facem analize hiv si altele inainte?) Pe mine m-a urcat pe masa si mi-a zis sa-l astept pe doctor. Apare doctorul si vrea sa imi faca insemibarea. Ii spun ca nu stiu daca chiar am ovulatie dar el zice ca oricum nu conteaza ca proba sotului e deja recoltata si mi-o face.
Am fost foarte neimpacata dar am sperat ca dr stie ce face. Bineinteles ca inseminarea nu a reusit.
Sa mai zic ca dr nu raspunde la telefon?
Am vrut sa fac inseminarea 2 dar m-am imbolnavit cand se apropia ovulatia. L-am sunat sa-l intreb daca nu e periculos sa fac IA cu boala mea. Nu raspunde. Am trimis mesaj a doua zi. Niciun raspuns. Ii yrimit mesaj si il rog frumos sa raspunda ca sa nu imi iau liber de la servici si sa ma duc la Cj de pomana. Ma suna in cele din urma dar de fapt m-a sunat din hreseala pe tru ca nu cu mine vroia sa vorbeasca. De abia apuc sa-i zic problema mea inainte sa imi inchida in nas. Dr zica ca se va interesa si imi va da in raspuns. Nu mi-a mai zis nimic. Trimit iar sms si imi cer scuze ca il.stresez dar trebuie sa stiu daca e ok sa fac inaeminare cu problema mea de sanatate. Mi-a raspuns pana la urma scriind sa stau acasa.
Sincer, nu asa procedeaza un doctor. Eu mi-am facut sperante si imi doresc mult un copil. Pe acest doctor nu in intereseaza. Stau acele femei la coada ca la monta. Nici nu sta la discutii daca ai un necaz. Nu voi mai merge la acest doctor...

Un medic exceptional
De C.C. pe 25 Noiembrie 2017

Va scriu si eu parerea mea despre dl. doctor Mihai Surcel pentru a confirma tot ce au scris pacientele dansului inaintea mea: este un medic exceptional, un caracter deosebit, un om incredibl de sensibil si de atent. Dar cel mai important pentru mine este ca e pasionat de ceea ce face si isi doreste la fel de mult ca pacientele lui sa reuseasca, sa ne ajute sa devenim mamici. Il recomand din tot sufletul pe dânsul si echipa lui tuturor famililor care nu reusesc sa isi împlinească visul de a deveni părinți.

Mihai Surcel
De Andreea pe 10 Octombrie 2017

Cautal la clinica Radusan din Cluj si fa-ti programare acolo

Mihai surcel
De Oana pe 10 Octombrie 2017

Buna....cine ma poate ajuta cu un nr de tel a domnului dictor mihai surcel.multumesc

Contact Dr. Surcel Mihai

Adresa

Clinicilor, 3-5, Cluj, Cluj Napoca

Site www.scju-cluj.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.