• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Stroe Alexandra
11 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Stroe Alexandra

Dr. Stroe Alexandra medic specialist obstetrica - ginecologie, competenta ecografie obstetricala si ginecologica, colposcopie.

Dr. Stroe Alexandra medic specialist obstetrica - ginecologie, competenta ecografie obstetricala si ginecologica, colposcopie.

competenta ecografie obstetricala si ginecologica, colposcopie

ecografie

Clinica Medical City

miercuri 09:00 - 12:00

Opinii utilizatori

Dr alexandra stroe
De Cristina pe 23 Ianuarie 2018

o doctorita super. Am nascut de doua ori cu ea. Eu o apreciez ca paseaza uneori cazurile mai delicate... cred ca depinde de caz.... pt ca stiu si foarte multe cazuri pe care nu le a pasat. Cred ca este vb de siguranta pacientei si a copilului. Eu o apreciez ff mult pt ca poate sa recunoasca cand o situatie o depaseste. Nu multi doctori au acest curaj, si din orgoliu- pt ca pretind ca le stiu pe toate- se intampla lucruri nedorite.

un doctor excelent
De Iuliana pe 03 Septembrie 2016

Am nascut cu dna doctor Stroe Alexandra la Elias, vreau sa spun ca sunt foarte multumita de dansa o femeie extraordinara mi- a monotorizat sarcina de la inceput pana la sfarsit, nu am cuvinte... Numai de bine... I multumesc si Dumnezeu sa ibdea sanatate o recomand tuturor mamicilor

Un doctor foarte bun
De Sergiu pe 11 Octombrie 2015

Am nascut cu doamna doctor la Elias in octombrie 2015. Totul a fost foarte bine: monitorizarea inainte de sarcina, a venit la spital in momentul nasterii si perioada de dupa. Foarte amabilă si disponibilă.
La Eliad conditiile sunt f bune .

Doctor Stroe
De Florina pe 05 Iunie 2015

Este un medic minunat ! Explicita,calma,draguta, am nascut in 2014 cu dansa,noaptea la 1. A venit de acasa,a stat cu mine la travaliu de la 23 pana la 1,mi a explicat ce si cum sa fac sa fie totul cat mai bine. Zilnic ne a vizitat cat am stat in spital(eram 4 paciente ale ei(, s a interesat de noi. Nu este "spagareasa", daca dai bine, daca nu nu se comporta diferit. Eu am avut f multe intrebari pe parcursul sarcinii(fiind prima) si de fiecare data m a lamurit. Deci da, mai exista si asa medici

Dr stroe
De Vera pe 19 Aprilie 2015

Buna seara ! Este un medic si un om excepțional. O recomand tuturor mămicilor. Eu am născut in 2013. A fost lângă mine tot timpul, a venit si m-a îngrijit deși la 2-3 zile de la naștere avea examen. Ii mulțumesc si doar pentru dansa as mai avea un bebe.

Dr. Alexandra Stroe
De Cristiana pe 01 Februarie 2015

Buna ziua! Sunt insarcinata in 21 de saptamani si doctora mea este D-na Dr Alexandra Stroe si o sa nasc cu dansa la spitalul Elias, as dori sa stiu cat ma duce o nastere cu dansa si ce mai trebuie dat acolo, ce tarife sunt? Daca sunt mamici care au nascut recent acolo, astept raspuns. Multumesc!

Un medic extraordinar
De Matanie mihaela monica pe 16 Octombrie 2013

Este un dr. extraordinar. Nu e doar doctor, ci si un om exemplar. O recomand tuturor viitoarelor mamici. Pe mine m-a ajutat enorm. Am sa ii multumesc toata viata pentru asta.

Dr. Stroe Alexandra
De Anonim pe 26 Noiembrie 2012

Am nascut cu doamna doctor Stroe si pot spune ca este in regula, raspunde la orice intrebare insa si mie mi s-a parut ca atunci cand a aparut o mica problema in sarcina m-a pasat unui alt doctor, ea ramand undeva in spate. Dansa se cam panicheaza in fata unor probleme care ies din tipar. In rest, totul ok.

Dr Alexandra Stroe
De Pavalina pe 14 Noiembrie 2012

Am fost pacienta doamnei doctor pe parcursul celor doua sarcini si am ramas pacienta ei si ulterior. Daca a renuntat la cazul tau nu a facut-o din rea vointa, ci pentru ca nu putea sa te ajute. Maternitatea spitalului nu este dotata cu sectie de prematuri (din cate stiu la Elias se naste numai de la 34 de saptamani in sus) si a renuntat la tine tot spre binele tau. Gandeste-te ce se intampla daca trebuia sa nasti inainte de termen si copilul tau nu era bine ingrijit pentru ca spitalul nu avea facilitatile necesare.

Dr. Stroe Alexandra
De Lumi pe 26 Aprilie 2011

Eu am fost si sunt multumita de dumneaei. Indiferent de ora la care am sunat-o mi-a raspuns la telefon, chiar si cand era in concediu. Si dupa ce am nascut, era printre putinii doctori care isi vizitau pacientele zilnic sa vada cum se simt si sa le mai dea unele sfaturi.

Contact Dr. Stroe Alexandra

Adresa

Popa Savu, 16, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.medicalcity.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.