• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Stratone Carmen
11 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Stratone Carmen

Dr. Stratone Carmen, medic primar obstetrica-ginecologie, Spitalul Elena Doamna Iasi.

Dr. Stratone Carmen, medic primar obstetrica-ginecologie, Spitalul Elena Doamna Iasi.

obstetrica-ginecologie

obstetrica-ginecologie

Spitalul Elena Doamna Iasi

Opinii utilizatori

Dr Carmen Stratone
De Alexandra pe 18 Aprilie 2014

Salut, si eu sunt una dintre norocoasele care a nascut cu doamna doctor si incerc sa o gasesc pe un site de socializare macar. De cand a plecat, am tot sperat sa se intoarca. Ati reusit sa identificati un cont de facebook, linkedin, ceva?

Dr. Stratone Carmen
De Minia alina pe 12 Decembrie 2013

O gasesti in Franta.

Dr. Stratone Carmen
De Raluca pe 28 Octombrie 2013

Am si eu rugamintea sa imi zici daca stii unde o mai pot gasi pe dna dr. Carmen Stratone. Multumesc.

Un medic si om deosebit!
De Emanuela Dragan pe 20 Octombrie 2012

Sunt medic nefrolog, am doi copii adusi pe lume de doamna doctor Stratone, fetita natural, si la 11 ani interval, baietelul, prin cezariana! II multumesc, este un medic foarte bun si un om deosebit!

Dr. Stratone Carmen
De Merisescu daniela pe 17 Ianuarie 2011

Eu am nascut natural cu doamna Stratone si m-a ajutat foarte bine. Am mers la ea toata perioada sarcinii si am fost foarte multumita. Am nascut natural un baietel de 4500 gr. sanatos. Un doctor foarte bun! Super.

Dr. Stratone Carmen
De Mihaela pe 30 Iunie 2010

Cred ca se sperie de sarcini naturale, trebuia sa imi spuna de la inceput sa imi caut alta dr.
Tot ecograful cel antic il are?Mergeti la dr. buni cu ap. moderna, dar sa stie sa si citesca Interesati-va mai mult printre cunostinte.

Dr. Stratone Carmen
De Sanda pe 31 Mai 2010

Nu-i tin apararea, dar eu merg de foarte mult timp la ea si am fost foarte multumita. Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat.

Dr. Stratone Carmen
De Mihaela pe 22 Mai 2010

Am pierdut eu sarcina cu dr. Stratone Carmen, asa ca nu mai o sustineti. Cum este sa moara copilul cu cateva zile inainte de nastere? Una e sa fii sociabil si una e sa fii profesionist. Prefer sa fie profesionist.

Dr. Stratone Carmen
De Cristina pe 05 Mai 2010

Nu sunt multumita de serviciile oferite.

Dr. Stratone Carmen
De Anamaria pe 16 Aprilie 2010

Mergeti pe mana ei, o doctorita de milioane.disponibila si saritoare. Cu ea nu vei pierde sarcina. Are grija de pacient. Sa-i dea Dumnezeu multa sanatate.

Contact Dr. Stratone Carmen

Adresa

Elena Doamna, 49, Iasi, Iasi

Telefon 0232.210.390, 0232.210.396;
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.