• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Stoenescu Marcel
1 opinie
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Stoenescu Marcel

Dr. Stoenescu Marcel medic primar ginecolog, Spitalul Clinic de Urgenta Militar Dr. Iacob Czihac Iasi.

Dr. Stoenescu Marcel medic primar ginecolog, Spitalul Clinic de Urgenta Militar Dr. Iacob Czihac Iasi.

obstetrica - ginecologie;

compartiment obstetrica - ginecologie;

Spitalul Clinic de Urgenta Militar Dr. Iacob Czihac Iasi

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0232.266.268 / 0232.266.269 / 0332.458.670

Opinii utilizatori

Un medic foarte bun!
De Anonim pe 28 Iunie 2011

Buna ziua! Parerea mea este foarte buna! Am fost pacienta Domnului Doctor ani de zile si dpdv profesional este un medic foarte bun si foarte dragut.Se comporta foarte frumos cu pacientii. De vreo 10 ani il cunosc.Am incetat sa merg la dumnealui din cauza ca spitalul militar nu avea aparatura necesara, pe vremea aceea. Chiar daca parerile sunt impartite Domnul Doctor Stoenescu ar trebui sa se bucure, pt ca e foarte important ca se vorbeste de dumnealui. Persoanele care au vorbit foarte urat despre dumnealui sunt niste persoane needucate si mai mult, daca intr-adevar ar fi adevarat ca au fost hartuite ar fi trebuit sa faca plangere dar pt ca totul e fals atunci nu au dovezi sa mearga mai departe.
Daca doriti un medic ginecolog pentru tratamente parerea mea este ca Dl Marcel Stoenescu este foarte bun. O zi buna!

Contact Dr. Stoenescu Marcel

Adresa

Berthelot Henri Mathias , 7-9, Iasi, Iasi

Telefon 0232.266.268 / 0232.266.269 / 0332.458.670
Site www.smuis.ro
Email smuis32@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.