• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Steriu Mihaela
23 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Steriu Mihaela

Dr. Steriu Mihaela medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Steriu Mihaela medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica

Spitalul Clinic Filantropia

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.318.89.30 / 021.318.89.37;
interioare sala de nasteri: 259, sala de operatii: 244,
laborator central: 207, radiologie: 288, neonatologie: 215, ecografie: 262

Opinii utilizatori

Dr Mihaela Steriu
De Andrechel pe 22 Octombrie 2019

Cea mai urâtă experiență din viata mea am trait-o in cabinetul dnei dr. După ce i-am povestit motivul vizitei, si i-am pus zeci de întrebări la care am primit răspunsuri: "sa vedem", "nu știu ce sa va zic", "cred ca.." m-a poftit sa plătesc ecografia TV de 370 lei si sa o aștept cu rezultatul. A venit cu 5 poze de la eco si aia a fost tot. Stiti expresia "m-am dus bou si m-am intors vaca". Fix asa am simțit eu. A fost prima si ultima vizită la dna. Nici pe gratis nu am ce căuta la dumnaei.

Cea mai de c...t experienta a fost cu aceasta dr
De Krystaly84 pe 09 August 2019

Ma rog nici nu isi merita titlul de dr.
Pe scurt NU RECOMAND.
0⭐️
Ps: draga Steriu Mihaela, sa iti fie rusine ca la cati bani plateste lumea ca sa iti faca c...l mare ai un comportament infect.

Dr Mihaela Steriu, un medic de evitat
De Ana pe 21 Februarie 2018

Imi pare nespus de rău că am apelat la serviciile Medlife. Totul a fost neașteptat de dezamăgitor de la bun început. Când unei femei gravide în 8 luni + i se cere să nu folosească niciun fel de cremă /ulei timp de 1 LUNĂ, e clar că ceva este în neregulă. Mai ales dacă tu îți faci programarea cu 2 săptămâni înainte de consultație, deci, fizic, este o cerință imposibil de respectat. Apoi "minunata" doctoriță Mihaela Steriu te apostrofează că nu ai respectat indicațiile. Era condiția ei personală, ce să vezi?!? În fine.. Tot la "ultra competentă" doctoriță Steriu am așteptat 40 de minute în fața cabinetului cu toate că aveam programare. Numai că la ora la care eram programată, surpriză! O altă persoană a fost invitată în cabinet. În general nu aș avea astfel de pretenții, dar la o clinică privată, care cică se respectă și la care o morfologie 4D începe de la 500 de lei, parcă - parcă mă calcă nițel pe coadă. Într-un final ajungem și noi la ecograf. Iar ceea ce trebuia să fie un 4D devine un 2D. Am așteptat până la final, poate se întâmplă totuși minunea. Nimic. Femeia mormăie niște valori, asistenta se tot flendură când înăuntru când afară, noi tot așteptăm niște răspunsuri. Când, deodată, zice.. sec... "Da, totul arată bine. Să îi vedem și fața." Dar ce să vezi? Bebelina (cred cu tărie că nici ea nu a placut-o și de aceea s-a ascuns) era cu fața întoarsă . Măsurarea feței bebelușului are și ea un rol important. Pentru unii, nu pentru dr Steriu, vă asigur!!!! Aaaaa.. Nu se vede? E întoarsă? Aia e! Am terminat consultația. M-a invitat apoi să mă duc să plătesc. Am primit ZERO explicații, fix 5 poze - repet, 2D - și niște valori înșirate pe o foaie. Ah.. Și reproșul! Să nu uităm de reproș! Eu nu am urmat indicațiile iar fetița e cam...mare...
Evitați, vă rog, acest medic și această clinică.
Cu părere de rău, un gust extrem de amar și o dezamăgire cât casa, întreb și eu: acum trebuie să dau alți 500 de lei unui medic adevărat, nu?
Rușine!

Este o incompetenta
De Ioana pe 11 Februarie 2018

Este o incompetenta, neglujenta, delasatoare. Nu a fost in stare sa-mi salveze copilul cu experieta si competentele ei....

Daca va stiti cu probleme fugiti de ea.
Mi-a distrus fericirea de a avea o familie completa.
M-a tinut toata sarcina pe clexan si vitamine dar nu a cunoscut adevarata mea problema... aveam nevoie de cu totul alt tratament....
Cred ca are probleme la cap... nu e lucida in ceea ce face...

Este o incompetenta
De Ioana1981 pe 18 Iulie 2017

Datorita incompetentei dnei Dr Steriu care imi urmarea sarcina de la inceput am pierdut bebelusul la 32 saptamani. Nascut prematur a trait doar 4 zile.
Din saptamana 23 pana in saptamana 32 nu a mai vrut sa imi faca nici o ecografie datorita faptului ca ea are un protocol... protocol care normal se aplica in functie de fiecare caz...
Cand am fost la eco de 32 sapt cu morfo.. m-a trimis de urgenta la Filantropia sa-mi scoata bebelusul ca avea incontinenta de crestere si imunizare cu anticorpi... eu avand RH-.
Din sapt 24 pana in 32 am fost de nenumarate ori la control in care imi recomanda diferite teste de sange... si ma rugam de dansa sa imi faca si eco sa mai vedem bebe si ma refuza de fiecare data zicand ca daca e totul normal ce rost are sa stresam bebelusul...de unde stia ca e bine?!!
Este o incompetenta!
Regret fff mult ca nu am schimbat doctorul la un moment dat... dar aveam mare incredere in ea... mi-a promis inainte sa raman insarcinata ca imi creste fatul si totul va fi bine.
Sunt un caz mai special deoarece in ian 2014 am mai pierdut o sarcina cu un alt dr de la Medlife la 35 saptamani-mort in burtica.

Daca nu era competenta pt cazul meu trebuia sa imi spuna si sa ma trimita la alt doctor nu sa imi omoare bebebusul din burtica care avea o sansa sa traiasca.
Trebuia sa imi recomamde sa fac o transfuzie de sange pt bebelus in burtica... daca mi-ar fi spus as fi cautat un dr competent pt acest caz.
Fugiti de ea , nu o recomandati!!!

Second opinion
De Exari Roxana pe 24 Ianuarie 2017

Mi-a redat liniștea!A lucrat cu profesionalism, grija, atenție.

Un doctor excelent!!!
De Maria pe 02 Noiembrie 2016

Am nascut cu doamna doctor si am fost foarte multumita. Mentionez ca am fost la dansa inainte sa raman insarcinata si am continuat pana a venit pe lume minunea. In toata aceasta perioada nu i-am dat niciun leu. Cat am fost internata a venit zilnic in vizita. Pentru mine a fost si este un medic excelent.

Un medic nedemn de aceasta meserie!
De Alina pe 23 August 2016

Am fost la o ecografie transvaginala si dr Steriu mi-a spus sa vin peste 4 zile sa monitorizeze un ovar. Mi-a specificat sa vin "printre programari" si de asemenea, mi-a spus ca aceasta ecografie va fi in costul celei platite deja. M-am prezentat dupa 4 zile si nu am intrat printre programari, ci am asteptat si am intrat ultima (intre timp mai venise o doamna, care, la fel ca mine, astepta sa intre "printre programari"). Dr Steriu mi-a facut ecografia si mi-a dat un biletel. Surprinzator, la receptie mi s-a spus ca trebuie sa platesc din nou ecografia. Refuzand sa platesc, am fost sa cer explicatii docorului Steriu - aceasta a avut o atitudine necorespunzatoare pentru un medic, afirmand sa stau linistita, ca daca nu vreau sa platesc, o s-o plateasca ea! Nu este vorba de bani, ci de situatia penibila in care m-a pus, inselandu-ma spunandu-mi ca nu voi mai plati o noua ecografie. Nu este etic si nici firesc ca un doctor sa incearca sa pacaleasca in asa fel un pacient! Din pacate, aceasta experienta neplacuta nu este singulara pentru mine la MedLife. Chiar daca este o clinica private, serviciile si pregatirea doctorilor lasa mult de dorit!

Un medic cu care sa ne mandrim si pe care sa ne bazam!
De Putineanu Alexandra pe 03 Iunie 2016

Un medic extraordinar, un om minunat care ne-a ajutat sa avem copilul mult dorit.

Un medic de milioane
De Diana pe 20 Mai 2016

Dacă ar fi sa fiu însărcinată de 10 ori de 10 ori la dansa as merge. Nu as schimbat-o pentru nimic în lume. Totul la superlativ. Multumim mult!

Contact Dr. Steriu Mihaela

Adresa

Bulevardul Ion Mihalache, 11, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.SpitalulFilantropia.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.