• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Statescu Mariana
23 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Statescu Mariana

Dr. Statescu Mariana, medic obstetrica-ginecologie, Cabinet Medical Individual Dr. Statescu Mariana.

Dr. Statescu Mariana, medic obstetrica-ginecologie, Cabinet Medical Individual Dr. Statescu Mariana.

obstetrica-ginecologie

obstetrica-ginecologie

Cabinet Medical Individual Dr. Statescu Mariana

Opinii utilizatori

Nu condamnați
De Iuliana pe 06 Februarie 2018

Este o doamna de milioane doar ca a fost greu încercată de viața. Se comporta rece și distanță deoarece a avut anumite neplăceri in timpul rezidențiatului.. sa nu uitam de faptul ca dânsa și-a pierdut soțul in urma cu câțiva ani. Mama mea a născut cu dansa cea de a doua sarcina, eu ma duc relativ des la control și nu am avut nici o problema cu ea, verișoara mea de asemenea a născut cu Doamna doctor. Eu spun sa nu mai judecați fără sa știți și mai ales sa țineți cont de faptul ca ve-ți fi tratate așa cum tratati și voi la rândul vostru.

E super
De Miruna pe 08 Aprilie 2017

Nu am ce sa reprosez e o doctorita foarte buna si explica foarte frumos

Nu recomand!
De Alexandra pe 16 Ianuarie 2017

M-am prezentat la dansa bineinteles fiindca auzisem ca e o doctorița buna care își tratează pacienții asa cum se cuvine..In schimb am trecut printr'o experiența urata pe care nu i'o doresc nimanui!

Ma dezamagit...nu recomand deloc!!!
De Anca pe 06 Noiembrie 2016

Am crezut ca e o doamna aproape de paciente!!!dar iti zambeste artificial,te trateaza cu superficialitate.pe parcursul sarcinii mi-a dat de inteles ca nu citeste ecografiile corect si te mai cheama peste o saptamana doua ptr.alta eco. dar ptr a lua mai multi bani .nu sunt deloc multumita de cum mi-a monitorizat sarcina ,ma stresat ca ar avea nu stiu ce copilul si multe intamplari care in decurs de 9 luni ma facut sa nu mai recomand si sa nu ma mai duc la cabinet.asistentele ar fi in stare sa stea doar cu tel. in mana pe facebook si tu pe masa asteptand sa dea un like....

Cafengite si fumatoare super tare
De Geo pe 14 Iulie 2016

Pacientii sunt invizibili, servicii ioc si o lipsa crasa de respect din partea asa ziselor asistente! Nu recomand nimanui!

O DOCTORITĂ SI O DOAMNĂ DEOSEBITĂ
De Felicia vrabie pe 14 Martie 2016

O doamnă doctor super profesionistă. Eu am născut două fetite cu doamna doctor si am fost foarte multumită si foarte bine tratată, mai ales că pe a doua fetită am născut-o prin cezariană, eu având rh negativ. Multumim din suflet d-nei doctor.

O DOCTORITA BUNA
De AURA pe 26 Martie 2015

Am nascut cu D-na Statescu doua fetite prin cezariana si sunt foarte multumita.Sora mea a nascut doi baieti.Multumim d-nei doctor

O experienta oribila
De Alina pe 21 August 2014

Acum 2 zile am fost programata la cabinetul acestei asazise medic ginecolog, cu sangerari severe. Fiind insarcinata in luna a 10, clar nu erau normale aceste sangerari. Am ajuns cu 15 min intarziere din cauza serviciului, iar asistentele au dat din umeri si mi-au zis sa iau loc pe scaune. Am stat o ora, indurerata si suparata, pe scaun, pana in clipa in care am inceput sa plang de durere. Una dintre gravidute mi-a zis sa intru peste ele sa le intreb, dar eu sunt mult prea amabila, si chiar daca sufar, astept, nu dau buzna, dar se pare ca trebuia sa le injur ca sa ma bage in seama. Intr-un final am intrat la dr. Statescu, si o voce mieroasa ma intreaba ce am. I-am explicat, iar la ecograf a aflat ceea ce banuiam, embrionul era oprit din evolutie de vre 2 saptamani.

Am crezut sa innebunesc de durere, am plans cat nu am plans in viata mea, Mi-a zis ca sunt tanara, si ca am timp sa fac copii (27 ani), si mi-a recomandat chiuretajul. Mi-a dat o rochie alba de parca ma pregatea de rastignit, dar nu mai realizam ce se intampla cu mine. Asistenta cea in varsta, e o nesimtita. S-a purtat cu mine de parca am deranjat-o din ceva foarte important. M-a cerut 500 de lei pt chiuretaj, si pentru ca nu venisem pregatita cu banii astia, l-am trimis pe sotul meu sa-i aduca de acasa.

In clipa aceea, nesimtita de asistenta a facut o mutra de mai acra decat era, si-mi spune: da voi aveti impresia ca ne jucam aici?? Probabil ca ea avea impresia ca EU am venit sa ma distrez, sa-mi scoata copilul mort din mine, pentru ca asta e ceva amuzant si altceva nu aveam de facut in ziua aia. Nu m-a pus pe masa de operatie pana nu a venit cu banii. Mi-a facut o injectie cu ceva ce credeam ca e anestezie, m-a ametit un pic, in schimb nu m-a amortit deloc. Am innebunit de durere. Le spuneam amandurora ca ma doare tare, si ca simt tot, iar ele nici nu ma bagau in seama! Discutau si barfeau ca la piata! Eu eram porcul de taiat de pe masa care guita!

Aveau o discutie foarte aprinsa de parca erau la cafenea. Dupa ce a terminat, a iesit din camera direct. Asistenta mi-a facut aproape vant din sala dar macar m-a dus pana la pat. M-a zis ca 15 min e deajuns sa-mi revin. Cred in continuare ca e o dementa. Nu mi-a dat chitanta, m-a pus sa semnez inainte de operatie o decizie propria raspundere ca in cazul in care, nu ma curata bine, sau fac infectie, ori nu mai pot ramane insarcinata imi iau totul asupra mea. M-am asezat ca nu puteam sa concep asa ceva, iar asistenta si-a iesit din minti si mi-a zis ca e ceva normal, si altfel nu ma opereaza. In ce tara suntem?

Atatia bani si asemenea comportament sunt nejustificate. Azi ma duc sa cer chitanta si actele doveditoare chiuretajului. Pentru ca ma simt bine, si pot gandi la rece si cand ma gandesc ca m-am dus la ea, la recomandarea altei gravide, dar trebuia sa-mi dau seama ca acea fata e atat de ingramadita, ca nu stie ce e ala doctor bun. Trebuia sa raman la Ciobotaru, unde ma duceam de la 19 ani. Va recomand acest dr. Cobotaru, si sa va feriti de nesimtita asta de Statescu.

Superficialitate
De Carmen David pe 12 Iulie 2014

Dupa un travaliu inceput la miezul noptii, la doar 36 de saptamani de sarcina, m-am internat la Spitalul Judetean cu sangerari. Desi d-na Statescu era de garda, am fost consultata de dr. Simion despre care nu auzisem si despre care am crezut initial ca este o moasa.

Mi-a prescris Diazepam de cum a vazut ca plang de teama pentru sarcina mea, de parca ar fi trebuit sa rad ca era sa pierd sarcina. Nu mi s-a spus nimic despre starea copilului, am fost lasata intr-un salon ca un garaj dezafectat, fara o priza, cu un pat in care salteaua ajungea la sol, fara asistenta medicala de vreun fel.

Am stat pana la 7 dimineata in aceeasi stare, contractii la fiecare 5 minute, ore si ore motiv pentru care am solicitat cezariana de teama sa nu se intample ceva cu bebelusul care avea deja mai putine batai pe minut decat la internare.

Dr. Statescu a venit dimineata pentru ca cerusem cezariana. Nu am fost consultata, doar trimisa in sala de operatii. Dupa nastere am facut serom, o infectie locala, dupa luni de la operatie am obsevat ca cicatricea este foarte inestetica pentru ca am fost cusuta ca un sac de cartofi. Cei doi medici nu cunosc probabil sutura intradermica. O experienta trista, dezamagitoare.

Dr. Statescu Mariana
De Gabriela pe 17 Ianuarie 2014

Sunt foarte multumita de acest medic. In familia mea au fost doua cazuri pe care le-a rezolvat. Sora mea era socata de faptul ca, conform parerilor anumitor medici, nu putea sa faca copii. Insa, tratamentul dat de dr. Statescu a ajutat-o si acum are o minunatie de fata. Bineinteles, nasterea a fost asistata tot de dr. Statescu. Eu am avut o hemoragie puternica provocata de anticontraceptive. Doi medici, dupa ce mi-au dat tratamente in urma carora nu am obtinut un rezultat pozitiv, mi-au recomandat ultima masura care se ia in astfel de cazuri: chiuretaj hemostatic. M-am speriat deoarece nu mai trecusem prin asa ceva. Apoi, mi-am amintit de dr. Statescu si am zis sa merg la ea a fac chiuretajul. M-am programat, fiind sigura ca asta e ultima solutie, insa d-na doctor m-a consultat, s-a uitat si pe fisele de la cei doi medici si mi-a dat un tratament spunandu-mi ca chiuretajul e ultima solutie, insa eu nu am ajuns chiar acolo pentru ca nu am luat tratamentul potrivit. Initial, mi s-a spus ca nu pot lua niciun fel de contraceptive, insa dupa tratamentul dat de dr. Statescu, hemoragia s-a oprit ca si cum as fi inchis robinetul si mi-a prescris si contraceptive pe care organismul meu le accepta.

Contact Dr. Statescu Mariana

Adresa

Aleea Melodiei, 8, Galati, Galati

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.