• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Stanculescu Ruxandra
3 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular
; clinica

Dr. Stanculescu Ruxandra

Dr. Stanculescu Ruxandra. Grad profesional: medic primar, doctor in stiinte medicale. Competente: ecografie ginecologica si obstetricala, colposcopie.

Dr. Stanculescu Ruxandra. Grad profesional: medic primar, doctor in stiinte medicale. Competente: ecografie ginecologica si obstetricala, colposcopie.

ginecologie

ginecologie

Medlife Memorial Hospital

Vineri 14:00-18:00

021.9646

Opinii utilizatori

Dr. Stanculescu Ruxandra
De Iulia Geambasu pe 28 Noiembrie 2011

E o doctora de nota 10. A fost singura care si-a dat seama ca am hpv. Am urmat instructiunile ei si a fost totul ok. Am fost la 4 doctori inainte, toti imi spuneau ca nu am nimic si puteam sa fac cancer. Am nascut in 2006 cu ea, o sarcina cu probleme, cu internari din 2 in 2 saptamani. Am o fetita superba, nascuta prin cezariana. Acum sunt la 2-a nastere, tot cu ea, voi naste in decembrie. Sunt foarte multumita!

Dr. Stanculescu Ruxandra
De Mihaela pe 13 Iulie 2011

D-na dr .Stanculescu deageaba este medic primar, sef de sectie,etc, fiinca habar nu are sa faca nici macar o banala colposcopie, sa nu mai vb de ecografie. Fetelor nu va duceti la ea.

Dr. Stanculescu Ruxandra
De Oprescu Diana pe 11 Iunie 2010

Doamna doctor, desi cadru universitar are probleme mari cu citirea corecta a analizelor si o deficienta majora in folosirea bisturiului. Ii urez spor la exersat, dar nu pe femei.

Contact Dr. Stanculescu Ruxandra

Adresa

Calea Grivitei, 365 , Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 0219646
Site www.medlife.ro
Email office@medlife.ro; info@medlife.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.