• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Stanciu Sorin
6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Stanciu Sorin

Dr. Stanciu Sorin medic primar obstetrica - ginecologie, Centrul Medical Medstar.

Dr. Stanciu Sorin medic primar obstetrica - ginecologie, Centrul Medical Medstar.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical Medstar

luni: 15:00 - 20:00;
marti: 09:00 - 12:00;
joi: 17:00 - 20:00;
vineri: 09:00 - 12:00;

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0264.571.184

Opinii utilizatori

Nu recomand
De Andra pe 12 Aprilie 2018

Nu recomand!! total lipsit de respect! Nu explica nimic! Nu are rabdare si se comporta foarte urat cu pacientul!!

Pareri Dr Stanciu Sorin
De Diana pe 08 Septembrie 2017

Buna mamici.tin sa va informez ca Dr Stanciu nu mai e ca pe vremuri.nu isi mai sa interesul, te grabeste, nu mai are rabdare.dupa a 2 cezariana m-am infectat, dupa 3 ani am facut un chist pe ovarul stang si cand m-au deschis din nou am aflat ca uterul meu era cusut aiurea, de catre stimatul Dr Stanciu.o alta prietena a patit la fel cu el.

Dr. Stanciu Sorin
De Schenker Monica pe 27 Mai 2017

Nu pot sa spun decat ca este un doctor implicat, stie ce face si o face foarte bine! Ii multumesc pentru tot ce a facut pentru mine. Recomand cu incredere.

Foarte buna
De Daniela alexa pe 14 Mai 2013

E un medic nemaipomenit, pune suflet pentru fiecare pacient, e deschis, are rabdare, chiar isi face meseria foarte bine!

Informatii
De Maria T. pe 28 Decembrie 2011

Buna Veronica! Ai cumva nr. dansului de la cabinetul privat ce il are deschis din 2010? Trimite-mi un e-mail pe adresa maria.timar@yahoo.com Merci mult!

Dr. Stanciu Sorin
De Nicoara veronica pe 19 Aprilie 2011

Buna, am nascut cu dansul e un medic bun si stie ce face, te icurajeaza in toate, e minunat. Vorbeste foarte frunos cu pacienta iti explica te asculta, iti da sfaturii, e de neegalat! Datorita lui am o viata fericita cu baietelul si sotul! Multa sanatate si succes! Turda

Contact Dr. Stanciu Sorin

Adresa

Mehedinti, 1-3, Cluj, Cluj Napoca

Telefon 0264.571.184
Site www.medstar.ro
Email office@medstar.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.