• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Stanciu Sorin
5 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Stanciu Sorin

Dr. Stanciu Sorin medic specialist obstetrica ginecologie.

Dr. Stanciu Sorin medic specialist obstetrica ginecologie.

obstetrica ginecologie

Departamentul Obstetrica Ginecologie

Clinica Agermed

program clinica:

luni – vineri 09:00 – 20:00

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.317.17.33 / 021.317.17.34

Opinii utilizatori

Nota 10 cu felicitari
De Dîrjan Claudia pe 19 Ianuarie 2017

Cel ma bun medic un om extraordinar, am nascut cu el am doar cuvinte de lauda

Dr. Stanciu Sorin: cel mai bun medic ginecolog
De Anais pe 09 Decembrie 2010

Dr. Stanciu este un adevarat profesionist. Se poarta foarte frumos, are multa rabdare, este comunicativ, simte pacientul si are multa grija. Il recomand fara retineri!

Dr. Stanciu Sorin
De Andreea pe 18 Noiembrie 2010

Cel mai bun doctor care a fost vreodata in Cluj. M-a salvat de la moarte si sunt foare multumita de el. Nu am cuvinte sa ii multumesc pentru ce a facut pentru mine. Numai de bine despre el. Multumesc pentru ce a facut pentru mine.

Dr. Stanciu Sorin
De Mary pe 18 Mai 2010

Este un om extraordinar, si eu am nascut cu el, numai vorbe de bine si laude am despre el, se poarta foarte frumos, iti raspunde la toate intrebarile, are rabdare! Sunt foarte multumita!

Dr. Stanciu Sorin
De Cineva pe 21 Aprilie 2010

Mie mi s-a parut extraordinar, am nascut cu el, este comunicativ si cu foarte multa rabdare.

Contact Dr. Stanciu Sorin

Adresa

Calea 13 Septembrie, 197, Bucuresti, Sectorul 5

Reper Corp C2, Etj 3 si 4
Telefon 021.317.17.33 / 021.317.17.34
Site www.agermed.ro
Email agermed@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.