• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
20 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; maternitate

Dr. Stamatian Florin

Prof. Dr. Stamatian Florin medic primar obstetrica ginecologie in Sectia Clinica Obstetrica Ginecologie I a Spitalului Clinic Judetean Cluj-Napoca.

Prof. Dr. Stamatian Florin medic primar obstetrica ginecologie in Sectia Clinica Obstetrica Ginecologie I a Spitalului Clinic Judetean Cluj-Napoca.

obstetrica ginecologie

Sectia Clinica Obstetrica Ginecologie I

Spitalul Clinic Judetean Cluj-Napoca

luni, marti, miercuri, joi, vineri intre orele 13:00-20:00

Opinii utilizatori

Dr. Stamatian Florin
De Schiteanu stefania pe 26 Octombrie 2010

Am uitat sa spun ca datorita dumnealui azi am ajuns bunica unei nepotele minunate. Ii multumesc pentru viata pe care mi-a daruit-o. Ii multumesc ca exist.

Dr. Stamatian Florin
De Schiteanu stefania pe 26 Octombrie 2010

Sunt operata de medicul Stamatin in anul 1984, de cancer genital, si pot spune ca pentru mine este un inger, un geniu al medicinei, un medic care mi-a demonstrat ca face asta cu pasiune si daruire. Aveam 26 ani si eram disperata, veneam din Oltenia, dupa lungi si umilitoare tratamente la Bucuresti. Am ajuns la dumnealui disperata si saraca totodata si iata traiesc si acum ,am 43 ani. Sa ne traiti domnule Stamatian. Avem nevoie de dumneavoastra.

Dr. Stamatian Florin
De Alexandra pe 23 Septembrie 2010

Cu ajutorul lui Dumnezeu si al dr. Stamatian am o fetita frumoasa si sanatoasa dupa 4 ani de incercari zadarnice de a ramane insarcinata. Multumesc Domnului ca mi l-a scos in cale pe dr. Stamatian. Multa sanatate ii doresc.

Pentru Maria Marghitas
De Medeea pe 22 Iulie 2010

Nu te iei dupa barfe, ci dupa rezultat, logic. Dar ce faci cand nici macar nu ai un rezultat pentru ca dr. nu se implica? Nici nu pot sa spun cata incredere am avut in dansul ca o sa ma ajute si el nici macar nu m-a ajutat cu nimic...nicio analiza? Cele care au copii pot vorbi de bine, dar cele care se duc sa mai cerseasca un diagnostic ce pot zice? ca e un dr. de nota 10? Never!

Dr. Stamatian Florin
De Luminita pe 08 Iulie 2010

Si eu am avut mare noroc cu domnul doctor Stamatian. Am fost si sunt foarte multumita de el. Inainte de a ajunge la el, am pierdut 3 sarcini si nimeni nu mi-a dat nici un raspuns la problema asta. Eu sunt din Medias si am fost la controale in Mures, Sibiu si avand o cumnata in Cluj am rugat-o sa ma trimita la ce doctor considera ea ca e cel mai bun, si asa am ajuns la dansul. Intr-adevar la micile controale de rutina nu si-a dat nici el seama de ce pierd sarcinile, dar mi-a spus ca in momentul in care sunt gravida sa ma duc la el, m-a internat si altfel a putut vedea problema. Si cu medicamentatie adecvata am reusit in sfarsit sa am si eu un bebe care acum are 3 ani, si pentru care ii multumesc domnului doctor ca ne-a facut fericiti pe noi ca parinti. E un doctor foarte bun, parerea mea. Pe mine chiar nu m-a deranjat cum vorbea, dimpotriva chiar ma facea sa ma relaxez cu glumele lui. Decat un doctor mut cu care nu stii cum sa vorbesti si parca sa-ti fie frica sa-l intrebi ceva, mai bine asa cum e domnul doctor Stamatian. Cinste lui ca stie sa-si faca treaba bine.

Dr. Stamatian Florin
De Ileana pe 21 Iunie 2010

Sunt pacienta veche a domnului profesor. Cu ajutorul lui Dumnezeu si al dlui pof. dr. Stamatian am o fetita minunata. Este printre putini medici care comunica deschis cu pacientii, chiar daca are atatea titulaturi. Multumiri.

Dr. Stamatian Florin
De Anessia pe 12 Iunie 2010

Domnul profesor Stamatian este un medic foarte bun care se dedica omului bolnav. Te face sa mai uiti de necazurile tale cu glumele dansului. Este un om mare. Nu trebuie judecat pentru vocabularul indraznet pe care il foloseste. Important este ca pune suflet in meseria lui, de restul poti sa faci abstractie. Barbatul indiferent ce meserie are este tot barbat.
Tot ceea ce conteaza este sa fii sanatoasa si linistita ca "esti pe maini bune". Vreau sa-i multumesc pe aceasta cale domnului dr prof. Stamatian pentru tot ceea ce a facut pentru mine.

Dr. Stamatian Florin
De Cirlea Corina pe 28 Aprilie 2010

Prof. Dr. Stamatian este cel mai bun profesionist pe care il puteti gasi si un suflet mare. Este cel care m-a ajutat sa devin fericita mama a unui baietel superb si sanatos. Toate obstacolele le-am trecut cu ajutorul dansului. Va multumesc si va doresc tot binele din lume domnule profesor.

Dr. Stamatian Florin
De Marghitas maria pe 25 Septembrie 2009

Este un om ca toti oameni, dar in postura de medic am fost super multumita. Pentru mine e omul care m-a incurajat in momentul cand am fost disperata. Rog lumea in special femeile sa nu se ia dupa barfe, ci dupa rezultatele primite si modul cum sunt ingrijite. Multumesc domnului dr. Stamatian Florin pentru ajutorul acordat.

Dr. Stamatian Florin
De Nicoleta pe 27 August 2009

Domnul doctor Stamatian Florin a fost pentru mine si va ramane unul dintre putinii oameni care au adus ceva frumos in viata mea. In urma cu 14 ani am ramas insarcinata si am primit in urma unui control o veste care m-a intristat. Atunci mi s-a spus ca pe langa sarcina ar mai fi ceva o tumoare. Mi s-a spus ca ar trebuie sa renunt la sarcina, sa fac avort, dar probabil lacrimile mele si dorinta de a avea acest copil m-au facut sa merg mai departe. Asa am ajuns la domnul doctor Stamatian care m-a linistit si mi-a spus ca nu-i nici o tumoare, este intr-adevar ceva, adica uter dublu. A fost in acel moment omul care ne-a readus speranta si increderea intregii familii. Am facut controale, ecografii, analize in fiecare luna. Din luna a IV-a stiam ca voi avea o fetita. Totul a decurs normal, binenteles supravegheata, iar la sfarsitul celor 9 luni de sarcina am adus pe lume cu cezariana o fetita de doar 2050 g, mica, dar perfect sanatoasa. Imi aduc aminte ca odata fiind la ecograf prin ultimele luni de sarcina l-am intrebat daca este mica, atunci mi-a spus ca nu-i mica, pe urma mi-am dat seama ca avea dreptate, nu ar fi putut creste mai mare intr-un uter malformat. Acum are 13 ani, e desteapta, frumoasa si nu-i deloc slaba, n-a avut probleme cu sanatatea pana acum deloc. As recomanda tuturor femeilor care au nevoie de un ginecolog sa nu stea pe ganduri si sa-l aleaga pe domnul doctor Stamatian. Intr-adevar cum spunea cineva ,are un vocabular putin mai indraznet, dar prin profesionalismul lui, prin daruirea si credinta lui, prin sensibilitarea lui este un mare maestru. Ii multumesc pentru ceea ce a facut pentru mine si imi pare rau ca nu am mai facut un copil pentru ca dansul m-a incurajat si mi-a spus ca n-ar fi o problema, insa apoi nu a mai depins de mine. Atunci cand il vedem la televizor ii spun fetitei mele "uite Octavia acesta este taticul tau care te-a adus pe lume". Ea rade si este constienta ca a fost o mare norocoasa. Acest om mi-a schimbat viata daruindu-mi bucuria de a deveni mama. Sper ca peste cativa ani sa ma ajute sa devin si bunica. Dumnezeu sa-l ajute si sa-l binecuvinteze!

Contact Dr. Stamatian Florin

Adresa

Clinicilor , 3-5, Cluj, Cluj Napoca

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.