• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Spiridonescu Alina Loredana
19 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Spiridonescu Alina Loredana

Dr. Spiridonescu Alina Loredana medic specialist obstetrica - ginecologie, Spitalul de Obstetrica - Ginecologie "Buna Vestire" Galati.

Dr. Spiridonescu Alina Loredana medic specialist obstetrica - ginecologie, Spitalul de Obstetrica - Ginecologie "Buna Vestire" Galati.

histeroscopie;
ultrasonografie obstetricala si ginecologica;

obstetrica - ginecologie II

Spitalul de Obstetrica - Ginecologie "Buna Vestire" Galati

Opinii utilizatori

Adresa cabinet
De Nicoleta pe 09 Aprilie 2013

Dati-mi si mie, va rog, adresa de la cabinetul particular. Am 6 saptamani de sarcina si as vrea sa ma duc la dansa. Va multumesc. O zi buna.

Medic foarte bun
De Marlena pe 21 Martie 2013

Este un medic foarte bun. Am mers la dumneaei toata sarcina si nu numai, ca este foarte intelegatoare, calma si iti da detalii in tot ceea ce doresti, este un specialis foarte bun dar si spitalul unde lucreza este mai bun de o mie de ori decat spitalul judetean. Mergeti cu incredere la ea, dar trebuie sa va faceti programarea cam cu o saptamana inainte ca este foarte aglomerata, atat la maternitate cat si la cabinet. Este un medic solicitat, chiar cel mai solocitat din maternitate.

Medic bun? Foarte bun
De Lucica pe 26 Septembrie 2012

Dansa mi-a urmarit toata sarcina, mi-a oferit toate sfaturile necesare pentru a purta o sarcina usoara. Am nascut prin cezariana, totul a decurs foarte bine. Sfatuiesc pe oricine sa mearga la dansa.

Cezariana
De Geanina pe 11 Mai 2012

Buna, vreau si eu sa stiu daca a nascut cineva prin cezariana cu d-na dr. Spiridonescu Alina Loredana. Sunt insarcinata in 8 saptamani si merg la dumneai, dar vreau sa nasc prin cezariana si am inteles ca nu face la cerere, doar daca ai nevoie neaparat. Stie cineva ceva sa imi spuna si mie? Va rog.

Dr. Spiridonescu Alina Loredana
De Laura pe 26 Martie 2012

Spuneti-mi va rog daca stiti nr. de telefon de la cabinetul particular sau adresa.
Multumesc!

Dr. Spiridonescu Alina Loredana
De Marlena pe 24 Februarie 2012

Este o dr minunata, vorbeste foarte frumos si te asculta pana la ultimul cuvant pe care il ai de spus. Iti da sfaturi tot timpul si este de o calmitate rara. Eu nu am vazut-o sa tipe sau sa se rasteasca la cineva ca o plictiseste cu intrebarile. Eu sunt insarcinata si merg la dumneaei de la 5 saptamani de sarcina si recunosc ca de fiecare data cand ma duc o inebunesc cu intrebarile, dar niciodata nu mi-a raspuns in sictir. La cabinetul particular este mai rar, adica nu in fiecare zi, doar luni, miercuri si vineri, dar de fiecare data cand ma duc sala de asteptare este arhiplina si nu se grabeste deloc, isi face timp pentru toata lumea si cu rabdare si chiar si preturile sunt foarte acceptabile fata de alti medici 70 RON consult sau echo. Eu sunt foarte multumita de ea si nu as schimba-o pentru nimic in lume.

Cabinet
De Carmen pe 18 Februarie 2012

Este o doctorita care are putin timp la dispozitie la cabinetul particular pentru ca lucreaza la Maternitate pe Chicos. Desi nu are program in fiecare zi a saptamanii, cand te programezi, te asculta, te consulta, te intreaba, sfatuieste, iti spune la ce sunt bune medicamentele pe care ti le da. Cred ca asa ar trebui sa se poarte un doctor! Poate ca acel cabinet ar trebui un pic renovat ca arata tare ceausist. Despre resursa umana, numai cuvinte de lauda!

Dr. Spiridonescu Alina Loredana
De Croitoru mirela pe 01 Iunie 2011

Este doctorita super, o recomand cu toata increderea.

Dr. Spiridonescu Alina Loredana
De Ada pe 13 Aprilie 2011

O recomand cu toata increderea.

Contact Dr. Spiridonescu Alina Loredana

Adresa

Nicolae Alexandrescu, 99, Galati, Galati

Site maternitategl.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.